- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
szaba19
tag
válasz Csabee. #17255 üzenetére
nem még nem volt rajta de sikerült felrakni de még mindig ugyanaz a problémám cydiában lemegy olyan 2-esre az erőssége wifimnek safariban böngészve semmi baj vele meg laptopomon se nem tudom mi baj lehet:S
GSM:Iphone 4 16gb Laptop:AMD Phenom II X4 n970 ,4gb ram, AMD radeon HD 6650m 1gb VRAM,640gb
-
woodbear
addikt
#17245 valaki?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
dirty.yakuza
aktív tag
Ez jó volt!
-
Enjoy
addikt
Nem tudja valaki, hogy hova menti a telefon az SMS-eket?
Ki szeretném menteni-másolni, mert kell csinálnom egy full restore-t, és jó lenne ha megmaradnának.
Valaki tud erre valami megoldást?► més que un club ◄
-
csimpi1
tag
Igyekszem én , de nem megy. Mitől lehet, hogy az itunes nem találja a telefont és fordítva? Regeltem meg minden, mégsem jó.
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
-
woodbear
addikt
na megvan a megoldás. a program neve touch copy
egyébként kezeli az sms-eket is! beállításokat, jegyzeteket....mindent lementhetsz pc-re. zenéket is sikeresen vissza másoltam itunesba ezzel a progival.Oldalam: www.swsfoto.de
-
bmwk1200s
őstag
Hova menti az iTunes a Backup fájlokat? Én is kérhetek manuálisan Backup-ot az iTunes-tól?
Ha igen, hogyan? Miket ment el konkrétan a Backup?Semmit sem írok alá!
-
woodbear
addikt
Ezzel a programmal tudjátok lementeni az sms-eket, és a zenéket/videókat/képeket a gépre, illetve az itunesba is átrakja ha azt akarod!
100tételt enged, vagy 30napot! Itt a hivatalos link
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Mr.Grincs
veterán
Ma fogtam a kezemben "kínai Iphone 32Gb os 2 simes " telefont. Csak annyi különbséggel hogy 761K belső memóriája volt, vastagabb készülék, felül nincs gomb. Micro SD vel bővíthető, "Phone néven fut alma logo nélkül, de 32GB felírattal
Szörnyen ratyi volt, 30 ezer pénzért lehet hozzájutni akit érdekel,
Jah és van benne magyar menü is, de től sokat ne várjon tőle az embe. Wifi nincs benne.
PDA ceruza bele van integrával a készülék házba ami igényesen kihúzható. Gagyi minőségű érintő kijelző ratyi fakó színekkel. A menü ikonok némelyike eggyezik.
A belső képek többnyire eggyeznek a telefonban. Legközelebb képeket is csinálok róla, szerintem a héten úgyis összefutok a barátommal akié a telefon/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bmwk1200s
őstag
Elkezdtem jobban szórakozni a Voice Controllal , és érdekes "problémám" akadt.
Egy kivételével az összes előadót be tudtam neki úgy mondani, hogy szépen elindítsa a megfelelő albumot, de mikor azt kérem tőle:"Play song by ATB" ---- erre mindig azt kapom: "Playing song by T.A.T.U"
Már mindent kipróbáltam ami csak eszembe jutott, még azt is hogy elindítok egy számot ATB-től manuálisan, majd visszakérdezem tőle, hogy melyik dal megy most, erre úgy ejti ki ahogy én is mondom neki, de csak az orosz csajokat erőlteti....
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
Coyote2000
őstag
Kezeket a magasba a hátsó sorokban is!
meg van hát az új kedvencem, egy fehér 32GB 3GS lett. 115 centi és 135 gramm, az apa és a kicsi mindketten jól vannakEgyelőre imádom, bár az első hívás elutasításával és az első SMS-válasszal rendesen megküzdöttem.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
válasz Coyote2000 #17292 üzenetére
Grat hozzá!
Nyugi, én az első alkalommal hívni se tudtam a kontaktlistából... Aztán rájöttem.
-
szaba19
tag
nem a wazerral van a gond hanem maga az zavar hogy ledob nem tok tölteni:S témát meg jb nélkül nem tudok tenni telóra és azt szeretnék cydiából letölteni nem mást:Sde mondom 100kbnál nagyobbat nem enged letölteni.amúgy majdnem össze progim eredeti a telón nem warez csak téma kéne cydiából:Sde ha nem tok tölteni nem tudom m a baj
resetelnia telót meg nem szeretném:S mert nincs kedvem mindent ujrapakolniGSM:Iphone 4 16gb Laptop:AMD Phenom II X4 n970 ,4gb ram, AMD radeon HD 6650m 1gb VRAM,640gb
-
szaba19
tag
válasz Coyote2000 #17294 üzenetére
de meglehet oldadni az nem tudom pontosan a prog nevét valami settings és ha felteszed és utána csa azok a részén húzod végig a kezed aholaz akksi és az óra van kint akkor elöjön egy kis menü és máris ott be tudod egy nyomásra kapcsolni mindkettőt
GSM:Iphone 4 16gb Laptop:AMD Phenom II X4 n970 ,4gb ram, AMD radeon HD 6650m 1gb VRAM,640gb
-
nagyúr
válasz Coyote2000 #17294 üzenetére
SBSettings progi. Ahhoz viszont JB-elni kell a telefont.
-
Ceko
senior tag
Morgen
Azt valahogy kilehet deríteni, hogy miket vásároltam meg eddig az iTunes accountommal?
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest