Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Elvileg ha beszinkronizáltad a lejátszóra, akkor rajta van az összes az ipod-on. Ha az ipod-on lévő példányokon kezded átirogatni a dolgokat, akkor hogy ez megmaradjon (ha pl. elveszted az ipodot) akkor vissza kell szinkronizálni a winchesterre majd az átirogatás után. (ehez is ha jól tudom vmi külön program kell, de megoldható)
Nomeg van egy olyan logikai bukfenc is az egészben, hogy ha az összes zene a lejátszón van, akkor egy szétesett albumot soha nem fogsz megtalálni id tagek alapján egy rosszabb esetben, mert több ezer másik szám között kell összekeresgélni.Egyszóval: ha elkötelezed magad, hogy márpedig te rendszerezni fogod a zenéidet, akkor albumonként kell végigmenni. Én nagy híve lettem az itunes-nak, mert ha már rendben vannak a zenék, miért is ne használnám azt.
Amennyiben úgy döntesz, hogy itunes-ba rendeződsz, ebben tudok segíteni, ötleteket adni (tapasztalataim alapján). Van már egy "kidolgozott" workflow"-m a rendezésre, használatra.
Ezek az egyéb programok úgy érzem ilyen fél megoldások. És inkább csak kisebb adatbázis esetén működnek.
De a lényeg, hogy én mindenképpen megtartanám a zenéket egy gép winyón az eredeti könyvtáras szerkezetben, és azokat tenném csak az ipod-ra, amik fullosan készen vannak.
Szerk: illetve 2 példányban megtartva a zenéket a szgépen, egyszer eredeti felállásba, másik pedig elrendezve (vagy itunes library-ként), és amikor mind készen van, lehet törölni az eredeti felállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest