- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz timelord1987 #30902 üzenetére
Nem nagyon játszottam még vele, csak feltettem.
-
Giovan!
addikt
válasz timelord1987 #30901 üzenetére
iPhone 6-on nekem melegedés nincs, de az aksit zabálja.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Tibee86
nagyúr
válasz timelord1987 #30901 üzenetére
Csak kipróbálás erejéig raktam fel, melegszik is tőle a telefon, mint a dög, és szívja az akkut rendesen. De általában az online játékok ilyenek.
-
Giovan!
addikt
Ez lehet off lesz, de érdekelne hogy a Mass Effect: Infiltrator mióta nincs a store-ban, illetve jól tudom hogy az ilyen store-ból levett appokat csak jailbreak-el lehet felvarázsolni a telóra?
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
csokito100
aktív tag
válasz Giovan! #30908 üzenetére
Szia,
Próbálj meg másik régiót, hátha ott megtalálod. Viszont állitólag amelyik app nem kompatibilis az eszközöddel, mindaddig lassitja a rendszert, amig a telefonon van az app! Gondolom nem véletlenül vonták vissza, vagy törölték. Valószinű a fejlesztők már nem ölnek bele több időt és nem elég a rendszerhez.Gondolom én! Üdv -
antocskin
tag
Sziasztok!
A Sparkban be lehet azt állítani valahogy, hogy egy beszélgetést ne fűzön össze hanem külön-külön jelenítse meg az egyes maileket?
Ez az egy funkció hiányzik az appból amúgy tökéletes lenneKöszönöm!
-
Whynot?
aktív tag
válasz antocskin #30912 üzenetére
És azt be lehet benne állítani, hogy egy mappába ugráskor ne nyissa meg az első olvasatlan levelet? (Nekem ez azért fontos, mert én úgy szoktam meg, hogy ha halasztani akarok egy feladatot, akkor olvasatlanná teszem, hogy el ne feledkezzek róla. A szundi nem jó, mert az irodában az outlook nem tudja, hogy ipaden szundiztam egy levelet)
-
csacsi67
addikt
Nem udjátok a dohánybolt alkalmazások hová tüntek ujra raktam a telot azota nem jelennek meg.Köszi.
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Melyik Whatsapp alkalmazás egyenértékű ipadon az iphone-on lévővel?
Köszönöm
-
T.ati
tag
válasz Totheground #30926 üzenetére
Ezt egy kicsit érthetőbben is meg tudnád fogalmazni? 😀
Ha a telefon fel van oldva, akkor sem jön be az asztali nézet.Köszönöm
-
Totheground
addikt
-
Clemi
veterán
Ezt szerintetek hogyan lehet lemondani visszavonni?
A story az, hogy megjelent a program a napi ingyenes ajánlatok között, 9.99 $ helyett ingyenesnek így:
Akkor hajrá, letöltöttem, elindítottam és felajánlotta, hogy ingyenesen frissíthetem a pro verzióra. Jóváhagytam és már le is vonta a 29.990 Ft-ot a kártyámról mint éves előfizetést.
Eddig annyit sikerült elérnem, hogy a vásárlásaimnál a megújuló előfizetést töröltem, de ezt a vásárlást, ami az alap egy éves előfizetés, hogy lehet törölni?
-
T.ati
tag
válasz Totheground #30928 üzenetére
Nem sikerül megoldani, desktop pedig nincs a közelemben.
Azért köszönöm a segítséget! -
Clemi
veterán
Sikerült ma elintéznem telefonon a supportal, úgyhogy jól záródott a lehúzás.
De egy ilyen képernyő után ki az aki olvasgatja az ujjlenyomat kérés képernyőn azt a halvány szöveget? Nos ezután én fogom az tuti!
Az alsó piros szövegre kattintva naná hogy az áruházba menne a program, hisz onnan kell letölteni a frissítést és ez így is történik minden korrekt alkalmazásnál és nem egy megújuló előfizetést indít el ráadásul jó borsos áron.
Ja és ezt a képernyőt nem lehet megkerülni, nem lehet bezárni, hogy köszi nem kérem a frissítést. Innen csak egy irány van, az előfizetés elfogadása, vagy a kilépés.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
-
antocskin
tag
válasz Whynot? #30913 üzenetére
Ilyet sem találok a beállításokban. Esetleg akkorra kell állítani a szundit mielőtt, megnyitnád másik gépen a leveleket. A szundi külön mappába teszi a leveleket. Vagy az marad, hogy mindig visszajelölöd olvasatlanra.
Az összefűzésre vagyis az összenemfűzésre úgy tűnik nincs megoldás
-
ERipley
tag
Üdv! A gyári hangjegyzetek alkalmazás felvételeit lehet automatikusan vagy legalább egyszerre menteni? Vagy egyesével lehet csak pl. G.Drive-ra megosztani?
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Van egy Iphone 3GS-em, iOS 6.1.6-al.
Az App store mondja a Facebook Messenger letoltesenel, h a jelenlegi verziohoz minimum iOS 8 kell, de ha akarom, letolti a regebbi, kompatibilis verziot.
Oke.
Leszedi, elindul, es kiirja, hogy ezzel abverzioval nem lehet uzenetet kuldeni es fogadni...
Valami uton modon meg lehet oldani, h 3GS-en tudjak mukodo Messengert hasznalni?
Koszonom! -
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete hogy tudom visszatenni a Facebook Messengerbe a kezdőlapra a csoportokat?
Próbáltam törölni az appot, majd újra feltelepíteni, de ez sem oldotta meg a hibát. -
Arcképgyáros
válasz timelord1987 #30943 üzenetére
Sehogy. Írtam múltkor.
Majd lehet visszatér magától.
-
Arcképgyáros
válasz timelord1987 #30945 üzenetére
"Milyen időközönként érdemes rendszer alaphelyzetbe állítást végezni és mi ennek a menete?"
Elvileg minden új iPhone "regisztráláskor" érdemes, és nem kellene biztonsági mentésből visszaállítani mert olyan beállításokat vihet tovább a visszaállítás amik már úgymond nem léteznek.
Nem hiszem, hogy árt a programnak.
Az meg, hogy mitől tűnhetett el jó kérdés. Volt olyan, hogy bejegyzést senki sem tudott törölni az adatlapjáról, vagy az ismerősök menüpont alatt nem volt szűkítve az új bejegyzéses ismerősökre. Facebook állítgat mindent a háttérben, nem kell ahhoz App Store frissítés, hogy kikapcsoljanak 1-2 gombot vagy beállítást.
-
antocskin
tag
Sziasztok!
Az IOS 11.3 óta a hívások bejelentése funkció nem működik, ha fejhallgató és autó vagy csak fejhallgató van kiválasztva. Kizárólag akkor mondja a hívó nevét, ha a mindig van kiválasztva. Van valakinek tapasztalata e téren? Vagy egyéni probléma lehet? És mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
nekem I7-van és IOS 11.3 óta a koin nem működik, állandóan befagy ki kell lőni, és csak minden 3-4.-re indul el egyáltalán.
Másnál nem jelentkezett ez a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest