Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
aktív tag
ipod touch 3g 32g-ben van gyroscope?
-
trobi28
addikt
4-es FW-el Touch 2g Safarival 4-5 oldal (nem ablak) megnyitása után elfogy a memoria.
Nincs esetleg erre valami megoldás mert ez nagyon bosszantó?[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
trobi28
addikt
Nem tudom hogy Ezt mennyire ismeritek de ÉRDEMES megcsinálni
Sokan vitatkoznak róla hogy elviekben nem lehet semmi értelme de VAN
Nekem 4 alatt az IWIW alkalmazást nem sikerült elinditanom mert kifagyott,de amióta megcsináltam az említett dolgot tökéletesen fut,és érezhetően gyorsabb a vasBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
A napokban gondolkodtam rajta, hogy be kéne szereznem egy GPS-t, de aztán eszembe jutott az iPod Touch-om, meg az, hogy ez a kis kütyü kb mindenre jó , és felmerült bennem, hogy miért ne működhetne GPS-ként. Nem kis pénzt tudnék vele megspórolni, és neten találtam olyan állításokat, miszerint ez nem is lehetetlen, mert képes együtt dolgozni BlueTooth-os GPS antennával.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ez igaz-e, és pl egy olyan antenna, mint amit alább belinkeltem jó lenne-e a dologhoz.
GPS antennaA másik kérdésem pedig, hogy már le is töltöttem az iGo Hungary navigációs progit, amiről úgy tudom, hogy egy elég kafa kis térképszoftver. Ezzel szerintetek össze tudna dolgozni egy BlueTooth-os antenna?
A legjobban annak örülnék, ha valaki tapasztalatból írna valamit, hogy neki bevált-e a dolog.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
peugeotmate
őstag
válasz Csirkejozsi #8170 üzenetére
Nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy miután feltelepült az iGo és el akartam indítani, akkor csak felvillant az igo logós kezdőképernyő majd visszatért a menübe. Többszöri próbálkozás után is.
meg
-
Kommy
veterán
válasz Csirkejozsi #8170 üzenetére
Igen működik, JB kell hozzá + roqybt +bletooth gps. Én amit írtál a helyett inkább ezt ajánlom nokia ld-3w (ez bizos, hogy működik) árban kb megegyeznek
-
Csirkejozsi
tag
válasz peugeotmate #8171 üzenetére
És ez a probléma Bluetooth GPS antennával való szinkronizálás után lépett csak fel? Vagy előtte sem tudtad elindítani?
Mert nekem az már fel van telepítve, és GPS nélküli módban jelenleg is tökéletesen szuperál. -
Csirkejozsi
tag
Ja, csak most látom a válaszod. Szuper. Akkor annak utánanézek, így is ezerszer olcsóbban jövök ki, mint egy jobb minőségű GPS-szel. És a Nokia legalább tényleg egy márka.
És még annyit, hogy most gondolkodtam a 4.0.1-es oprendszerre történő frissítésen. Azon is működik a roqybt? Mert ha nem, akkor most inkább nem frissítek, mert amúgy sem tudom miért érdemes frissítenem. Nekem a jelenlegi oprendszerem tökéletesen megfelel, amiért telepíteném az újat, az csakis a kíváncsiság. -
Kommy
veterán
válasz Csirkejozsi #8174 üzenetére
Ne frissíts, mert nem megy rajta. különben is iTouch-ra csak 4.0 van, de ez csak szőrszálhasogatás.
-
peugeotmate
őstag
válasz Csirkejozsi #8173 üzenetére
Nekem GPS nélküli módban nem indult el, de lehet, hogy azért, mert a 2G-s touchom nem bírta el. Gondolom Neked 3G-s van, nem? Mert akkor érthető!
meg
-
Kommy
veterán
válasz peugeotmate #8177 üzenetére
nálad azért nem indult el , mert egy olyan változatot töltöttél le ami nem jól lett feltörve.
-
Kommy
veterán
válasz peugeotmate #8179 üzenetére
Minden gond nélkül, mivel erősebb mint az iPhone 3G
-
Kommy
veterán
válasz peugeotmate #8181 üzenetére
Nincs meg nekem iphone 3GS-em van, de volt ipod touch 3G 8GB-m azon ment rendesen, és ugye ez megegyezik hardveresen a 2G-vel.
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok, felraktam az os4 et a második generációs touchomra, de nagyon belassult ezért szeretnem
Visszarakni az os3mat. De valamiért nem engedi az iTunes.
Shift+restoret is próbáltam.
Valakinek van valami ötlete? -
Csirkejozsi
tag
válasz peugeotmate #8177 üzenetére
Nekem 3G 32Gb-osom van, de én sem hiszem, hogy a 2G-n ne menne.
-
mrThomi
addikt
estét. most akarom jb-zni a touchomat.
Kérdésem az lenne hogy meik szoftvert tegyem rá amin megy az igo navi rendszer?
most 4.0 van de nem kivánom ezt megtartani. és ha jb-zem akkor ingyen letölthetem az igo-t ? És ha letöltöm mit kell még tennem hogy müködjön is az utakon ?köszi, elég nagy sietségben vagyok, ha vki priviben megtudná üzenni megköszönném.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Lenne még 2 kérdésem. Az egyik, hogy ez a bluetooth-os GPS szinkronizáló program (roqiBT) ingyenes? Vagy legalábbis van ingyenes (akár feltört) változata?
A másik, hogy az Cydia-ban mit jelentenek a kékkel írt Package-ek? Azok a fizetősek?
Köszönöm!
-
xxman
senior tag
NE FRISSÍTSÉTEK AZ INSTALL0US-T
Lehet h ez a régeb bi verziónál is van de...
én frissítettem , mikor belépek kiírja hogy designereket keresnek mert újradesingelik az installoust ... de nem ez a baj hanem az h az összes letöltő linket kitörölték , csak annyit yír ki hogy launch appstore (vegyem meg onnan...kösz)I just wanna have some fun.
-
Csapi007
veterán
válasz Csirkejozsi #8191 üzenetére
Hy
Szinkronizálni szerintem nem tudsz vele.
Biztos van feltört verziója is, ez de itt tiltott téma.
Igen, a kéket a fizetős csomagok."Csak úgy mondom"
-
Csirkejozsi
tag
válasz Csapi007 #8193 üzenetére
Szia!
Köszi, közben megtaláltam a feltört verzióját, és műkszik is, elvileg, mert ugye a GPS jelvevóm még nincs meg.
Azt hogy érted, hogy szinkronizálni szerinted nem lehet? Én ez alatt azt értettem, hogy a roqyBT hangolja össze az iPod-ot és a bluetooth-os GPS vevőt. Erre azért csak képes, ha már erre a célra íródott.Viszont még annyit, hogy esetleg valaki, aki használja a roqyBT-t, annak sem ismer fel más Bluetooth eszközt (csak GPS vevőt)?
Mert próba képp a számítógépem Bluetooth-át bekapcsoltam, hogy kipróbáljam, hogy észleli-e a roqyBT, de nem észlelte. (felderíthető üzemmódban volt a gép bluetooth-a, szal nem azért)
Szóval akkor rosszul feltört programot tölthettem le, vagy másnak is csak kifejezetten a GPS vevőket észleli?Előre is köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
Közben megoldódott. Utánaolvastam a roqyBT FAQ-jában, és megtaláltam, hogy mi a gond.
Nem szabad bekapcsolni a Settings->General-nál a BlueTooth-t. A program magától aktiválja, és ha én előre bekapcsolom, akkor nem működik.
De így már rá is talált a gépemre, szal minden OK. Már csak a külső bluetooth-os antenna kell, és kész.
Köszönöm! -
Csapi007
veterán
válasz Csirkejozsi #8194 üzenetére
Úgy persze működik. Én az iTunes-al való szinkronizálásra gondoltam, mert ugye az mag a szinkronizálás (sync).
"Csak úgy mondom"
-
ladlac
tag
Üdv! 3.1.3 alatt nincs lehetőség arra, hogy a home gomb kétszeri lenyomása után a "zenelejátszó" jöjjön be, mint régen? 3.0-nál még biztosan úgy volt, hogy ha megállítottad a zenét, utána el tudtad indítani a home kétszeres lenyomásával (mármint ott a play-re kattintva). Most meg ha megállítom a zenét, és kétszer home-ot nyomok, akkor vagy bejön a homescreen, vagy a keresés, vagy a zenék. Elég idegesítő, mert már megszoktam a régi módszert, az újat meg nem tudom mire használni... a homescreen-hez elég egyszer megnyomni a home gombot, a kereséshez kétszer, csak lassabban, a zenékhez meg a "zenelejátszóból" is hozzá lehetett férni, mert ugye 'Close' és 'Music' közül lehetett választani. Egyszerűen nem látom át a logikáját a dolognak, pluszban zavar is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest