Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Most, hogy kiderült az új iPhone valóban úgy néz ki mint amit/amiket a fejlesztők korábban elhagytak, lehet, hogy az új touch-ban is lesz kamera?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz zsúrficsúr #7396 üzenetére
Hi
Mit tartalmaz ez az "OS upgrade" ???
1, Touchal lehet hangot rögzíteni? Mi a program neve?
2, A legbaloldalibb menüm "search ipod" ezt el tudom tüntetni valahogy?
3, Volt szó a skinekről, ezeket honnan tudok letölteni, ill. van alap skin is azokat próbálhatom nyugodtan?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
válasz PredatorNo1 #7404 üzenetére
Hangot rögzíteni a Voice Memos-al tudsz ez alapból rajta van a touch-on, de kell hozzá egy mikrofon, vagy egy olyan fülhallgató amin van mikrofon. (a 3.gen. 32/64GB-osokhoz ilyen van)
-
petrasgabor
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Hogyan tudom törölni a naptárbejegyzéseket és a névjegyeket????
(nem lenne baj ha közben az alkalmazásaim megmaradnának..)
Köszönöm előre is a választ! -
PredatorNo1
aktív tag
válasz Gabesz1019 #7405 üzenetére
Van egy Nokia headsetem 2,5 ös jack dugós, mikrofonnal az alkalmas hozzá?
Füleseknél van bejáratási idő, mert most próbáltam a Nokia headsetet, és elég gyengén szól...
ÜDv
[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz PredatorNo1 #7407 üzenetére
Sziasztok
Most teszteltem a headsetet: Kis bejáratás után kezd jó lenni, viszont basszus az = 0, viszont ha megnyomom a gombot, akkor ad basszust, de amint elengedem csak magas
És csak a touchnál csinálja ezt, laptopból szép hangerőn szól, és basszus is van :S
Ötletek?
ÜDv -
Bling95
őstag
válasz PredatorNo1 #7408 üzenetére
nokia headset-el gy próbáltam énis de csak akkor szólt jól ha nyomtam a gombot, mondjuk az a laptopal is csak gombnyomás közben szólt normálisan. viszont próbáltam vele hangot felvenni és nem sikerült. szóval a nokia füles lehet nemlesz jó hozzá.
Blackberry-sel tökéletesen működik
-
Gabesz1019
senior tag
válasz PredatorNo1 #7407 üzenetére
Én is az 5800-hoz kapott fülhallgatóval próbáltam ki a hangfelvételt és működött.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Bling95 #7409 üzenetére
Értem, de ez a touchban nem működik csak, a laptopban tökéletes és hangos is, az ipodban, meg csak ciripel...
Most valami hálózati töltés megoldást akarom megoldani, mert megyek nyaralni..
De sehol sem találok normális árban, jót. 1000-1500-ért kellene. Ti megvettétek az eredetit?
ÜDv[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
válasz PredatorNo1 #7411 üzenetére
bevallom őszintén az eredetire sajnálom a pénzt , vmi olcsó vacakra meg nemmerném rákötni. ugyhogy én géppel töltöm
-
beni18
tag
Szerintem érdemes egy kicsit többet ráköltened mert ha valami gagyit veszel akkor akár tönkre is vághatja.Én Belkin töltőt vettem hozzá 6k-ért teljesen jól működik vele, ha már nem szánsz rá annyit amennyibe az eredeti kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
Ment PÜ.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Most gyűlt össze egy kis pénzem, és már régóta kinéztem magamnak a 3. generációs 32 Gb-os Ipod Touch-ot.
Két kérdésem lenne még, mielőtt megveszem.
Az egyik, hogy én legolcsóbban 70 ezer Ft körül láttam újonnan. Ennél esetleg tud valaki olcsóbbat?
A másik pedig, hogy hallottam, hogy most fog kijönni (vagy már kint is van, nem tom) az IPhone legújabb generációja (4.).
Szerintetek ez lesz valamilyen hatással az Ipod Touch árára? Érdemes esetleg várnom egy-két hónapot, vagy jelentős árkülönbségre nem számíthatok? Gondolom senki sem jós, csak mondjuk aki előző generációváltásnál ezt már megtapasztalta, tudna-e esetleg erről mondani valamit.
Előre is köszi mindenkinek! -
Alex91
félisten
válasz Csirkejozsi #7415 üzenetére
1. Az Apple altalaban nem szokott arat valtoztatni, ha lecsereli a regi modellt, akkor ugyanannyit ker erte, mint a regiert. (Learazni nem szokas a regit, de altalaban sokszor itthon is akciozzak a megmaradt utolso darabokat a keszlet erejeig, mar ha van valami egyaltalan keszleten .)
2. Mivel az iPhone ara nem valtozott az uj keszulekkel, igy a touch ara se fog.
3. [link], es e szerint most mar touch-ot nem igazan erdemes vasarolni, mert varhatolag nem sokara jon az uj generacio ugyanannyiert...
(Apple termekeknel alapveto szabaly: mindig frissites utan vasarolni! Ha ugy erzi az ember, es van megfelelo akcio, akkor akar a regit is erdemes lehet megvenni. De azert szerintem te is a falba verned a fejed, ha ma megveszed a nehezem osszesporolt penzeden a kivant touch-ot, es mondjuk 1 honap mulva jobbat kapnal ugyannyiert... Termeszetesen, ha nem akarsz varni, akkor most is megveheted, de en szoltam! )
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi a gyors választ!
Azt hogy érted, hogy alapvető szabály, hogy frissítés után kell megvenni a terméket? A szoftverre gondolsz? A 32Gb-os 3. gen-es Touchra már van frissítés, nem?És egyébként miből gondolod, hogy az új Ipod Touch ugyanannyiba fog kerülni, mint elődje?
És esetleg nem tudsz még erről az új verzióról valamit? Mondjuk hogy Magyarországra egyáltalán mikor várható? Csak mert nagyon sokat azért nem szeretnék várni.
És egyébként ahogy néztem, ez már elég gyors a 8 Gb-os verzióhoz képest. Szeretnék rajta játszani, de azért egyenlőre ez a leggyorsabb modell, nem? Nem valószínű, hogy hamarjában kifut annyira, hogy már ne fussanak rajta az újabb progik, vagy mégis?Köszi!
-
Kommy
veterán
válasz Csirkejozsi #7417 üzenetére
Szeptemberben jön elméletileg az új generáció. Az, hogy ugyan annyiba fog kerülni az mindig így van Apple-nél.
-
Csirkejozsi
tag
Köszi!
Hát szerintem szeptemberig nem lennék képes várni, úgyhogy megveszem a 3. generációs 32 Gb-t. Ugye hardverileg jelenleg ez a legjobb? (tárhely nem számít, már így sem tudom mit kezdek 32 GB-tal )
Igazából először a 8 Gb-on gondolkodtam, de láttam, hogy az lassabb, és sok játéknak már most gondja van vele. Szerintetek a 32 Gb-os modellnek még mennyi van hátra, amíg az is kezd eltörpülni a szoftverek hardverigénye mellett?
Köszi! -
Alex91
félisten
válasz Csirkejozsi #7419 üzenetére
Most ugy nez ki az uj iPhone utan, hogy ez valoszinuleg eleg eros frissites lesz. Retina Display, n-es WiFi, meg hosszabb uzemido, giroszkop, gyorsabb CPU, uj design , esetleg kamera. A regi is megkapja az uj iOS-t, ezt igaz.
Neked kell donteni, de most sajnos epp abban a periodusaban van a cucc, hogy talan erdemesebb kivarni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Csapi007
veterán
válasz Csirkejozsi #7419 üzenetére
Hy
Meg jo sok ideje van hatra, most is alig 1-2 jatek van ami rosszabbul megy a 2G-n. De szerintem erdemes lenne varni. Jobb cuccot kaphatsz ugyananniert."Csak úgy mondom"
-
Csirkejozsi
tag
válasz Csapi007 #7421 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Asszem képtelen lennék ennyit várni, már így is tűkön ülök, hogy a kezemben tarthassam.
Nekem a kamera nem olyan fontos, a frissítés meg erre is rátehető. Az n-es WiFi nem tudom mit jelent. Egyedül a hosszabb üzemidő az, ami esetleg jól hangzik. Az erősebb CPU meg jó lenne, de végülis beérem ezzel.
Szerintem még a jövő héten megveszem a legújabb 32Gb-t.
Szóval köszönöm! -
Bling95
őstag
válasz Csirkejozsi #7422 üzenetére
N-es wifi az olyan mint a többi csak ujabb és gyorsabb. márha nem tévedek, javitsatok ki ha igen.
én most kezdem el bánni hogy nem vártam, ha vártam volna még énis 2 hónapot akkor most 3G-m lenne és nem 2G-m, és tolhatnám rá a multitaskos frissitést..
-
Csirkejozsi
tag
válasz Bling95 #7423 üzenetére
Köszi! Szerintem ez azért hülyeség, mert ha most várok 3 hónapot az új Touch-ra, akkor utána fél évvel meg azért verhetem a fejem a falba, hogy nem vártam még 6 hónapot az annál is újabb készülékre. Ezek a készülékek most fénysebességgel frissülnek és újulnak. A szolgáltatók viszont mindig ki fognak valami újabbat találni.
Én pl a multitaskban sem tudom, hogy mi olyan nagyszerű. Egyszerre úgysem fogok netezni meg játszani, és képeket nézegetni. Mondjuk egyedül a zene az,amit a többi közben csinálnék.
De azért megkérdezem: a 3. generációs 32 Gb-os verzión van MultiTasking?
Köszönöm! -
Csapi007
veterán
válasz Csirkejozsi #7424 üzenetére
iPodok évenként frissülnek.
És abban lesz multitask."Csak úgy mondom"
-
PredatorNo1
aktív tag
Hi
Végül is ha aranyberakás lenne és csiszolt gyémántüveg, Te akkor sem tudnál várni Szóval vedd meg.. Én sem tudnám kivárni a helyedben.
Az új iphone 4-re azt írták 199$ - 16 gigabájtos? Ez igaz? Ez csak ~56.000 Ft Ez hogy lehet?
Üdv
-
Alex91
félisten
Köszi! Szerintem ez azért hülyeség, mert ha most várok 3 hónapot az új Touch-ra, akkor utána fél évvel meg azért verhetem a fejem a falba, hogy nem vártam még 6 hónapot az annál is újabb készülékre.
Nem ezt mondtuk, hanem azt, hogy nem sokara frissiteni fognak. Es itt kicsit kellemetlen, ha megveszed a cuccot, es mondjuk 1 het mulva bejelentik ugyanannyiert az ujat. Ha 1 honapja frissitettek volna, akkor mindenki azt mondana: vedd meg! De mivel a termek a ciklusa vegen van, ezt most jo szivvel senki sem mondja... Termesztesen, ha nem birod ki nelkule, akkor nyugodtan vedd meg! De latod, a tobbseg megis az esszeru kivarasra voksol.
(Amugy en is az oszre tippelek, iskolakezdes elottre varom a frissitest, most el vannak az iPhone-nal, iPad-dal. Tudom, itt a nyar , megertem ezt is...)
-
Alex91
félisten
válasz PredatorNo1 #7426 üzenetére
Ugy, hogy kint is elofizettesel adjak, mint itthon. Itt is vehetsz mar 10k-ert iPhone-t, az mas kerdes, hogy mennyi havonta az elofizetesi dij !
-
Csirkejozsi
tag
Én tisztában vagyok ezzel, és köszönöm a tanácsokat! De nekem ezek az újdonságok, amiket írtatok, nem hiszem, hogy életbevágóan fontosak lennének. A jelenlegi 32Gb-ról is azt hallottam, hogy a sebessége szuper, és hogy a legújabb játékok is szuperül futnak rajta.
A n-es WiFi nem tudom milyen sebességkülönbséget jelent, de én a leveleimen kívül nem hiszem, hogy ezen fogok szörfözgetni a neten. Ha pl valahol nem otthon vagyok, és várok egy e-mailt, akkor ez nagyon frankó, de sok Mb-os oldalakat nem ezzel fogok nézegetni.
A kijelző minőségéről sem hallottam panaszt. Az újban nem tom mi lesz az újabb. Szerintem ennek is elég szép a felbontása. Bluetooth ebben is van, meg mikrofonos fejes.
Nem tudom, hogy még mi lesz újabb.
Pl a CPU gyorsabb válaszideje miért kell? A multitaskinghoz, vagy esetleg már újabb szoftverekhez is, amik már kevesellik a jelenlegit?
A kamera sem kell nekem bele, ahhoz ott a fényképezőm. Igazából amiért fontos nekem, az szerintem az újabban nem lesz olyan hihetetlenül jobb. Bár javítsatok ki, ha a fentiekben kifelejtettem valami fontosat, vagy nincs igazam.
Köszi! -
Alex91
félisten
válasz Csirkejozsi #7429 üzenetére
480x320 vs. 960x480 pixel, azert ez nem kis elteres . Persze, ha megkapja ugyanazt, mint az iPhone.
De mivel senki se tud semmi biztosat... Ha megfelel a mostani az igenyeidnek, es nem fogsz harakirit elkovetni, ha esetleg masnap frissitenek, akkor nyugodtan vedd meg most!
-
Csirkejozsi
tag
Köszi, ennyi hozzászólás után most már felkészültem rá, és harakirit sem fogok elkövetni!
Azért remélem hogy nem úgy lesz, ahogy mondod, és nem másnap adják ki az új verziót. De gondolom mire Magyarországra is eljut, az már inkább a nyár vége felé várható. Annyit meg biztos, hogy nem tudok várni, főleg, hogy már beleéltem magam, hogy hétfőn már a sajátomat amortizálhatom.
Mindegy, tudomásul vettem, hogy megszívhatom, de most már akkor is megveszem.
Köszi az összes segítséget!!! -
Monochrome
csendes tag
Neten számlával rendeltem Ipod touch 8gb-osat. Amerikai import, átlátszó "plexi" dobozban. Garanciajegynek kellett volna lenni benne? Semmi ilyesmit nem találok.
-
Kommy
veterán
válasz Monochrome #7432 üzenetére
Nem kell garanciajegy, serial alapján van a garancia. Ellenőrizhető is az Apple oldalán.
-
Csirkejozsi
tag
válasz Csirkejozsi #7431 üzenetére
Már lehet, hogy elhangzott, de most nem látom, hogy a 3.generációs 32Gb-os modellben már van multitasking, vagy nincs? Nekem annyira nem fontos, de mielőtt megveszem, azért szeretném tudni. Köszi!
-
Csapi007
veterán
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Csirkejozsi #7436 üzenetére
Jó hozzá, lényeg, hogy 5V - 1A legyen. Azért kérdezz rá e-mailben
Most vettem vaterán egyet, bár az 1500 volt. Ez sem rossz.12Azért visszatérve, nekem nem lenne mindegy az ha 360dpi-s kijelzőm lenne, vagy a mostani
Üdv
-
Alex91
félisten
válasz PredatorNo1 #7437 üzenetére
Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. Existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G should check with AT&T to find out if they are eligible for early upgrade pricing: $299 (8GB), $399 (16GB), or $499 (32GB) with a new two-year contract. For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB)
Gondolom tudod ertelmezni .
-
Gabesz1019
senior tag
Nem tudjátok, hogy mi van az itouch.hu-val?
-
Csapi007
veterán
válasz Gabesz1019 #7441 üzenetére
Már jóideje nem foglalkoztak vele, nem csoda hogy a szerver is megszűnt.
Magyar oldalnak ott a szifon, küldöldinek pedig az iclarified."Csak úgy mondom"
-
Monochrome
csendes tag
[link]
Már nem csak a számítógép iTunesból, hanem Ipodról is leszedhetők,böngészhetők a podcast tartalmak[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
Nem tudjátok mire jó ez a fehér "dokkolónak" nevezett műanyag? Mert meg sem áll benne a touch meg az adatkábel sem megy át rajta?
ÜDv -
Bling95
őstag
válasz PredatorNo1 #7444 üzenetére
arra van kitalálva hogyha veszel egy ipod dokkolót , akkor hogy touch-hoz is jolegyen ezt kell belerakni. pontosabban hogy a touch jobban álljon benne. és ami belemegy a touch-ba kábelvég az átfér rajta
összeségében ez csak egy adapter
[ Szerkesztve ]
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Most indulok megvenni az ipod touch-omat.
Még gyorsan lenne egy kérdésem: lehet rá szilikon tokot kapni? Mert én csak olyat találtam mindenhol, ami a 2. generációsra jó. Vagy az ráhúzható a 3. generációsra is?
Köszi! -
Stifler93
tag
válasz Csirkejozsi #7446 üzenetére
Ami jó a 2G-re, az jó a 3G-re is, mert külsőleg nincs semmi különbség
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok! Segítség!
Épp most vettem az Ipod Touch-om, és a levelezővel szenvedek. Gmailem van, és IMAP-pal szedi le a leveleket, csak az a problémám, hogy amit az Ipodon törlök az a GMail-emben is törlődik, és nem csak az Ipodon. Nem lehet úgy beállítani, hogy az Ipod és a Gmail két külön dolog legyen, és amit az Ipodon törlök levelet, az csak a készülékemről törlődjön és ne a Gmail-ből? Remélem érthető vagyok.
Előre is köszi! Egyébként nagyon kafa. Én az LG Arena-mat cseréltem le erre, és már örülök, hogy megtettem. Minőségben nagyon ott van, a szoftverek akadásmentesen futnak. Egyedül az iTunes-hez kell még kicsit hozzászokni, de asszem megéri. -
válasz Csirkejozsi #7449 üzenetére
Az IMAP-nak a lényege, hogy szinkronban van a kettő egymással.
Ne törölgess.“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest