- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gxyb
aktív tag
válasz Somatom #21250 üzenetére
Akkor fülesen szól.
Bluetoothon meg a lejátszóeszközön.Azért érdekel mert bluetooth-on akadozik a zenelejátszás ha fut mellete az Igo.
Néha pittyeg, néha megy a hangutasítás, néha semmi.
Szóval mintha nyomkodnám a play-pause gombokat tálomra a zenelejátszóban.
Primo eredeti a Play áruházból, lejátszó a Play zene.[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Somatom #21254 üzenetére
Neked melyik wince primo verzió vált be legjobban?(Te falod a km-eket)
Én ezt használom:
Primo 9.6.2.209584
Jól bevált,egyszer menet közben változtattam az útvonal beállításon,gyorsról rövidre.
A lett az eredménye,hogy berakott egy kerülőt Tiszalökre,ott be egy utcának a közepéig,és ott forduljak meg,és visszavitt a főútra(10km) -
Somatom
veterán
válasz gagyilovag #21255 üzenetére
9.6.13.405512, Nanuka-P.Lajos v1.5, GJAK v: passz, mert nem tudom, hogy azt hol lehet megnézni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
gagyilovag
aktív tag
Kérdés:
A primoba,hogy tudom beállítani azt,hogy a menüben az úti cél -címkeresés mellett megjelenjen a keresés a térképen.
Ne a google keresés legyen.
Valamikor régen sikerült kirakni,de fogalmam sincs,hogy hogy. -
wihar123
aktív tag
válasz gagyilovag #21258 üzenetére
... jól eldumálgatsz magaddal.
[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
veterán
Bluetoothon meg a lejátszóeszközön.
Ez fura, nekem jól működik a hang, a gyári bluetooth kihangosító rendszeren szól a telefohívás hangja az autó fejegységén, a navi hangja meg szól az androidos telefon saját hangszórójából. (Persze az is igaz, hogy zenét nem nyomok át a telefonról bluetooth-on a fejegységre)
Régebben a Primon kellett pöcsölni az "audiostream = x" beállítással, de a Nextgenen az alapbeállítással is minden rendben van
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
DM43
Topikgazda
válasz gagyilovag #21259 üzenetére
Ha ilyen jól eldumálsz magadban, akkor legalább hülyeségeket ne beszélj! A navigyurcis linken semmilyen skin nem található, az ott egy branding.
És Somatom-mal együtt megkérlek, hogy a továbbiakban az illegális szoftverek verziószámait mellőzzétek. -
gagyilovag
aktív tag
-
zsiga68
őstag
válasz gagyilovag #21264 üzenetére
Azért mert nem kapsz választ az nem azt jelenti hogy nem tudják hanem a kérdésed és ez által a válasz már Wareznak minősül. Itt a bibi..
-
Somatom
veterán
Kérlek, hogy vagy ne vegyél minket egy kalap alá, vagy írd meg, hogy az én hsz. -emben mi volt a warez! Nem írtam, hogy milyen készüléken fut. Akkor mi benne az illegális? A branding ott van navigyurci írásában is. Gurjont pedig csak akkor találta be az NNG, amikor a nyelvi fájlokba belenyúlt. Arról viszont szintén nem írtam egy szót sem.
[ Szerkesztve ]
-
gxyb
aktív tag
válasz Donki Hóte #21262 üzenetére
Csak zene lejátszással nekem sincs gond.
Igo kever be a rendszerbe.
Audiostream beállítást hiába próbált, semmit sem reagált.[android]
fullscreen=1
create_sdcard_dir=0
close_keyboard_on_back=1
background_shutdown_timeout=0
check_folders_after_rebuild=0
disable_restart_after_phone_call=1
;select audio stream
; 0 = STREAM VOICE_CALL, 1 = STREAM SYSTEM, 2 = STREAM RING, 3 = STREAM MUSIC, 4 = STREAM ALARM, 5 = STREAM NOTIFICATION
;default working
;navigation_audio_stream=4 -
zsiga68
őstag
-
gagyilovag
aktív tag
B.U.É.K
Sziasztok!
Kérdés:
Még nem próbáltam,de ha a primo-térképbeállítások-nyomvonal:be kapcs.,akkor elméletileg rögzíti az útvonalat?
-
gagyilovag
aktív tag
Tesztelgettem!
A nyomvonal be-ki semmi nem változott!
A nyomvonal mentése,külön menüben található,és nincs a(be-ki Állapota) rögzítésre hatással.
Mi lehet?
Osztott pályás út sávok kijelzése?(nem a lámpáknál felugró irány táblákra értem) -
plajos
aktív tag
válasz gagyilovag #21278 üzenetére
Szia!
Primo/Térképbeállítások/Nyomvonal-be/ki: megjeleníti/vagy elrejti az előzőleg rögzített nyomvonalakat a térképen.
Egyebek/Útvonaladat-figyelő/Egyebek/Útvonaladat-figyelő beállításai: Itt lehet az automatikus mentést engedélyezni.
-
kukutyi
csendes tag
válasz navimatyi #5217 üzenetére
Sziasztok
Ha autó rádióba épített GPS-em van és nincs rajta reset gomb akkor is van esély arra hogy működik a hangerő növelés mert eléggé halk alapjában (menüben van facroty reset olyat kellene nyomnom? viszont ez nem tudom h a GPS-t is reseteli vagy csak a rádió alap beállításait)
"
sys:
[sound]
os_volume=255[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=10tényleg növeli a hangerőt, nem csak Esztiét. Tesztelve x920, x950Bt-én. Ezért nem láttak semmi változást, hiába állítottak ez értékeken, mert nem csináltak bizonyára RESERET.
" -
Somatom
veterán
válasz wihar123 #21283 üzenetére
Értem. Ahol mindenki egyenlő, ott mindíg akad, aki egy kicsit egyenlőbb. Ilyen a világ. Csak, ha ez pofára megy, akkor fölösleges bonyolult szabályokat alkotni. Sokkal egyszerűbb azt írni, hogy warez az, amit az égiek wareznek ítélnek, függetlenül attól, hogy az warez, vagy sem. Ettől a user továbbra sem fogja tudni, hogy tulképp mi minősül wareznek, de a szankcionálás szempontjából ez úgyis lényegtelen.
-
garga01
őstag
Nekem egy valami nem fér a fejembe - amihez a PH!-nak nincs (közvetlenül) köze. Mégpedig az, hogy régebben, mikor megjelent az iGO, először a 2006-os verziót használtuk, később jött az 2006 SE, my way, 8 stb.. ezeket mind meg lehetett venni SD kártyán, betenni a PDA/PNA-ba és használni. Akkor mostanság azt mi a frászért nem lehet?
Ezzel szemben a warez az tiltva van mint állat mindenhol (itt a PH-n ez alapszabály bármelyik topikról van szó, tehát itt főleg nem erre a fórumra gondolok), pl. felkerül egy tört verziójú program vmi megosztóra, kikerül al ink és rövid időn belül törölve van. Tehát van, aki figyeli ezeket. Ez tök jó, de ha erre van kapacitás, lehetne akár a mezei GPS-ekre is SD-n árulni szoftvert. Régen működött, most nem?
És azt nem fogadom el válasznak, hogy jaaaj de milyen sokféle típus van. Régen is volt, meg lehetett oldani. Legfeljebb kiadnának egy listát, hogy ezzel a 100 db készülékkel kompatibilis. Megnézni mit árulnak most, ismertebb 10-20 típusra bekonfigurálni. Szerintem ez lenne a helyes hozzáállás és innentől teljesen jogos lenne a warez iylen módú (és itt megint nem a fórumra gondolok) tiltása.
Bocsánat a hosszú offért.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
veterán
-
nagyúr
válasz Donki Hóte #21286 üzenetére
Akkor végülis nincs igazad?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
wihar123
aktív tag
válasz Donki Hóte #21288 üzenetére
1. pont:
Nekem mindig igazam van!
2. pont
Ha mégsem lenne igazam, érvénybe lép az 1. pont!
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Google Play áruházban vásárolt IGO van, azonos fiókkal, 2 készülékre telepítve. Eddig mindkettőn működött, de most az egyik készüléken csináltam egy gyári visszaállítást. Ismételten telepíve az IGO-t, a próbaverzió települt.
Írtam a supportnak. Válaszoltak, csak nem értem:
"In order to get your contents please follow the instructions below:
Open iGO Navigation and select one of the free trial packages in order to enable the 'Restore Purchases' option.
After this is done, go to Shop > Purchased Items > Tap on the arrow in the bottom right corner > Restore Purchases.", azaz, ha jól fordítom:
"A tartalom megszerzéséhez kövesse az alábbi utasításokat:
Nyissa meg az iGO navigációt, és válasszon ki egyet az ingyenes próba csomagokból, hogy engedélyezze a "Vásárlások visszaállítása" opciót.
Miután ez megvan, menjen a Vásárlás-Vásárlási tételek> koppintson a nyílra a bal alsó sarokban -Vásárlások visszaállítása."
Mit hol keressek, mit nyomjak? Nem találom![ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
DM43
Topikgazda
Először várd ki a 7 napos próbaidőt (persze közben letölthetsz térképeket és használhatod).
Amikor ez letelt:
Áruház > Megvásárolt elemek > Válaszd ki a kis nyilat a jobb alsó sarokban > Vásárlások visszaállítása menüpontot.
Az alkalmazás igényelni fogja az Google Accounthoz tartozó jelszavadat ahhoz, hogy vissza tudja állítani az előfizetés alapú vásárlásaidat. -
VGYke
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok