- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Látom megy a topik rendesen, ugyanúgy ismétlődnek ugyanazok a kérdések
Opera Miniben a magyar nyelvet hol lehet bekapcsolni?
Mostanában nem követem az iPhone körüli dolgokat. Milyen jó, érdekes programok/játékok jelentek meg mostanában, amiket érdemes lenne megnéznem?
-
manchester85
veterán
válasz D@niel #26508 üzenetére
"Pontosabban csak T-Mobile-os ügyfélnek. Mert van aki 30-as és mondjuk Voda vagy Pannon előfizető"
"de jelenleg csak T-nél van előfizus iPhone"
Arról volt szó, hogy kinek küldhet ikon 200 csomagban 100 sms-t. Erre írta Ceko, hogy igazából nem az számít, hogy 30-as vagy nem, mert a számhordozás miatt 30-as vodás is lehet valaki. Tehát a konklúzió az volt, hogy T-snek küldhet csak sms-t a csomagban foglaltak szerint, akinek ikonja van.
Ennek mégis mi a fene köze van ahhoz, hogy az iPhone-t melyik szolgáltatónál lehet kapni? Vagy azt hitted, hogy a 100 sms-t csak iPhone tulajoknak lehet küldeni, azok meg úgyis T-sek? A másik oldalról volt szó, aki fogadja az sms-t, annak semmi köze az iPhone-hoz.
i6 Silver
-
Nowi
tag
Udv
mi a neve annak az alkalmazasnak (asszem cydias) ami SMS kuldes eseten visszejelzest ad a kezbesitesrol akar teljes kepernyon is??
koszi
-
-
Ceko
senior tag
Egy gyors, kicsit off kérdésem lenne.Melyiket egyszerűbb felrakni és melyik a jobb minőségű fólia a teló hátsó részére?? GelaSkins vagy a Zaggskins ? Az első 5 dollárral olcsóbb, bár ez nem igazán számít, főleg, ha Zagg jobb.Valaki rendelt már a honlapról? Mennyi idő mire megérkezik? Még valami tapasztalat?
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Ceko
senior tag
Bocsi, kicsúsztam a szerkesztésből.Magyarországon ilyen skin-t nem lehet valahol rendelni?
-
Ceko
senior tag
válasz madgie #26517 üzenetére
Bocsi.Akkor látom rosszul fogalmaztam Nem itthonról akarok zagg vagy gela skin-t, mert azt megtudom rendelni én is a weboldalukról.Hanem olyan céget keresek, aki itthon ilyeneket gyárt.
Ha jól emlékszem még volt reklámja is itt az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
Szia. Bocsi, hogy nagyközönség előtt zaklatlak. Látom, hogy 4.0v3 op van telcsiden. Igazak a hírek? Tényleg lehet spirittel "susmákolni" rajta? Olvastam egy szakfórumon, nem hivatalosan tudja a dolgát spirit 4.0 alatt.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
bentsze88888
tag
Sziasztok!
Bocs,ha volt már kérdésként,de nem tudtok olyan progit,ami ha smst kapok,nem írja ki egyből,hogy kitől van? (vagy ha program nélkül megoldható az még jobb )
A másik kérdésem/kérésem meg egy olyan program lenne,ami ha telózok háttérzajokat
generál közben (mintha buliban,vagy utcán,stb lennék) Symbianra volt ilyen programom,de itt nem találom (JB nélküli a teló)Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz bentsze88888 #26521 üzenetére
Settings-Messages-Show preview - OFF
a másik kérdéshez: app store-ban Fake Location -re keress rá.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
válasz bentsze88888 #26523 üzenetére
Ahhoz JB kell,utana iBlacklist program, eltunteti a megadott emberektol kapott smseket es csak koddal tudod megnezni.. beallithato hogy egyaltalan kijelezze-e hogy kaptal toluk smst.. Valamint a beallitott telszamok nem csorognek ki, hangpostara futnak stb.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok.
Az miért van hogy mostanában nem talál hálozatot a telefonom. Meg csomoszor irja ki hogy no service van hogy pl a moricz zsigmond krt nél irja ki pedig ott kéne lenni 3g nek. Iphone 3gs 32 gb az alany. Nincs herelve. Menjek a tréhez?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Az mitől lehet hogy csögéskor néha, nemtudom felvenni? nemtudom elhuzni a csuszkát, eddig nemcsinálta, utobbi 1 hétben kezte el, ritkán. 3gs 3.1.2 jb
Én vagyok M3nyus!
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
iphone-ra szeretnek valtani egy HTC diamond-rol.
a kerdesem az lenne h mennyire eri meg valtani? (foleg wifi, emailezes, pdfezes, gpsezes, smsezes, telefonalas es zenehallgatasra hasznalnam) volt vki aki >= wm 6.1-rol valtott? velemenyuk?
gps melyik tipustol van benne? es melyik tipust ajanljatok a felsorolt celokra? 2g, 3g?
ha esetleg van par osszehasonlito tablazat a tipusok kozott, az is sokat segiteni
koszi a segitseget elore is: fulmi
-
Misi1979
őstag
Ha fontos a GPS, úgy értem a Diamondot vezetés közben használtad navi-ként és fel akarod váltani az iphone-nal, akkor ne válts.
A 3g/3gs-ben lévő gps-chip csak kompromisszumokkal használható vezetés közbeni navigálásra, nagyobb városokban sűrűn elveszti a jelet ill. lassabban frissíti az adatokat, mint egy WM-es gép, ezáltal néha a szoftvernek kell előre megbecsülnie a helyzeted és ez a pontosság rovására megy. (Ha jól emlékszem, a navi programok 3mp-ként kaphatnak információt az aktuális helyzetről az iphone-nál.)
2g-ben nincs gps.
A többi felsorolt dolog tekintetében az iphone toronymagasan veri a WM-et, indoklás nélkül, mertcsak.
-
D@niel
addikt
iPhone.t-mobile.hu/összehasonlítás. 3G-t vegyél minimum.
Nálam szinte teljesen kiváltja a laptopot az iPhone-om, ezzel elmondtam a lényeget.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
ForRedGlory
félisten
Hülye kérdés, de kell a telefont első használat előtt tölteni x órát? Még nem volt Iphone-om, fogalmam sincs.
-
Misi1979
őstag
válasz ForRedGlory #26533 üzenetére
Nem kell, amúgyis lesz rajta némi töltés, használd nyugodtan, töltsd bármikor.
Ami hosszútávon nem egészséges neki, ha sokszor teljesen lemerül (kikapcsolásig). Szóval ha 5-10-20%-on áll, nem kell megvárnod, még lemerül teljesen.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
A 3GS tesztjéhez már írtam, de ott nem valami aktív a topik, ezért beírom ide is:
Meddig bíjra a 3GS folyamatosan játszva egy erős hv igényű játékkal? Mennyire melegszik?(Pl a 2G Touch-om nem ritka, hogy forró a CPU-nál) Előre is köszi a választ -
Scoobyka
addikt
iphonra tudtok olyan bongeszot mondani ami tamogatja a prohardver foruman levo rss funkciot....tehat az uj hozzaszolasokat konnyeben tudom kovetni vele? valamint olyan bongeszot ami az operahoz hasonloan kebesebb adatforgalpmmal dolgozik?
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Szia!
Mi találkoztunk néhányszor a Dia topikban. Én is Diamondról váltottam, szerintem nem egy kategória a két "telefon". (Azért az idézőjel, mert ezek a kütyük már használhatók telefonálásra IS...) Jócskán megéri a csere!
Én személyszerint még nem használtam profi navigációs eszközt, tehát komolyabb összehasonlítási alappal nem rendelkezek, de én a Diával is elnavigáltattam pl. Erdélybe, meg vissza, illetve az iPhoneval is sok-sok km-t különösebb gond nélkül. Lehet, hogy szerencsém volt?! Az iPhone egyszer veszítette el nekem a jelet látványosan, mikor a fővárosban magas házak közötti "sikátorban" voltam percekig.
Én nagyon szerettem a Diát, de a Win megülte a cuccot sajna...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
válasz Misi1979 #26534 üzenetére
amúgyis lesz rajta némi töltés
Hát hogy lesz-e! Amikor én vettem a telefont, akkor kb 20 percig a töltőn lógott, mire a T-és kislány be tudta kapcsolni és aktiválni.
Első használatba vételt célszerű töltéssel kezdeni. Az ember ilyenkor úgyis kiéli az újdonság varázsát, bökdösi, ismerkedik vele, telefonszámokat visz fel, felhívja az ismerősöket dicsekedniNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
igy globalisan koszonnem meg mindenkinek, aki segitett.
ugy tunik, hogy venni fogok, mire kell nagyon vigyazni? mert vannak ezek a letiltasok meg hasonlo okossagok es hasznaltan szeretnek venni fuggetlen 3g-eset. van vmi kod, amit le kell kerdezni valamilyen oldalon v vmi amivel el lehet donteni h le van tiltva vagy sem (vagy csak berakom a simet es ha tudok hivni akkor ok es vehetem is meg?)?
kosziii: fulmi
ja, ui.: az igo iphone-ra valtozat akkor menni fog a 3g-n ugye?
-
Misi1979
őstag
Menni fog, de igo helyett a navigon-t javaslom. Letiltás ellen írj egy papírt, amit még megtehetsz, hogy a T-t felhívod, 1430, bediktálod az imei-t és lekérdezed a státuszát. Továbbá az eladó is lekérdezheti előtted, hogy van-e számlatartozása..
-
Játékos
addikt
Menni fog az ájgó 3G-n, persze. Addig tudja letiltani a T, ameddig fizeti a vevő (neked eladó) az előfizut, utána, ha ki van csengetve az egész, akkor már nem tiltanak.
tikshow
ilyen vevőt használ valaki az "itteniek" közül??Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
adise
őstag
jb után átlehet irni a 3mp-t 1-re és akkor semmi probléma nincs...
-
HXY
addikt
A 3Gs folyamatos HSDPA kapcsolat mellett meddig bírja modemként bluetooth-on,
ill. WiFi-n keresztül?
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest