- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz tordaitibi #20730 üzenetére
Én is váltottam más okokból, waze kezd tetszeni egyre jobban... Még azt is tudja ha egy macska átszalad az úton (persze csak online). De haladjunk a korral..
Ne dudálj, küzdj !
-
veterán
Azt meg lehet valahogyan csinálni, hogy csak a menügombok és egyéb funkciógombok méretét növeljem meg?
Ha beírom a dpi=480 sort a sys.txt-be, akkor mindennek megnő a mérete, a térkép is kisebb felbontásban jelenik meg.
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy a térkép maradjon az eredeti, nagyfelbontású részletezettségben és csak a menü és funkciógombok mérete növekedjen meg?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
K Norbi
addikt
Szerintetek IGO SzülinApp mobilra való applikációt fogják még frissíteni?
2016.06 óta nem szagoltak rá.[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
válasz K Norbi #20754 üzenetére
Szerintem nem mert az NNG-nek nincs megfelelő stratégiája hogy az ügyfélkörét megtartsa. Évek óta nem csinálnak semmi érdemlegest és még a felmerülő kérdésekre se válaszolnak. Csak hogy a 'frissítések már készülnek' stb.. Szóval ez sajnos várható. A navigációs programjaik viszont jól használhatóak. Kellene egy szakember aki kézbeveszi ezek irányítását és nem csak arra koncentrállnának hogy az autógyárak vigyék a programokat.
-
K Norbi
addikt
Nkboy
zsiga68
Értem, köszönöm, és valami más alternatíva lenne helyette? -
veterán
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
iGo Primo-hoz ha valaki "megdobna" a Lang_Slovak.zip-el azt megköszönném.köszi
-
K Norbi
addikt
Poi és extented Poi megférnek egymás mellett?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz K Norbi #20763 üzenetére
Szerintem egyiket se...
Mivel pénzért már nemigen lehet eladni az iGO programokat, ezért lehetőséget teremtettek arra, hogy jópénzért boldog-boldogtalan belerakhatja a POI adatbázisba a saját kócerájának az adatait.
Felrakod bármelyik POI adatbázist és úgy fog kinézni a térkép, mint egy óriási reklámfelület
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
sicc33
aktív tag
Motorozáshoz való skin létezik hozzá?
-
DM43
Topikgazda
válasz sicc33 #20765 üzenetére
Én még nem találkoztam motoros skinnel a mostani verziókhoz. Régen voltak kifejezetten motoros navigációs eszközök. Arra emlékszem, hogy a CNS-nek volt ilyen skinje, de emlékeim szerint az még az iGO8-hoz volt (ha jól emlékszem és ha valakinek mond valamit ez a név, akkor Sznyt barátom követte el)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy szimuláció esetén bal oldalt a sebesség fölött kéne hogy mutassa a közeledő sebességmérő kamerát illetve van pittyegés ?
Táblákat mutatja fekete fehér utána színes lesz ... kamerát nem mutatja csak a térképen, de nincs semmilyen pittyegés vagy figyelmeztetés !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Működik ... jelez hanggal és vizuálisan a sebességmérő kamera előtt !
Azt szeretném megkérdezni hogy pontosan mit jelent az hogy "Megközelítéskor" ? (ez milyen paraméter ?) mert csak 1 pittyeg majd kis idővel megint 1 pittyegés és így tovább !
Be lehet állítani hogy milyen távolságon belül jelezzen pl. 1km és 500m ?
Ez az 1 pittyegés elég gyenge (alig hallom), nem lehetne ez 3 pittyegés ?
Pittyegés helyett be lehet állítani másik figyelmeztető hangot ? köszi !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Régen Magyarországra inkább a Topmap volt ajánlva, most úgy látom már Here van ezt régi navteqnek írják, és az nng a régi Topmap.
Akkor Mo-n most is inkább az nng ajánlott, vagy a HERE jobb már?Üdv: Fishor
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Létezik hivatalos referencia készülék IGO-ra ami kamionos?
-
MárkyMárk
tag
Hali! Segítsetek valamiért az Igo Primo m nem látja a Glonass műholdakat Asus ZenPad10 tabletem van..a gép képes rá sőt külső gps teszt programon keresztül látja is! Sys.txt ben benne van az interface alatt a glonass sor =1 ... és így sem fasza ,mit állítsak még be? HELP
-
aggressor
aktív tag
az eredeti igo primo skin kellene nekem 800x480 lelehet tölteni valahol?
-
wihar123
aktív tag
válasz aggressor #20796 üzenetére
Sziasztok!
... "sántikál" ez a dolog, mert eredeti nem készült, amit viszont önzetlen, hozzáértő kezek alkottak az is verzió-kompatibilis, úgyhogy csak úgy találsz rá, ha gugliba azt is beírod."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
aggressor
aktív tag
bocsi nem a skin.... a scheme...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem tudom mennyire helytálló itt a kérdés, de egy Lenovo Tab 3-ra keresem a lehető leghasználhatóbb programot nemzetközi fuvarozáshoz. (Anglia is beleértve) IGO? Syygic? Letöltöttem az Igo-t, hogy megnézzem az árakat, de csak az ingyenest látom, mivel minden "trial" verziót kínál fel. (Egy Európa térkép mennyibe kerül pl?) Illetve a 2016os kiadás azt jelenti, hogy azóta nem frissültek ezek a térképek? Ez nem túl biztató, főleg úgy, hogy virágboltban szétnézve 2018 q1 -nél járnak... De szeretnék egy rendesen működőt, csak nem tudom merre induljak.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest