- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz D@niel #24254 üzenetére
Nade nekem jó lenne ha közben látnám az utvonaltervezőt, vagy a sebességmérőt térképpel gpsel, de a karomon azt nehéz megoldani Viszont már vannak ilyen fasza kütyük erre:
[csak itthon nem tudom hol lehet kapni...] -
Enjoy
addikt
Van valakinek Mobile iPig-je?
Érdekelne, hogy mennyit bír átlagosan egy feltöltéssel.► més que un club ◄
-
lancy
tag
semmi otlet a szifonban meg nem jeleno app store Categories ra?
mar az itunes is kidobal timeouttal
-
D@niel
addikt
Valami nálad nem stimmel. Beléptem, töltök. habár Categories nekem sem jön be.
Azért egy fektetett youtube és app store-t el tudnék képzelni...
szerk. vagyis hogy nem tölt, csak waitingel az app. mivan itt.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
spedyboy
senior tag
válasz D@niel #24262 üzenetére
nekem is waitengelt majd kiirta hogy
nemtud csatalkozni az appstore hoz majd mondtam h retry eljátszottuk még 2x
aztán nyomtam neki egy cancelt és letöltte és instalálta az app ot xD
érdekesvalami gáz van a szerverrel
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
-
Pastika
aktív tag
Ne röhögjetek ki a kérdés miatt Nem fogja hamar megadni magát az akksi ha naponta többször rádugom a gépre, este felteszem töltőre? Próbáltam egy párszor hogy két napot menjen, de akkor kilőttem a 3G-t, a pusht, nem neteztem, csak teló sms. Ennyi erővel viszont használhatnék nem okos telót. Érdekelne tehát, hogy ilyen intezitással mennyit fog kihúzni az akku, illetve nem árt neki ez a napi többszöri energiafröccs?
-
Blaise
veterán
A 3G-k hátlapja mennyire hajlamos a repedésre?
-
Játékos
addikt
válasz Pastika #24266 üzenetére
Előttem többször megválaszolták ezt a kérdést, így csak őket tudom ismételni: nem árt. Használd, mit a félőrült, ha meg lehetőséged van, akkor töltsd (autóban, hálózatról, USB-ről). Ha nagyon megfingik az akksi egyszer, akkor emg ki lehet cserélni.
Egyébként töprengek egy ILYEN vásárlásán. Túrázni, meg néhány egyéb alkalommal jól jönne. Most jó kis akciók vannak, de mire pénzem lesz rá, tuti kétszer ennyibe kerül majd...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
spedyboy
senior tag
válasz Blaise #24267 üzenetére
ha vigyázol rá
nem dobálod stb
akkor nem hajlamos.
ha leejted párszor akkor megrepedhet...vamugy régebbi szériahiba hogy reped a hátlap de az újabakon már ez a hiba orvosolva lett.
¤Játékos: egyébként jogos az aggodalma hisz a használati utmutatoban az van hogy az akku korlátozott feltöltést bír ki minöségromlás nélkül! azthiszem 300 töltés vagy 600 de kevés azt tudom...
anyi biztos hogy a 3g- nagyon sokat zabál...
de én nem kapcsolom ki hisz sokat használom erre a célra ismég 1x felteszem a kérdést hogy
RESTORE megoldhatja a gps problémámat?
mert most kiprobáltam off line modeban wifin hogy pozicionáljon és nem tudott
:Saggaszt ez a problem mert azért jólenne ha müködne...
és most nincs kedvem 1 honapig egy szart használni amig a tmobile szöszmötöl..[ Szerkesztve ]
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
HaliAdi
tag
nokia 5800 vs iphone.
Melyik éri meg inkább? Tőletek kérdezem mint Iphone-osok.Vélemény?Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
Játékos
addikt
válasz HaliAdi #24271 üzenetére
Sose értettem az ilyen kérdéseket! Mi honnan tudjuk megmondani (vagy bárki a világon) hogy NEKED mi éri meg jobban? Hogy neked mennyi pénzed van, mit vársz a telefontól, mire akarod használni, illetve ezer egyéb kérdés. Nekem eszembe se jutott volna Nokiát venni. Ha egy Nokiást kérdezel, lehet, hogy neki meg Iphone-t nem jutott volna eszébe...
Nehogy úgy érezd, hogy bántani akarlak, de tényleg nem értem hogy milyen választ vársz!
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Pastika
aktív tag
Hosszú évekig Nokiás és Symbian párti voltam. Nagyon nehezen szántam el magam, hogy váltsak. De megérte, ez a telefon valami fantasztikus. Volt N97-em aminek a technológiája megegyezik az 5800-val. Egy kalap.... Vannak persze olyan dolgok melyek idegesítenek a szifonban, de ezek a kompromisszumok megköthetők. MInd anyagminőségben mind pedig kezelhetőségben magasan veri az 5800-át. Az ár nyilván döntő és egy iPhone ára többszöröse a Nokiának, de ha teheted mindenképpen iPhone!
-
spedyboy
senior tag
nekem az iphone 2G-m elött 5800-m volt!
tehát tudok válaszolni a kérdésedre!a legeslegelején szögezzük le hogy a 2 telefon korántsem egykategória!!!!
Mind árban mind specifikációjukban különböznek.Az 5800-egy nagyonjó telefon. Egyetlen egy órási hibályavan hogy s60v5 op rendszert futatt.
Nincs a symbiánnal semmi baj stabil jólmüködik megbízható stb se olyat hogy felhasználói élmény vagy szép menüstruktúra neagyisten átlátható ikonok olyat nem tud nyújtani.
Egyébként viszont az 5800 nagyonjó zenehallgatásra navigálásra filmezésre mindenre lehet használni csak nincs meg azaz érzés hogy hmm ezt szeretem ez jó.
egyszerüen szürke sablonos.Az iPhone: Én nem isteníteni szeretném az iphone hisz az 5800-nak is elmodntam a jótulajdonságait de komolyan ég és föld. nem spec-ben hanem élményben érzésben.
Az iphone egy telefon, DE ha iphonet veszel akkor egy ÉLETÉRZÉST is veszel vele eggyütt.
Az hogy minden egyértelmü minden gyönyörü ( a menüben pl ) az olyan érzés hogy leírni nem lehet.
Nincs akadás azt teszi amit mondassz neki pontosan aztvárod tőle amit teljesít
Ha kell Megnézed a mailjeidet 1 klikkelésre ha kell szörfölsz a neten de nem csupán szörfölsz hanem egyszerüen a kezedben van ténylegesen az internet.
Ha unatkozol játszol és nem holmi szar grafikával hanem egy télleg mobile játék konzol minöségével. Ha zenét szeretnél hallgatni ott egy teljesértékű ipod és még ezer és ezer dolog
amiért az iphone nem egy telefon nem egy internet elérő eszköz nem egy navigácó hanem egy életérzés, életstílus.Nagyonsok telefon fordult már meg a kezeimközött ( télleg ) és ennyire még egyetlen egy telefonsem fogott meg, bűvölt el mint az iPhone.
De a döntés rajtad áll!
-
Gicz
addikt
válasz spedyboy #24269 üzenetére
te figyi, már többször láttam a kérdést h restore megoldja e gps bajodat...
amenniy ideje kérdezgeted, már rég restorolhattad volna párszor, aztán backup viszarak és csak 1 óra ment el az életedből, és a kérdésre is választ kapsz, ártani nem árt a restore.
amugymeg elég valószínűtlennek ratom h szoftver miatt 1ik napról másikra ne menjen a gps.
-
Gicz
addikt
ja amugy az életérzéssel igazad van.
pláne 3gs-el!
sokáig volt nekemis 3g 8GB és most lett helyette GS, mikor váltottam erre azt mondtam hmm télleg gyorsabb de azért anyival nem....
most haverom vett 3G-t, és msot h ezt szoktam meg azt a kezembe fogni h jesszus hogy tudam én ezt használni "borzalmasan lassú"
érdekes h visszafele nézve sokkal gyorsabb a gs
-
spedyboy
senior tag
nem ez nem ennyire egyszerü
restoret tolok eddig oké
okositom még mindig jó
de mire felrak nekem 8 gigányi cuccot az nem 1 ora hanem több
és oknélkül nem akarom szopatni magamde vlszeg igazad lesz hogy 1iknapról másikra nem megy el sw miatt a gps
-
Játékos
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Invisible Shield első, vagy hátsó része védi a krómcsíkot?
Mert én a kijelzőre nem szivesen tennék IS-t, viszont a krómot se akarom lekoptatni...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Judy075
tag
Sziasztok!
Sajna nem oldódott meg a hívásátirányítás problémám: azt javasoltátok, hogy a beállítások/telefon menünben kapcsoljam ki, és akkor nem fog megjelenni minden hívás előtt néhány másodpercig az üzenet, hogy "a hívásátirányítás aktiválva". Hálózati szinten be van állítva, ezek szerint csak akkor tünne el ez az üzenet, ha a szolgáltatónál kapcsolnám ki?Másik: Ti használtok valamilyen dokkolót a telóhoz? Olyanra gondolok, aminek normális hangszórója is van, pl: JBL, és tölti is. Szemezek már egy ideje a JBL on stage III-al, de még nem szántam rá a pénzt. Mit tudtok ajánlani hasonló minőségben?
Judy
-
Játékos
addikt
Köszi a válaszokat. Ezexerint a krómcsíkot egyik sem védi?! Az kár...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
D@niel
addikt
Invisible Shield-nél van olyan amit felrakhatsz a króm részre is, alul-felül-oldalt, mindehol.
Kikapcsolt állapotban működik az ébresztő? Úgy emlékszem múltkor nem sörgött.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Ceko
senior tag
válasz Játékos #24289 üzenetére
IS-nek a hátsó része, ami védi a hátlapot az védi a teló oldalán lévő króm csíkot és adnak hozzá még 1-1 csíkot alulra és felülre.
(#24284) Judy075
Ha jól tudom ez csak JB után kapcsolható ki.Mondjuk nekem 3GS van és nem csinálja.Lehet a szolgáltató miatt...
[ Szerkesztve ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
CsuRi101
tag
válasz Judy075 #24284 üzenetére
Szia! Az a hívásátirányítás, amit hívásindításkor ír ki a teló (nem csak Iphone, más is) nem a köznapi értelemben vett hívásátirányítást takarja, hanem azt, hogy a telefon úgymond átadta a hívást a hálózatnak. ezt nem tudod a telefonban kikapcsolni, legalábbis én még nem találkoztam ilyen megoldással. persze nem biztos, hogy minden telefon és minden szolgáltató így működik, de a T-nél ezt így tapasztaltam.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Most először vásároltam a iTunes Store-ból. Arról nem is beszélve, hogy 0,79 Euro-ért 570 Ft-ot fizettem, de a progi nincs az applications-ben! Ennek így kell lennie, vagy félrenyomtam valamit?
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Kommy
veterán
válasz Játékos #24294 üzenetére
A pénzt vissza fogja utalni amivel többet vont le (azt hiszem azt ellenőrzi, hogy van e miből fizetned az appot, ha most csináltad az accountot akkor alapból zárol valamennyi pénzt ami majd pár hét múlva kapsz vissza). Viszont az applikációnak meg kéne jelennie ha itunes-on belül vásároltad, Elvileg ha megpróbálod újra letölteni akkor ki kell írni a , hogy te ezt már megvetted és így ingyen letöltheted.
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Mivel lehet az oldalak aljára görgetni gyorsan?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
<NewL>
addikt
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest