- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Segítsetek legyszives.
Nejem airjét kötnék össze Lg Smart tv-vel. Szeretnénk a horizon go-t nézni rajta.Hdmi átalakitoval osszekotottem. Egyből bejon minden, viszont ha indítom a csatornán levő műsort akkor semmi. Mi lehet a gond?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Noxy
veterán
válasz aram01 #23951 üzenetére
Úgy van megírva az app, hogy ne lehessen se HDMI kábelon, sem pedig Apple TV-n keresztül nézni. ( Nálam sem megy az A TV-n)
A miértet a fejlesztőktől kellene megkérdezni. (Apple, UPC)[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Mr.C
őstag
-
Ferelson
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne. Online vásárolt jegyemet nem rakja be a telefon a walletba. Előző alkalommal nem volt gond. Emailben megkaptam a pkpass fájlt rámentem és magától belerakta a walletba. Most sem iPhon-on se iPad-en nem működik a dolog. Mitől lehet ez?Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
kezo0
addikt
Most ideiglenesen a 4-eshez való smart case és smart cover van az 5-ösön, és a cover tökéletesen illeszkedik rá. Olvastam én is, hogy nem fog passzolni, de nem így van.
Oldman2: a meglepő inkább az, hogy a termék megjelenésekor még nem kapni hozzá megfelelő gyári tokot, de még csak meg sem tudják mondani az üzletben, hogy lesz-e ilyen valamikor.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
Dynamike
junior tag
Valaki vett Tokot 2018 pro ra? Ha igen milyet?
-
Cyberbeni
addikt
Például ezzel az appal: [link]
Itt a forráskódja is, ha esetleg érdekel: [link]De ha előre összeállított meg frissített reklámblokkolás kell, arra ezt használom, de itt csak blacklistelni lehet, átirányítani nem: [link]
(#23941) ittakary: Ez így nem igaz, nem kell proxy. De ha kellene is, akkor is ami HTTPS-en keresztül megy, abból nem sok látszik. Meg ami fontos adat, azt eleve úgy töltöm fel, hogy a szerver nem tudja kititkosítani. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Dynamike
junior tag
Videó vágasra melyek a legjobb appok most?
-
danilla
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
iOS appstoreban nincs olyan lehetőség, hogy megjelöljek appokat, amiket érdekesnak találok? Olyanokat, amiket nem akarok megvenni azonnal, de később talán igen...
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Cyberbeni
addikt
Előbbiben bármilyen DNS-t be lehet állítani, utóbbi nem állít DNS-t, és az sem tol át semmit más szerveren. (Legalábbis az 1.1.1.1 app azt írja, hogy a Cloudflare resolverhez vagyok csatlakozva, amikor olyan wifin vagyok, ahol az van beállítva, egyébként meg nem. Public ip-t kiíró oldalaknál sem változik a címem, amikor használom)
Az a "simán bele lehet nézni a HTTPS-be" meg nem igaz. Az összes olyan app, amiben fontos adatokat kell a szerver felé továbbítani, vagy lekérni, az certificate pinninget használ. De például a böngészőben küldött adatokba, vagy amelyik appnál nincs cert pinning, abba olyan esetben bele lehet nézni, ha valahonnan kileakelt egy a telefonon levő Apple által biztosított certificate trust storeban levő certnek a privát kulcsa, vagy valahogy rávetted a usert, hogy fogadjon egy általat gyártott CA certet.
Értékelném, ha nem dobálóznánk ilyen állításokkal bármiféle magyarázat nélkül. Ha ennyire paranoiás vagy, akkor nyugodtan nézd át a kódot és fordítsd le magadnak az appot, hogy biztosan az legyen fent.
Mindkét app sokkal biztonságosabb, mint csak ezért jailbreakelni a telefonodat.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Cyberbeni #23974 üzenetére
Httpsbe belenézni valóban nem igazán lehet de azt könnyen gyűjthetik, h ki milyen oldalakon mennyi időt tölt, az h konkrétan mit csinál, azt nem. Na nem mintha ezen adatokat az internetszolgáltató amúgy nem gyűjtené nameg egy adblockot a biztonság miatt kritizálni s a jailbrake mellett érvelni valóban érdekes, utóbbi ezerszer rosszabb minden szinten
-
Mr.C
őstag
válasz Cyberbeni #23974 üzenetére
Félreértés ne essék, tudom miről beszélek, legközelebb akkor jobban kifejtem.
amúgy az általad emlitett alkalmazás a következőket tartalmazza:
természetesen mindenki eldönti magának, mit hova szeretne engedni és ki miben bizik meg.Elején állitottad, hogy host file-t lehet átirni JB nélkül, erre kérdeztem rá. Most integrálódok be az iOS világába és ugyanúgy, mint adnroidon, itt sem fogok tudni meglenni JB nélkül. Nem warezolni akarok és engedélyezni mindenfélre profilokat, hanem rendszergazdai jogokat.
☮️sudo rm -rf /*
-
Noxy
veterán
válasz galaxys80 #23977 üzenetére
Attól hogy JB-l, az iOS-n sem lesz rögtön root joga, csak lehetőséget kap rá.
Ehhez 1x a Cydiaval is közelebbi ismeretséget kell kötni, ami nem 1-2 órás feladat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Mr.C
őstag
válasz galaxys80 #23977 üzenetére
Megalapozott döntés volt az iPad, több tényező miatt is, szóval eddig nem bántam meg.
Madwe: mert szeretném minél jobban felfedezni ezt a rendszert, milyen lehetőségeket rejt, milyen megoldásokat alkalmaznak stb. Nem hirdetem, hogy márpedig mindenki, aki tudja jailbreak-elje a készüléket, tudom hogy a legtöbben bőven meg vannak elégedve vele.
sudo rm -rf /*
-
NGA
addikt
-
ruarua
tag
Nekem ipad pro 11en hbo go körbe keretes, nem terjeszti ki teljes képernyőre? Nincs erre megoldás? Vagy várjam az app frissítést?
-
addikt
Most néztem meg a lumafusion 2.0 bemutatóját, május végére ígérik. Ha esetleg valakinek kell a progi addig vegye meg, mert a frissítés után 20-rol 30 dollárra emelik az árát. Ha előtte veszed akkor free a frissítés. Ezen kívül lesz majd valami iap frissítés is xml exporttal, de az engem nem érint.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Dynamike
junior tag
válasz ruarua #23990 üzenetére
Mikor vettem a pro-t , nekem a kedvenc játékom még keretes volt, szerencsére már teljes képernyős , nekik is irogattak a létező minden formában , hogy csinálják már meg, mert ez így nevetséges . Pedig ez a game már jó ideje a toppon van, mégis 4 hónap kellett hogy lepjenek . Ezek után nem tudom mi várható egy kis alkalmazástol,vagy amit kevesen használnak . HBO én is akartam használni ,de így le se töltöm .
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
itt sem fogok tudni meglenni JB nélkül.
Ok, nem tudsz meglenni JB nélkül.
Ha sikerül is valaha JB-ni, az 1 pofont azért kapod mert nem fog menni, pld egy banki app sem. (OTP 100 % hogy nem) Horizon GO app sem. (+ amiről én sem tudok, mert nem használom)
Na most ezeket használhatóvá tenni JB eszközön, nem 5-10 perc lesz annak aki most kezdi. Még annak sem aki régóta csinálja, mert állandóan változik a JB elleni védelem. (Az első JB-m iOS 5.1-n volt)
Van pld olyan is, hogy már más megoldás nincs mint az adott app régebbi verz.. letöltése.
Hogy ez menjen erre, is megoldást kell találni a Cydiaban. (Meg még sok minden másra.)
A JB-t meg nagyon hamar felfogod adni, ha csak 1 eszközöd van erre.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Mr.C
őstag
Köszönöm, ezeket az érveket teljes mértékben meg tudom érteni. Lehet igazad lesz, lehet nem. Semmi ilyen alkalmazást nem használok és eddig a rootlessJB felé kacsingatok, ami számomra az elején teljesen megfelelő lesz. Nincs kizárva, hogy bele fog törni a bicskám, ezt csak idővel fogom tudni megmondani, csak kérlek azt értsétek meg, hogy én szeretném jb-elni a készüléket. Az, hogy ti nem, egy tök elfogadott dolog és nem is kardoskodok ellene
sudo rm -rf /*
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Otthoni felhasználásra mennyire érdemes a kifutó 10.5" Pró-T venni az Air 2018 helyett, 25%-al drágábban?
-
-
Noxy
veterán
Én max támogatom aki JB-ni akar. Nekem most is JB az Air. (iOs 8.3) a SE-n 11.4.1 van szintén. Itt már van is egy kis bibi mert egy rakat fizetős tweak-t pld még nem frissítettek a Cydiaban, így használhatatlan.
Lassan már tényleg nem éri meg JB-ni, mert az Apple is jó pár tweak-t lenyúlt és beépítette az iOs-be.
Ezzel nem akarok senki kedvét elvenni a JB-től de nem olyan 1xü mint ahogyan páran gondolják.
1 eszközzel meg főleg.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest