- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ent
őstag
válasz slayerenkala #26199 üzenetére
Az igo/navigon használ adatforgalmat? Én úgy tudom nem! Beépített GPS!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Matt88
csendes tag
Szevasztok!
Én olyat szeretnék kérdezni, hogy külföldön(amerikában) vásárolt AT&T-s mobilt lehet-e itthon függetleníteni és jár-e valamilyen rizikóval?
(Tudom, hogy attól is függhet, hogy milyen frissítés van rajta, de tegyük fel, hogy önmagában lehetséges lenne a függetlenítés)
Előre is köszi! -
spedyboy
senior tag
sziasztok!
tudnádok mondani nekem egy olyan konvertáló progit ami mondjuk egy 600mb os AVI ból 300mb os mp4et készit iphonera?
mert nagyon kevés a hely és nagyon sok a filmköszi elöre is!
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Matt88
csendes tag
válasz Csabee. #26205 üzenetére
Csabee:
Ha teszem azt 3GS de nem az új 3.1.3 fw van rajta hanem mondjuk az 3.1.2-es?Ebben az esetben lehetne AT&T-s iphone-t függetlneíteni?
Jah és hogy rizikós-e, mert olvastam ezekről a tiltásokról, de pontosan nem tudom, hogy mit jelent és milyen esetben történik maga ez a tiltás -
slayerenkala
tag
Igo, vagy hasonló szoftverekhez iphone 3g igényel internet kapcsolatot hogy navigáljon vagy nem?
köszi. -
Csapi007
veterán
-
Csapi007
veterán
válasz slayerenkala #26212 üzenetére
Mindkettőre rengetegszer válaszoltak már a topikban.
"Csak úgy mondom"
-
ent
őstag
Vki hozott/hozatott már Itáliából iPhone-t? Hogy működik a dolog?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
kersakdaved
tag
Ugye jól gondolom, h a telóban lévő telefonálási idő számlálóval lehet követni rendesen a kimenő hívások idejét? mert ugye úgy számolja a perceket ahogy a szolgáltatók. Ha jól vettem észre, csak egyben kezeli a kimenőt és a bejövőt. Is'nt it?
-
bmwk1200s
őstag
válasz kersakdaved #26217 üzenetére
Jól gondolod és nekem ez a legnagyobb problémám, hogy ebből így honnan tudod meg, hogy nem csúsztál e ki a havidíjba foglalt időből? Nekem ikon 200 van és bizony szépen ki szoktam esni belőle, aztán fizethetek 4990 helyett 7-8000Ft-okat....
Semmit sem írok alá!
-
Gicz
addikt
válasz slayerenkala #26212 üzenetére
Szifon navi közbe nem hasznal netet, viszont a beépített gps nem igazán alkalmas autós navira. Ha pusztában mész szabad az ég akkor ok, de pl faluban nem emeletes hazak kozott is el szokta vesziteni anjelet es ha van az sem vmi pontos. Varosban, pl pesten használhatatlan.
Viszont a roqy bluetooth nevu progival tusz kulso gps- t kapcsolni hozza bluetoothon keresztul, bekem pl egy nokia ld3w van sirfstar iii- as vevővel, ami a rendes navikban is van. Igymár hozza egy drágább navi szintjét pontossagban biztos, gyorsasagban meg főleg, ha 3gs van. 3g-n a kevés ram miatt a navigon a hasznalhatobb. 3gs en a navigon kb 40 mb ramot eszik meg, az igo meg kb 80 at...
-
-
ent
őstag
Első fonom a 3gs, ezért nem tudom, hogy az új fonok megjelenése során rögtön lehetett függetlent kapni boltokban vagy függetleníteni Tréfonnál?
Azért kérdeztem olaszt, mert néhány oldalon olvastam, hogy ott megjelenéstől kezdve lehetett gyári függetlent venni. Igazat beszélnek?WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
válasz Ap3x89 #26226 üzenetére
Ezt magadnak kell eldöntened.
700€ olaszban a gyári független, 700€ + 20 000 Ft itthon (dominó + hivatalos függetlenítés)
Kérdés hogy az olasz út és az esetlegesen felmerülő garanciális problémák intézése megér-e neked 20 000 forintot. Mert azt nem árt számításba venni, hogy ha olaszban veszel telefont, azt itthon nem fogják szervizelni.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
xxman
senior tag
Üdv! Biztos valaki irta már de nem akarom mind a 25K Hszt elolvasni ezért:
iphone 2g függetlenem van jbzve... az érdekelne hogy a térerő melett van egy kör (ikon a statusbarban) mi a jelentése (ott ahol másoknak a 3G )I just wanna have some fun.
-
Gicz
addikt
Karika az gprs kapcsolat, legrégebbi.
E betű az edge, asszem 128 kb/ secet tud
3g az ertelem szeruen 3g kapcsolat, 7 megabites kb.
Iphone 2gn vagy karika vagy e betu lehet mert ugye az 3g-t nem tud.
Ha nem hasznalsz mobil internetet akkor tokmind1 mi van ott, beszélgetént nem erinti csak az adatforgalmat.[ Szerkesztve ]
-
kersakdaved
tag
válasz bmwk1200s #26218 üzenetére
De ha követed a számlálót h mennyit mutat, akkor lehet követni a dolgot. Kicsit macerás mindig felírogatni, ha fogadsz egy hívást v Te hívsz, de inkább ez, minthogy fizessek 7-8ezreket, ahogy mondtad. Én is ikon 200-zal vagyok, plusz van egy másik előfizum is p-nál,szóval nem hiányzik a nagy számla. Ugyhogy én most fejlesztem ki ezt a hívásidő követő módszert. Hogy ne kelljen mindig a beállítások->usage menübe menni, a notes-ban fogom vezetni magamnak a dolgot. Ez már az előző telómban is bevált próbáld meg, megéri
az normális h a tel egy 8-9 órás nem-használat mellett (éjszaka) felzabált 10%-ot az akksiból? Most meg további 5-öt addig, amíg megírtam ezt a hsz-t…
-
Gicz
addikt
válasz kersakdaved #26234 üzenetére
nem normális.
vmi fut a háttérben aminek nemkéne. jb zett?
mik vannak rajta cydiiából?a teló a jelzett 300 órás készenlétet figyelembe véve 3 óránként merülhet 1%-ot. de ez ugye marketing szal olyan 2-2és fél óránként merülhet 1 %ot készenlétben.
wifi netezésnél ez kb 5 percenként 1 %, 3 g nél 3 percenként 1 százalékot jelent.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz samgar #26235 üzenetére
ez jól néz ki
de biztos ehhez is 500 progi meg beállítás kell
nekem már backgrounder se kell (az még elférne de nem is használom nagyon).. sbsettings elég h kényelmes tudjon maradni meg mobile install crack
(3g)
dock hátteret, gyári háttereket, csengőhangokat kitöröltem, és tele van mindenféle appal..
így gyors tud maradnieddig pl a wififofumot a cydiából tettem fel de láttam h apptraktoron is fent van
cydiában telepítésnél írta hogy kb 1 mega ramot használ, ha nem cydiás akkor is ez van?
tehát a cydiás progik és az itunes-szal felrakott cuccok ugyanonnan fogyasztanak?
ha pl egy elemlámpa progit felrakok (itunes) az szintén eszik valamit ha nem is fut? akárcsak a cydiás flashlight? -
Gicz
addikt
a hacktivated telóknál van ilyen probléma köztudottan, bár ott igazából nem gyors merülés van hanem rossz kijelzés. nekemis külföldni a telóm, hacktiválva van custom 3.1.3 al, és van h előbb letettem 80% on 1 óra készenlét után megnézem és 70% on van, de olyankor csak 1 respring, és megjavul. ezt általában heti 1 alkalpommal játsza el ugyhogy nem igazán zavaró.
-
Gicz
addikt
válasz rolcsibácsi #26238 üzenetére
ha vmi fentvan és jlen pillanatban nem fut, akkor csak a springboardon levő ikonja meg ahooz tartozó cuccok pl h honann indítsa ilyesmi foglal csak nagyn minimális (pár KB) RAM ot.
ha futtatsz vmit akkor töltődik be a ramba.
ugyanoda töldődik be a cydiás és nem cydiás app is, pl wififofum, de zseblámpa progi az kicsit más, mert pl az appstore ban található zseblámpa progiknak ugye nem engedi az apple h a háttérfényt állítsaák, míg a cydiások hozzáférhetnek a rendszerhez ha akarnak, hiszen ugye nem az app store on keresztül jönnek. ettől függetlenül a cydiás lámpa annyival fogyaszt többet többet h feljebbtekeri a háttérfényt. de ez ugye logikus, nem is értem h iylet mért nem engedélyeznek az app store ban....
gyorsítani inkább a daemon írtással lehet. szifonon van róla cikk, az télleg felszabadít kb 10MB ramot, ami 3G nél teljes ramot nézve 8%, működés közbeni szabad mem-et nézva ami alaból olyan 55MB már 15-20 % (igy lesze jó esetben 70MB szaad RAM-od) szal azmár nemrossz, plusz azok a processek nem futnak a háttérben ami által a prociról is levesz kis terhelést.
ilyen pl a logging daemonok, van pl ami az akkutöltési szokásaidat loggingolja h elküldje az apple nek. ha ezeket kilövöd, érezhetően gyorsabb lesz a kicsike. GS nél annyira nem számít, az amugyis piszokgyors ha nincs szét winterbordozva meg nincs fent 12312 springboard manipuláló progi.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
sb settingsnek van olyan kapcsolója ami kikapcsolja az adatforgalmat teljesen, cydiában rákeresel h data, lesz ott olyan h data toggle, ami sbsettingsbe tesz egy kapcsolót amivel kilőheted, meg lesz egy data blocker, azis kikapcsol elvileg mindent.
azért írom h elvileg mert sosem próbáltam mert használom a netet, de valsz műkszik különben nem lenne ott
-
xxman
senior tag
amugy mi annak az oka h én odaaqdtam haveromnak iphonemet amig elutaztam h jbzze mert nem volt rá időm... visszaadta sbsettingsbe ugy h volt tepitve pár cucc 101Mb ramot jelzett alapnak ... elkezdtem telepitgetni és mostmárcsak 88mb miért van ez?
I just wanna have some fun.
-
Gicz
addikt
mert feltette az iphone VM tunig csomagot, amit nem kellett volna.
ezzel virtuális memóriát akdsz az iphone nak olyasmi mint a lapozófájl windowsban, csakhogy a flash memóriáját nem arra tervezték h másodpercenként több 10 ezer irás olvasást csináljon mint egy RAM.
ez előbb utóbb kinyírja a flash tárolót benne.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
hát 2g ugye, szal már régóta használatban van, nem mondom h a köv 1 évben elromlik miatta érted, de most ha megnézed az iphone flash e akkor iródik, ha számokat töltesz rá itunesból vagy progikat appstore ból, cydiából.
ehhez képest az h mindikg amikor indítasz vmit, vagy csak éppen netezel foyton használatban van. ami akárhogyis nézzük legalább 1000 szeres terhelés neki.
nekem volt egy gyári független 3g-m 8gb. miután 1 hónapig kb használtam a vm tudnigot azóta csak kb 5.re sikerült restorolnom, mindig oylat irt h error writig on 0x2342342 balblabla... space.
és vm tuning előtt ilyet nem csinált, szal betette nálam a kaput, eladtam a 3gt és azóta nem használom a VM-et.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest