Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10213 üzenetére
Akkor küldess ingyen a kupont meg add nekem!
-
tresh
veterán
válasz Don't Panic #10226 üzenetére
ok ty
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10252 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok :S Biztos elpepecselek vele majd egy jó fél órát, meg nézek előtte videókat még!
Mikrofonos kérdésre: Amit belinkeltél, annak 4 részre van osztva a jack dugó része, szerintem ezért érzékeli headsetnek :S
Megoldás esetleg szigetelés lehet, celluxxal talán, az első két sávot, de ha túl vastag ne erőltesd bele!!!Angry Birds, a legidegesítőbb, mikor elbukod és röhögnek a disznók Ezért nem lehet félbehagyni
-
Maniec
csendes tag
válasz Don't Panic #10263 üzenetére
Kösz, megpróbálom, ha lesz rizs akkor berakom pár napra, előtte radiátor, töltőre nem dugom meg semmi, nehogy zárlatos legyen és attól haljon meg h áram alá helyezem. Pécsen hol van rendes Apple szervíz? Limeboxba gondoltam h elviszem mert rohadt jó arcok vannak ott, de végülis az egy bolt...
-
rakloo
aktív tag
válasz Don't Panic #10270 üzenetére
Gondolom blútuszon át is csak iCuccal lehet majd küldeni. Az pedig nemigen van a közelemben. Még azon gondolkodom nagyon hogy karácsonyra beruházok egy iPadra az iPod helyett.
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
válasz Don't Panic #10274 üzenetére
Mikor a libriben volt szerencsém kipróbálni, az állam leesett mikor neteztem rajta.
Az egy élmény,de tényleg. Amit gépen csinál az ember az közelében sem volt.
Jelenleg gépem sincs, szerdán megy el a táccs. Jó lesz .555-SHOE
-
Revoltek
aktív tag
válasz Don't Panic #10281 üzenetére
Bevallom férfiasan, hogy lövésem sincs, de masszív.
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10283 üzenetére
nekem megvétel óta nincs is fólia és nem karcolódik csak új lenyomatos sajnos
csak a hátlap karcolódik de az nagyon -
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10299 üzenetére
Maximum coveraget? Hát nemsoká jön az enyém is, már összeírtam miket kell odakészítenem
Hát remélem sikerül feltennem értelmesen.
Panic nem vállalod az enyémet is ? -
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10305 üzenetére
Tudtam, hogy számíthatok rád
Nyilván majd jól megfürdök, és beköltözök a fürdőszobába Ott tuti nem lesz por.
Köszi a tanácsokat, elolvasok annyi blogot amennyit találok.ÜDv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10335 üzenetére
Win 7es van fent, és mondom eddig ment rajta, most meg nem...
És most raktam fel egy hete, szóval nem lesz reinstall, más megoldás kellene!
ÜDv
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz Don't Panic #10351 üzenetére
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Teljes jogú felhasználója lettem az iPodnak.A repülő mód tényleg arra jó, ha valaki repülőn utazik, akkor kikapcsol a kütyü(pl. telefon) mindenféle hálózatot.
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10377 üzenetére
ja 6,5gb az nem is teljesen 8
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10383 üzenetére
de most ha sikerűl eladnom 50-55ért az jó lenne mert most még van lóvém és akkor tudnák venni egy 32gb-set úú de jó lesz xd
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10385 üzenetére
köszi! 50ért is biztos elviszik .. 65ért is van használtan
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10387 üzenetére
ja eddig 60ért árultam
-
Grind
tag
válasz Don't Panic #10399 üzenetére
köszönöm még egy kérdés látom neked is fent van az iBooks honnan tudok hozzá leszedni magyar könyvet?
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
Don't Panic
senior tag
válasz Don't Panic #10399 üzenetére
sorry a helyesírásért de kicsúsztam az időből
http://hackulo.us itt van 1 installous nevű app ez olyan mint az app store csak free
magyar könyvet (zárt magyar torrent oldalról most van 1 haová free reg van) megy PÜ.
[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
válasz Don't Panic #10401 üzenetére
honnan van az a holdas háttér? tetszik non
I just wanna have some fun.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10408 üzenetére
Értem én, hogy át lehet ott menni másik store-ra, de ez az ingyen cucc az angol store-ban van. Mikor le akarom tölteni azonosítást kér, és azt mondja, csak a magyar store-ra van engedélyem, ahol nincs ez az akció!!
ÜDv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10415 üzenetére
Ez szerintem nem az én *******-om, hanem az itunes ******-a, mert az kurv@ra az én dolgom, hogy hány e-mail címet akarok megjegyezni, és b@szottul csak EGY mail címet akarok használni, és nem azon gondolkozni, hogy ide melyik mail címem is kell???????
Vágod?
Vagy tegyük fel egy mail címem van, és nem akarok többet regisztrálni, akkor mi van? Leszop az itunes?[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10504 üzenetére
Időgép
Ja tök durva, hogy egyszer ezek is olyan gagyi cuccok lesznek, mint most a morze.Visszatérve a GPS-re, ha akar az ember 4-5-ért vesz egy bluetoothos külső GPS-t és kész a csoda. Szóval még mindig nem vagyunk 180.000-nél, csak 65.000-nél. És ezt tudják az apple-nél is valszeg.
Másik kérdés, mit ajánlotok, hogyha autóban szeretném használni az iPodot, lehetőleg vezeték nélkül?
Bluetoothos kihangosítóval megoldható? Vagy mivel?
Van, aki aktívan használja így az iPodját?Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10508 üzenetére
Áhhh ez rohadt drága, ráadásul van vezeték is.
Akkor már veszek 700-ért kazettába épített lejátszót, ha tudjátok még milyen azÜdv
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10524 üzenetére
Koszi szepen
Nekem valaki mondta hogy nem valtozik a hangja en meg honnan tudjam xD -
aktív tag
válasz Don't Panic #10528 üzenetére
Köszi!
-
XP NINJA
őstag
válasz Don't Panic #10501 üzenetére
Néztem a wikipédiát és arra jutottan hogy a touch 5 szeptemberben jön majd ki. Az eddigi összes ipod akkor érkezett
Lenne pár kérdésem:
-Szeretnék egy jó kis windows mobilet rakni a 2g-s touchomra. Hogy lehet? Olyat szeretnék ami az új Omnia 7-en van. Valami témával meg lehet oldani? Jailbreak meg van.
-Ha letöltök Winterboardba egy témát akkor annak a hátterét meg sem tudom változtatni?
-Magyar a szoftverem rajta, és a kikapcsolás és a feloldás feliratot hogyan tudom eltüntetni?-Ha a multitasking nincs bskapcsolva akkor ha kilépek egy appból akkor teljesen bezárul? Nem fut sehol tivább?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
rakloo
aktív tag
válasz Don't Panic #10552 üzenetére
Diákmunkára hajazok nagyon, de sehol sárkány ami van, arra meg hely nincs..
Elpasszoltam a gépet, de most hogy csak az iPod van, feltűnik a hiánya.555-SHOE
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10582 üzenetére
egyet találtam :S nincs sehol
-
válasz Don't Panic #10621 üzenetére
Köszi, de olyan megoldást keresek, ami körbeöleli a cuccot, azaz legalább minimálisan védjen a fizikai behatások ellen (pl. leejtés). A másik indok pedig az, hogy a hátlap elég karcos, jó lenne eltakarni
[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10621 üzenetére
Nekem is ideje legyen már, hogy ideérjen Még karácsony előtt rendeltem meg. Nem szólhatok egy szót sem 4000 Ft lesz a Maximum Coverage, ezért megéri várnom.
Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10626 üzenetére
Hajrá hajrá, 124 dB egy év alatt szétszedi a füled...
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10626 üzenetére
köszi
pont azt néztem énis -
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10628 üzenetére
Vágod némelyik embernek a járó metrón hallom mit hallgat, 3m-ről
Amúgy profi ez a füles az biztos!! -
válasz Don't Panic #10632 üzenetére
A tok még nincs, az 1G már megvan Csak jelenleg még működésképtelen állapotban van (Home gomb hiba), holnap viszem iDoki-hoz, remélem meg tudja gyógyítani
Ennyire retró lenne az 1G? Tesóm 3G-jéhez képest nem vettem észre olyan nagy különbségeket (oké, nincs hangszórója [ez mondjuk nem érdekel], nincs fizikai hangerőállító gomb [na ezért viszont nagy kár] és nincs BT [ez sem érint különösebben]). Főleg a wifi miatt vettem meg, leginkább arra kell. A zene mellékes, egy kis plusz Főleg, hogy van egy iAudio U3 -am, ami azért a maga műfajában elég komoly kis lejátszó.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Don't Panic #10637 üzenetére
Tudom, úgy kalkulálok. Nem olcsó, de én nem merem szétszedni egyedül, nulla rutinnal. Persze ha feltúrnám a netet, biztosan találnék tutorialt, de nem kockáztatok.
Egy CX300-am van, kb. 4 éve van meg. Az 1G -t is vele fogom használni
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10649 üzenetére
okés köszi
holnap fogom megvenni -
aktív tag
válasz Don't Panic #10651 üzenetére
az igen razer fejhallgató?
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10655 üzenetére
néztem hogy lesz egy Razer hordozható gamer laptop
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10655 üzenetére
a francba elfogyott a xears titán füles themebuildernek elvileg jöv héten lesz neki megint hát remélem hogy lesz neki mondjuk nekem úgy is szüli napomra lesz jan.28.-ára és elöbb amúgy sem kapnám meg
-
aktív tag
válasz Don't Panic #10658 üzenetére
Jaja elvileg szar lesz akadozik azt mondják. Meg nem is egy kezi konzol pedig azt mondjak ra.. Jo nagy darab mint egy laptop ipod touch jobb
-
Skizz
addikt
válasz Don't Panic #10702 üzenetére
Nem igazán értem... csináltam accountot, kipipáltam a windows live messengert, ez megvolt. Rátaperolok az ebuddy app-ra, utána bejelentkezem az ebuddy adatokkal, és megjelenik pár ablak, hogy se barátom, sem üzenetem nem érkezett, azon kívül be lehet állítani pár dolgot. De hol a partnerlistám, vagy ez nem így működik?
-
mrThomi
addikt
válasz Don't Panic #10828 üzenetére
köszönöm, addig árulom. Mikorra várható az uj touch. És miért várjak ? lejebb megy a 4gen ára, vagy annyival job lesz az 5 ? köszi a választ
-
XP NINJA
őstag
válasz Don't Panic #10835 üzenetére
én szerintem szeptemberben ki fog jönni, mert edig z összes szeptember 10-kötüljött
-
mrThomi
addikt
köszi, addig elleszek a 2genesemmel is
-
postajoska
tag
válasz Don't Panic #10844 üzenetére
Két kábelem van, és azokkal melegszenek, de azért fura lenne. hogy mindkét Touch rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Don't Panic #10950 üzenetére
A 8 giga nekem elég lesz, a mostani mp3 lejátszómnál is elég a 4 giga tárhely, filmet nézni nem feltétlen szándékozok rajta, használ iphone 3g-t tudnék venni, úgy árban nagyjából ugyanott vannak, de amit ennyiért árulnak azon már nincs garancia, valamennyire biztos, hogy lestrapált, ha nem okozna gondot, hogy kettő "masina" legyen nálam nonstop akkor nekem teló+pod páros lehet h jobban megfelelne. Így tudok majd szerezni egy olyan olcsóbb telefont amit nem sajnálnék köszi a hsz-t. üdv
-
McCartman
őstag
én is gondolkodtam így , míg rá nem jöttem hogy abszolút baromság.
1-2 hónappal a következő széria megjelenése előtt talán még lehet létjogosultsága , de több mint fél évet várni a vásárlással csak mert ugyannyiért valamivel jobbat kapsz..
miért nem mindjárt másfél évet , lehet hogy az a generáció fogja odabaszni az egész piacot.
a szamtech világában ez már csak így megy , 1 hónap alatt is súlyos ezreket bukhatsz a 'befektetéseden' , sosem éri meg a vásárlás.
élvezni és használni kell ha megteheted , nem utólag bánkódni.más:
Flash támogatás elérhető már valamilyen úton-módon?[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
theiron320
aktív tag
válasz Don't Panic #11452 üzenetére
Köszönöm.Háth lehet nem is cseréltetem nem zavar annyira.Alacsony fényerőn nem is látszik.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
Roliiii
aktív tag
válasz Don't Panic #11455 üzenetére
Szerintem mindenképp cseréltesd! Később elszeretnéd adni, akkor nagyon nehezen veszik majd meg, meg ha lehet akkor mért ne? kapsz egy új ipod ot, örülj neki
http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work
-
theiron320
aktív tag
válasz Don't Panic #11465 üzenetére
Háth én már hallottam pár történetet.Inkább nem hagyom a véletlenre.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest