- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Kamerán, exFat fájlrendszerű SD kártyára készült felvételeket szeretnék iPad-ra másolni. Kérdésem az lenne, hogy ez , vagy ajánlás alapján más eszköz alkalmas-e a fájlok átvitelére. Illetve létezik-e IOS-ra valamilyen Commander jellegű program a fájlkezelésre?
-
Alex91
félisten
válasz access_denied #29751 üzenetére
A beepitett Fajlok app szerintem boven eleg lesz...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Süvi
őstag
Ha van USB-s kártyaolvasód, érdemes lehet ezt is átgondolni, több dologra lehet használni.
-
Noxy
veterán
Ha van PC-d bedobod az iCloud drive,--> gyári fájl kezelő semmit nem kell +ba felrakni az iPad-ra) Google drive, One drive, or Dropbox-ba etc....
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
access_denied
senior tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Süvi: A linkelt alternatívát meg fogom nézni, abban nem vagyok biztos, hogy akármilyen kártyaolvasót felismerne az iPad.
Vízpart melletti filmkészítés a projekt, ehhez lenne jó egy nagyobb képernyőn (iPad) visszanézni a felvett anyagot. Kb 100 GB, ezért nem jön szóba a Cloud.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Carline
őstag
Sziasztok. Szolgáltatónál előfizetés hosszabbításra és részletre vett csak wifis iPad megvétele esetén ha valami miatt a részletet nem fizetik tiltható a gép? Sok ilyent árulnak és kiváncsi vagyok a buktatókra.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Gubu0101
veterán
válasz Carline #29757 üzenetére
Szerintem nem,mivel mobil hálózaton keresztül tiltanak ip alapján pl a telefonokat,így a sima wifis nem fog felkerülni.
Durván fogalmazva.
Ez kb olyan mintha egy tv-t vagy laptopot veszel a szolgáltatótól.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy veszek egy Ipad Air 3-at. Mire érdemes figyelni vásárláskor, mik a típushibái?
Korábban androidos tábor volt, ez lesz az első ios eszközöm. Van valami gyorstalpaló összefoglaló a különbségekről?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
bollokcs80
Korrektor
Szia!
Én is most szemezek vele, illetve idén kísérleteztem már egy Iphone-al is.
Szoftver oldalról Androidhoz képest a legfőbb különbség (ami nekem a legjobban fájt), hogy a fájlrendszerben nincs matatás. gépre kötve látod a kamera mappát és slussz. Az egyes programok csak a saját mappáikat látják, nincs átjárás. (ajánlott szoftver 3uTools). AppStore-ban szinte minden fent van, ami Playen, ennyiből nincs nagy különbség. Kezelése jobb lesz, mint a droidos tableteké, az Apple komolyan ráállt a témára, a Google sz@rik bele nagy ívben. Most kapsz hozzá egy év AppleTV-t is, van pár jó film és sorozat, de még messze van a Netflixtől.
Ha esetleg van felsőoktatásban tanuló/dolgozó rokon, ismerős, akkor Apple oldalról rendelve valamivel olcsóbban hozzá lehet jutni ÉS ingyen adnak mellé egy alap AirPods-ot.
Hardveres dolgokban a tapasztaltabbak biztos segítenek neked. Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Gubu0101
veterán
válasz bollokcs80 #29762 üzenetére
Köszi,igen,arra gondoltam csak nem az írtam
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
bollokcs80
Korrektor
-
jugeen
addikt
válasz bollokcs80 #29765 üzenetére
Mióta van 2 év gar. az iPad-ekre az APR-eknél?
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz jugeen #29768 üzenetére
Most értettem meg az előző kérdésed
Egyébként korábban ez részletesebben fent volt az Apple oldalán, de most már nem találom, nem tudom, hogy valóban van-e még az 1+1 év
Kíváncsi vagyok, hogy épülnek majd be az árakba a ITM által beharangozott változások:
"2021. január 1-jétől az alábbiak szerint változik a kötelező jótállás:
10 és 100 ezer Ft között: marad az 1 év kötelező jótállás.
100 és 250 ezer Ft között: 2 év kötelező jótállás lesz.
250 ezer Ft fölött: 3 év kötelező jótállás lesz" -
Rigormortiis
veterán
válasz bollokcs80 #29761 üzenetére
Köszönöm! Nagyon várom már a masinát :)
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Van egy Iphoneom és egy Ipadem. Van néhány rejtett kép, melyet nem szeretnék átvinni az Ipadre, azonban az Icloud fotók ezt is felszinkronizálta a felhőbe.
Kérdésem az lenne, hogy megoldható valahogy, hogy a rejtett mappában lévő képek ne kerüljenek fel felhőbe?[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
-
kalanchoe
senior tag
Megrendeltem az iPad 7-et, 128 gigás változatot. Nem akartam már az újra várni, főleg, hogy nagy eséllyel csak 64-es és 256-os változat lesz. Billentyűzetes toknak meg egy Logitech Rugged Foliot választottam, Aqua-nál elég jó áron adták.
-
jófejsrác
senior tag
Biztosan volt már téma, de ha ipadre egeret csatlakoztatok valahogy megoldható, hogy a scroll úgy működjön mint windows alatt? Le-fel irányra gondolok
-
kalanchoe
senior tag
válasz pauliboy23 #29774 üzenetére
rendben, majd fogok
-
jófejsrác
senior tag
Ah értem, akkor keressek magamnak egy BT egeret ami tetszik és jó lesz ide . Hurcolászáshoz jo lesz egy kisebb.
Bár ha beújítanék egy touchpad-os billentyűre hozzá akkor az egér is "feleslegessé válik. Csak hát a gyári elég drága a logitech hiába funckiósabb nekem csúnyább
-
kalanchoe
senior tag
iPaden mennyire fut jól a béta? Megéri feltenni?
-
parandroid
félisten
válasz jófejsrác #29787 üzenetére
Hát még a netet. Ha megnézed, már a szaros gifeknek is 20 mega darabja, videók ennél is jóval nagyobbak. Persze, hogy szív le minden elérhető erőforrást.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
jófejsrác
senior tag
válasz parandroid #29790 üzenetére
Meglehet , wifin használom csak ott pedig nem számít az adatforgalom.
Mas: van aki használja már a Magic keyboardot? Hosszú távú tapasztalat ?
-
Süvi
őstag
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
Köszi a válaszokat, inkább hagyom a iPadOS13-at, aztán majd telepítem inkább a stabil 14-et.
-
-
addikt
válasz #05304832 #29799 üzenetére
Ez a második pro-m, illetve ismerősnek is van. Egyik sem hullámos. Na most mi legyen?
És kár erőltetni, lecsorog az alsóbb szegmensbe is ez a design, mert a mérföldes keret már nem divat.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- Lenovo TB-X606X 4GB+64GB LTE 10.3" M10 FHD Plus Tablet
- Samsung Galaxy A9+ Wifi-5g,új, ajándék tok, telekom garis 2év
- Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4 32GB DOBOZOS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB SM-P615
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest