Hirdetés
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Aktív témák
-
Szecsy
aktív tag
Nem tudtok vmi fm transmitter programot?
Vagy az ajfon nem kepes erre? -
Szecsy
aktív tag
az ipodban a sound check mire szolgál?, mert csak anyit tudok hogy az akksit jobban meriti....
köszi -
Szecsy
aktív tag
na a 3g-m egész jól produkált az utobbi két napban persze semmi játék csak emailek olvasása irása ami nem használ nagy memoriaigényt meg max egy órabeszélgetés.
[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
az ipodban a sound check mire szolgál ha be van kapcsolva?
illetve akkuidőben ?
köszi
-
Szecsy
aktív tag
Komolyan visszaolvasok egy fel oldalt es azon leszem ideges hogy az arenaba meg mas twlokba mi hogs van. Ez egy ajfon topic nem kell hasonlitani semmivel mivel rengteg dologban gynge az iphone es mas telefon jobb. De akkoris sokunknak van ajfonja meg sokan akarnak is szoval en sztem ezt a hasonlitgatast hagyjuk mert nincs ertelme.
Ha vkinek vmi nem megy az ajfonnal annak ugyis fognak segiteni hogy hogy lehet orvosolni,de ennek hogy alapbol azt irod h a masik telefon igy mey ugy ebbol senki nem tanul.
Elnezest hogy leirtam az eszrevetelemet.
-
-
Szecsy
aktív tag
ha itunesra fölraktam egy videot hogy tudom a telefonra is fölrakni illetve azt hol látom a telefonba??
-
Szecsy
aktív tag
na kezd a txxom teli lenni ezel a dologgal már azota töltöm miota irzam elöbb és semmi reagálás ... kezd vcc lenni ez a dolog (rájöttem ebben is egy kalap szxr az apple)
amugy vki kölcsönadja a fali töltöjét mig életre keltem? mert az enyém természetesen amikor kéne nem itthon van..
hanem az usb kábel ami ilyen konnektor átalakitora lehet bedugni..
-
Szecsy
aktív tag
de a vicces h ma egész nap szinte hozzá se nyultam nem is használtam ..
erre most este amikor telefonálni akarok meg amikor kéne hát pont akkor jön elő ez a marhasága...
-
Szecsy
aktív tag
lemerült a telom 2% ra rátettem töltöre és most nem enged belkapcsolni hogy van ez? ha nagyon le van merülve mi a teendő?
-
Szecsy
aktív tag
kikapcsoltam a push okat és még mindig megjelenik a főoldalon a facebook frissitések hozászolások...
hogy lehet ikapcsolni segitsetek... -
Szecsy
aktív tag
had kérdezzem meg facebook mostmár megy de ha vki ir egy kommentet az megjelenik a telo főablakában
namost akkor a settingsbe a pushokkat kell off ra tenni ?
-
Szecsy
aktív tag
mitől van az h afacebook eddig hibátlanul ment és most amikor elinditom picit tölt majd kilép magától ???
mi a teendő ilyenkor?
köszi
-
Szecsy
aktív tag
donedrinkn most az abszolult kedvenc játékom orákat el tudok vele játszani
-
Szecsy
aktív tag
a location service mire szolgál mert azt hallotam akksi kimélés végett célszerű kikapcsolni?!
-
Szecsy
aktív tag
segitsetek kérlek miszerint érdekes dolgot művel a telom 2 napja.. a 3g
amikor telefonálok vele (elég sokat inkább céges telefon) akkor azt tapasztalom hogy amikor a fülemnél van nem sötétedik el a képernyő... ezen eléggé meglepödtem de aztán utánaolvastam hogy is müködik ez és megcsináltam egy tesztet amiben kiderült hogy a sensor az hibátlan .. tehát amikor érzékeli hogy a fülemnél van ugyan semmien gombot nem tudok megnyomni csak nem sötétedik el a képernyő..
mi lehet a baj kérlek segitsetek... köszönöm vmi szoftveres probléma lehet?
-
Szecsy
aktív tag
mosmár engem is érdekelne hogy hogy lehet megoldani hogy a email ne fusson magától a háttérben mer sok memoriát zabál..
maga a levelek lechokkolása manuálisra van állitva de ettől függetlenül vmi dolgozik a háttérben a backgrounder szerint.
kérlek segitsetek mer az akksi időm is jocskán lerövidült
köszi
-
Szecsy
aktív tag
Nekem abban segitswtek hogyha van eg oldal ami nagyon sokaig megy lefele pl forumok meg ez . Akkor ha legalul vagyok hogy rudok a tetejere lepni gyorsan h ne keljen vegighorgetni?
-
Szecsy
aktív tag
Igen jo ez a zh-s dolog de en matekra meg az olyan dolgokra ahol integralas megy ezerrel ott nem naon tudom pdf be leirni szavakban.
Akkor lenne vki olyan kedves hogy tud nekem adni matricat? Legyszilegyszi
-
Szecsy
aktív tag
-
Szecsy
aktív tag
amugy ez a képernyőn való Lock olás sztem azért hülyeség néha mert gondolja bele hogy hányszor fordult veletek elő hogy vmit csináltok telefonon és vmi hirtelen történik zsebre kell vágni a telot akkor egyből reflexszerűen a lock gombot nyomod és késöbb onan folytatod ahol lezártad.
sztem erre nem lehet átálni de azprt mindjárt kiprobálom én is.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
manchester85 #19932 üzenetére
amugy ez a modszer doga irásnál is elönyös lenne
-
Szecsy
aktív tag
nem tudtok vmi jó szotár progit angol magyart ami nem használja az internetet? mer az itthon nem gond de külföldön azért ez érdekes
-
Szecsy
aktív tag
áruljátok el nekem mien free sms küldő progikat ajánlotok :p a rend megtartása érdekében kérlek pü-ben
-
Szecsy
aktív tag
nem tudtok vmi iránytűs app-ot 3g re? gs ről nem tudom átrakni a compass-t lehet mer direkt ugy van megcsinálva
-
Szecsy
aktív tag
Segitsetek legyszi.eddig hibatlanulbelindult az egyik quados jatekom.ma gondoltam jatszom vele es elkezd tolteni de utana visszalep a menube. Mi lehet a gond?
-
Szecsy
aktív tag
Ondjuk nekem az ikonosszerazos Dolog tetszik nem tudjatok a nevet?
De amugy ezzel a soK marhasaggal kezd jatektelefonra hasonlitani a dolog -
Szecsy
aktív tag
amúgy nem itt kéne de mégis itt vannak sokan maradt még egy db dokkolom ami eladó ( persze az enyémen kivül
) 10 es csomagban rendeltem akit érdekelaz irjon egy pü-t és megbeszéljük
-
Szecsy
aktív tag
ha a telefon a dokkoloban van és rá van kötve vmi zene system. akkor ha hiv valaki vagy sms jön a hangját a hangrendszerre erősiti ki?
vagy egyébb okosságok a dokkoloval kapcsolatban mer nekem pl amikor benne van a telo és zenét játszik le akkor eltünik a hangerőt állitó csik
-
Szecsy
aktív tag
válasz
dirty.yakuza #19476 üzenetére
a reflective dock mire szolgál?
-
Szecsy
aktív tag
az ezt az jelenti hogy a telefonon gyárilag lévő mail programot probáltam beüzemelni.
saját szolgáltatom van. de az érdekes az hogy outlook al is össze tudtam hangolni kiválóan müködik
-
Szecsy
aktív tag
megprobáltam ezt az email fiokot beáluitani magán a telefonon de egyszerűen nem megy kiirja hogy nem érvényes meg stb...
az "other" opciora mentem miszerint saját fiokom van se gmailes se más. nem tudom mért nem müködik vmi tipp?
-
Szecsy
aktív tag
na megtennétek hogy válaszoltok az órás kérdésemre?
-
Szecsy
aktív tag
milyen programok szolgálnak arra hogy asztali oraként funkcionáljon a telo amikor le van zárva a lock al?.
illetve melyik a legjobb sztetek? -
Szecsy
aktív tag
mégegyszer kéne nekem az a oldal amit anno küldtetek hogy a laptopot tudom wifi mondenként használni és tudok telefonnal csatlakozni rá.
ebben kéne a segitség
-
Szecsy
aktív tag
most hogy visszaolvasgatom a hsz eket, a fényerősségel kapcsolatban azt kérdezném hogy irta vki hogy max fényerön használja az este nem vakitó egy csöppet mer nekem este félig van és napközbe meg majdnem maxon napon nagyon szarul látszik alacsony fénynél
-
Szecsy
aktív tag
én azt kérdezném hogy létezik e vmi olyan program amivel a laptop és a ájfon bluetooth on keresztül kommunikálvagyis ha hivnak akkor a hangot kihangositja a laptopon lévő zenerendszerre. pl mint a kocsiban a gps fm transmitterje?
-
Szecsy
aktív tag
ne haragudjatok de lenne egy elég primitiv kérdésem.
miszerint van egy játék nem tudom a nevét de nem lehet tul bonyolult,
a lényege anni hogy a teljes képernyön különbőző szinű golyok vannak melyeket ha rátapintasz az egymás melleti azonos szinüek eltünnek.ennek kéne a neve nem hiszem hogy nagy ördöngösség lehet csak tul bonyolitottam a fogalmazást.
-
Szecsy
aktív tag
közületek ki az akinek van eladó dokkoloja?
-
Szecsy
aktív tag
meik a legjobb pdf meg word szerkesztő program?amivel szerkeszteni is tudom őket?
-
Szecsy
aktív tag
ma érdekes dolog történt.
kikapcsoltam a telefont egy óra múlva meg be...ekkor jött a csattanó miszerint kiirta hogy a winterboard nem tudod fölálni egy furcsa háttérrel megjelenitve.
és utána választahttam hogy igen nem vagy frissités. megnyomtam a frissitést és felált hibátlanul az egész telefon.mi lehetette a baj mivel orvosolható?
-
Szecsy
aktív tag
tudtok nekem tanácsolni COD meg ehez hasonló tipusus játékokat Cod ról tudom h van de más ismert?
-
Szecsy
aktív tag
Tegnap a segitségetek álltal meglett a fifa2010 nagyon tetszik nagyon jó game köszi
-
Szecsy
aktív tag
Illetve driver-ről tudnátok irni tapasztalatokat? mik a véelmények róla?
-
Szecsy
aktív tag
vmi kis segitség igy titkosan hogy a real football 2010 honnét tudnám leszedni
köszike
-
Szecsy
aktív tag
-
Szecsy
aktív tag
kérlek segitsetek mer meguntam azt h k*rvára nem hallom ezt a szar telefont ahol kisseb hang van pl metro meg utca...
van ilyen hangerő növelő az nem segitett egyéb opciok???kérlek segitsetek,mert sztem ez nevetséges h az ember vesz egy telefont nem 5 ft ér és még annyit se tud h legyen hangereje..
de ideges lettem
-
Szecsy
aktív tag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy sima routerünk van de a ház másik véégig van a netkábel elvezetve. namost nincs arra megoldás hogy a netkábelre rádugok vmi kis antennát ami wifiként sugározza tovább a netet??? és akkor ájfonnal lehetne fogni?köszi
-
Szecsy
aktív tag
tegnap este teljesitettem lemeritettem a telot majd föltöltöttem 100 % ra most ott tartunk hogy 1 nap 7 órája megy ebből 6 óra 7 percet volt keményen használva zene internet telefonálás és most még van 23 %
mit gondoltok ?
-
Szecsy
aktív tag
igen csak usb nél asszem 5 m a max mer a fölött kell külön buffer hozzá..
az lehet h ettől a backgroundertől meg kiriakitol hamarabb merül a teló ? ezek futnak folyamatosan nem???
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Coyote2000 #17033 üzenetére
változtatni nem tudsz a kettő között mer különnek tekinti de az amerikainál figyelj h vmi valódi cimet irj be a cimhez mert külömben töröl
Aktív témák
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával