- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
btudos
nagyúr
Én vettem egy 4. generációs Apple TV-t (iPhone 7 és iPad Air 2 mellé), az lett az elsődleges médialejátszó eszköz, sokkal kényelmesebb Youtube-ot, Netflixet illetve a PC-n üzemelő Plex szerverről bármilyen egyéb tartalmat nézni így, mintha a TV beépített megoldásait használnám, és simán megy bármilyen hang, kép és videó megosztása a készülékekről akadás nélkül. Airplay-t használva megfelelő helyi hálózati kapcsolat (= normális router) esetén a minőséggel és a folyamatossággal nincs probléma.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
krx21
nagyúr
Nem bírtam ki, updateltem 11 prora, 10,5 proról...
Eddig jók a benyomások.. -
krx21
nagyúr
Van aki észre vette, hogy a iPad pró-nak (2018) 2 utas hangszórója van? A felsők (fektetett állapot) magasabb hangszínen szólnak, mint az alsók...
-
addikt
Igen, már az elején teszteltem, hogy ha befogad az álsókat vagy a felsőket akkor lehet hallani a különbséget. Ráadásul ha megfordítom akkor felcseréli, az alsók mindig “mélyek”
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
krx21
nagyúr
Érdekes... Akkor nem tudom mi értelme, ha ugyanaz mindegyik hangszóró fizikailag...
A lényeg, hogy jó hangja van nagyon. A 10,5 is jó volt, de az mintha kicsit "dobozos"-abb hangu lett volna...
Képminőség tekintetében is érezhető kisebb finom hangolás, pontosabbak a színek.
Nekem ez az 1. olyan ipad, ami igazán tetszik... Főleg a káva miatt.
Bár van pár szoftveres dolog ami kicsit idegesítő. Pl: A fő gomb értékü, legyintés pozícióját miért kell mindig jelölni a képernyőn egy csíkkal? Mintha nem lenne egyértelmű, hol a képernyő alja...[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
használ valaki 10'5" ipadhez hivatalos apple smart keyboardot? Szeretnék venni, de a hivatalos oldal teli van negatív véleményekkel. Ezek 80% egyöntetűek abban, hogy max egy évig működik és utána nem ismeri fel egymást a két eszköz.
Másnap tapasztalat?
-
NGA
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz jófejsrác #23258 üzenetére
Szia,
Fater már kb 1 éve használ smart keyboardot, alapvetően szereti a billt, ugyanakkor néha tényleg vannak kapcsolódási gondjai, olyankor le kell róla szedni, újra rátenni, netán újraindítani az ipadet. Nem tudom mennyire törvényszerű az 1 év használat, gondolom attól is függ, hogy ki mennyit használja aktívan.
MÁS:
Ti mit gondoltok, melyiket érdemesebb megvenni mindennapos használathoz a Prok közül, 11" vagy 12.9" verziót? Nem vagyok designer, nem fogok rajta tervezni, rajzolgatni vagy egyéb professzionális munkát végezni, csupán szeretnék egy megbízható társat a telefonom mellé amin el tudok nézegetni, intézni dolgokat, legyen szó netezésről, word, excel, outlook féle dolgokról.
-
jófejsrác
senior tag
válasz Black Dragon #23260 üzenetére
Kösz a választ, szerintem belevágok csak hallani akartam "testközeli" tapasztalatokat is a külföldi nem túl pozitívak mellé.
Úgy gondolom, ha szeretnél rajta videókat vágni, rajzolgatni akkor hasznosabb a nagyobb kijelző, de ahogy írtad inkább tartalom fogyasztás néha egykis pötyögés. (Kisebbet választanám).
-
addikt
Ha csak otthon fogod használni és van hova letenni, akkor mehet a 12.9, egyébként a 11-est javasolnám, sokkal könnyebb egy kézben tartani.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
krx21
nagyúr
Szerintem menj el egy boltba és vedd kézbe mind kettő méretet. Gondold végig, hogy a nagyobb méret és súly Neked pluszt jelent vagy inkább fordítva...
Én is sokat hezitáltam melyik legyen és én úgy döntöttem nem kell a 12,9, ami egy asztalra lerakva még jó is, de egy ágyban kézbe tartva kényelmesen használni, már túl nagy...
Persze ezek egyéni igények, ez szubjektív dolog. Ezért nézd meg magad...[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
Köszönöm a válaszaitokat!
Igazság szerint már többször is voltam bent boltban, többször végigfutottam mindkettőn és én is inkább a 11" felé hajlok, tényleg könnyebb kézben tartani és egy kézzel tapizni. A legtöbbet szerintem a kanapén fogom használni, meló után kikapcsolás képpen egy kis netezés meg ami még belefér ezen felül, illetve ott van még egy 12" Macbookom, igény szerint majd azt előveszem. Sokáig egyébként azon vesződtem, hogy lecserélhető-e az osx és a Macbook mondjuk egy 12.9" iPad Prora, de sajnos az iOS jelenlegi formájában még nem alkalmas vagy csak túl macerás.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Nézegetam a szevíz árakat, mivel egy öregecske AIR-ben kellene akkut és érintőt cserélni. Ahogy látom ez a művelet 35-40e lenne. Tudtok esetleg olcsó de megbízható helyet esetleg valakit itten a fórumról.
Ennyi pénzért nagyon vacilálok hogy nem érdemes megjavíttatni, hanem inkább eladni alkatrésznek.
köszi
-
ittakary
nagyúr
válasz Black Dragon #23264 üzenetére
nekem volt már pár darab 12.9esem amit jó áron vettem apróról, de mindig el kellett adjam őket, mert kényelmetlen volt a használatuk még otthon is
sajnálom nagyon, mert az a hatalmas képernyő iszonyatosan jól néz ki, és jó rajta pötyögni, de rettentesen kényelmetlen, nem praktikus
(#23265) Cilindrik ez ennyi, akkor tudsz belőle jól kijönni ha te magad csinálod meg. Ha nem tudod magadnak megcsinálni, add el így
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz hszilard666 #23268 üzenetére
Meg hajlított kijelzős.
-
hszilard666
veterán
Lehet ezzel viccelni, de találkoztam egy úriemberrel aki úgy törte össze a 11 es ipadjét hogy letette az asztalra. Konkrétan finoman letette állítása szerint és kettérepedt. Gyönyörű repedés volt a bal felső saroktól a jobb alsó sarokig. Úgy hogy nem volt nyoma behatásnak.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #23271 üzenetére
“Állítása szerint” nyugodtan mehet arra a listára, amelyiken este letettem az asztalra a telefont/szemüveget/akármit és reggel mire felkeltem, eltört
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
hszilard666
veterán
válasz redband #23273 üzenetére
Nem mindig aktív. Ez valszeg azért szuper mert ha nem aktív akkor nem hajtja annyira a procit, avagy jobb lesz tőle az akksi idő. Szerintem. Amikor mozgás van a displayen akkor aktív a 120hz.
mukibuci:
Igen azért írtam így mert érdemes fenntartásokkal kezelni, de lehet benne igazság.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Opusnovure
újonc
Sziasztok,
tervezek egy Ipad 2018-at venni és elsősorban itthoni kiegészítésnek és íráshoz venném egy bluetooth billentyűzettel. Azt mondták, hogy szeptemberben esélyesen jönnek új szériák.
Szerintetek várjam meg az új gépek bejelentését vagy ez a modell tökéletesen lefedi majd amit szeretnék?Köszi.
-
jófejsrác
senior tag
válasz Opusnovure #23286 üzenetére
Tavasszal szokták frissíteni inkább az iPad-eket, az általad említett modell is tavaly ilyenkor jelent meg. Pletykák szerint inkább egy kisebb méretű van a láthatáron, de lehet meglepetés.
Az iPad 18-as hardvere szerintem még évekig el lesz az iphone 7 belsejével emiatt szerintem sokat felesleges várnod ha már most szeretnél venni
-
Alex91
félisten
válasz Opusnovure #23286 üzenetére
En meg egy kicsit kivarnek, a pletykak szerint jonni fog egy iPad mini es felteteleznek egy 10” koruli uj nagyobb sima iPad-et is.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
moleculez
veterán
válasz redband #23295 üzenetére
Vannak pletykák arról, hogy a macbookok ARM-re váltanak egy-ket generáción belül, az iPad appok pedig kompatibilisek lesznek macOS-sel, később az iPhone appok is, csak ugye az kicsit nagyobb meló.
Én eladtam az iPad Pro-mat még jó áron, mert nekem nem sikerült kiváltani vele az asztali OS-t. Egyedül képszerkesztésben volt sokkal jobb experience (Affinity Photo, + Designer) Apple Pencillel, de annyit nem szerkesztek, hogy megtartsam. Jelenlegi formájában félkarú óriás, de ezt az Applenél is látják, és kezd differenciálódni az iOS, nem csak egy felskálázott teló. Csak igen nagyon lassan haladnak. Egy rendes filekezelő, külső tárhely, egér tamogatás, és nekifutok újra. Engem ezek hátráltattak abban, hogy használjam tényleg mindenre.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Sziasztok, ha buta kérdés akkor kérlek nézzétek el.
Az iPad 9,7 (2018) kivitelnek mikor lesz utódja? Vagy már nem lesz utódja?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sify
senior tag
válasz Luck Dragon #23298 üzenetére
Várhatóan most tavasszal.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest