- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz zsiga68 #21751 üzenetére
Mondjuk az sem lenne nagy munka ha teszt képen egy másik útvonalat is tervezne, ahol már járt a kamionnal. Amúgy meg jobb ha itt kérdezi, mintha egy híd alól, vagy az erdőből kellene kiráncigálni.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Olvasd gondom lenne, amivel még sosem találkoztam! Adott egy Huawei tablet, és rajta a primo. Menet közben véletlenszerűen GPS jelet veszít és ha ez megtörténik, minden hibaüzenet és hiba nélkül bezáródik az alkalmazás. Mit lehet ez ellen tenni? Ha hosszabb utat tervezek és szimulációban futtatom akkor nincs hiba mert ugye egy helyben van.
Segítségetek előre is köszönöm!
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Dumbo55
újonc
Igo primo 9.12.126.727470 magyar nyelvi fájlt hiányol illetve angolul van menü, minden.
Hogyan lehetne magyar nyelvet beletenni? Több hungarian lang fájl-al próbálkoztan, de nem lett magyar menü. Kérném segítségeteket köszönettel. -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
WinCE v6.00; Primo 9.6.13.405512
Az alábbi probléma "jelentkezett":
A WinCE bekapcsoláskor a 2020.01.13. 23:33 dátum/időbeállítás látható. A beállítások menüben megadom a pontos dátumot/időt. Viszont amikor elindítom a Primo-t akkor az érkezési időnél nem a beállított pontos időhöz "becsül" - hanem a bekapcsoláskor jelentkező "hibás" időhöz. Amikor kilépek a Primo-ból akkor a WinCE-n ismét a "hibás idő/dátum jelenik meg (hiába állítottam be a pontos dátumot/időt).Mi lehet a probléma, hogyan "javítható"?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Prometheus69
friss újonc
Üdvözlet mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Igo NextGent használok most már a harmadik készülékem en És eddig minden esetben tökéletesen működött. Most is csak egyetlen egy probléma van hogy az online út információt valamilyen oknál fogva nem olvassa be az internetről.ugyanez a program ugyanezekkel a beállításokkal másik két készüléken és táblagépen működött hibátlanul volt időjárás beolvasás letöltötte a torlódások ra vonatkozó adatokat, de most valamilyen oknál fogva nem hajlandó az internetről le kommunikálni ezeket. Az előző készülékek WayteQ és Acer Iconia volt, most egy Huawei M5 van ami SIM kártyát fogad. Sem mobil hálózatról sem wifi hálózatról nem kommunikál,annyit sikerült kideríteni hogy az időjárás adatoknál kiírja hogy ebben a régióban ez nem lehetséges de az előző készülékeknél ez nem volt probléma. Ha valaki tudna ebben nekem segíteni Azt nagyon szépen megköszönném. -
DM43
Topikgazda
válasz Prometheus69 #21759 üzenetére
-
Őstermelő
csendes újonc
Jó estét.
Van egy Wayteq -em bő két éves,lefagyott ma és ez jelent meg a képernyőn
failed to open file:smöbelix.spr exiting applicationMi ez,és mit lehet-kell tenni?
Tudásom közel nulla a technika ezen világában. -
wihar123
aktív tag
válasz Őstermelő #21761 üzenetére
Sziasztok!
... csak a pontosság kedvéért, ha hiányolja a fájlt, akkor azt nem "S", hanem dollár karakterrel "$" jelöli így: $möbelix.spr
A lényeg, hogy ellenőrizni kell a möbelix.bmp és möbelix.spr fájl, fájlok meglétét.
Ennél többet warezolás miatt nem írhatok!"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Őstermelő
csendes újonc
Köszönöm mindkettőknek,sajnos nekem ezek kínaiul vannak.Majd elviszem egy okosabb embernek.
És igen dollárjel,biztos pénzbe kerül azért. -
arnoldito
senior tag
Hali! Segítséget szeretnék kérni, vettem egy új Wayteq 995Max gpst. Felraktam rá az iGO primot. De a gondom az, hogy az utca nevet ahol vagyok, kirakja a kijelző közepére. Erre mi a megoldás? Vissza néztem a topicot, de nem találtam rá választ. Köszönöm a segítséget.
Üdv
-
Mythunderboy
csendes tag
Sziasztok !
Adott egy BLAUPUNKT iGO Primo 9.6.13.491814 milyen frissítést kellene hozzápakolni, hogy magyar nyelven és magyar térképpel működjön? KöszönömSpacesynth 4 ever!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Mythunderboy #21769 üzenetére
Szia. Gyári az igo? Most milyen nyelvek és térképek vannak rajta?
-
Mythunderboy
csendes tag
Sajnos nem tudom, hogy eredeti-e de szerintem nem.... csak szlovén, szerb, angol, beállításai vannak ..egy Blau Santa cruz370-be van....
[ Szerkesztve ]
Spacesynth 4 ever!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Mythunderboy #21771 üzenetére
Sajnos akkor innen ez warez. Amúgy maga a blau nyelvét tudod állítani?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Mythunderboy #21773 üzenetére
Ez bem egy autohifi fejegység?
-
wihar123
aktív tag
válasz Mythunderboy #21769 üzenetére
Sziasztok!
A Settings-ben milyen nyelvek szerepelnek?"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Huh... hol is kezdjem. Remélem, érthetően körül tudom írni a problémát . A lényeg, hogy adott egy 7"-os androidos eszköz, aminek a felbontása 1280X800. Azon a felületen, ami mutatja az utat ott jobb oldalon: sebesség, hátralévő idő, távolság; bal oldalon: tábla ikon az aktuális megengedett max sebességnek alatta menü gomb; felül balra körforgalom és hasonlókat jelez, mellette középen következő útszakasz amire rá kell téri, jobb fent gyorsmenü. Ezek méretét hol tudom módosítani, mert túl kicsik.
Bj
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
poloka70
friss újonc
Sziasztok!
WQ 995max, online info nem működik szerintetek mi lehet a gond, sys rendben[ Szerkesztve ]
-
wihar123
aktív tag
-
kezman
őstag
Sziasztok, autós fejegység, iGO Primó fut rajta, hangerővel van gondom, ha szól a rádió nagyon halkan szól a hölgy, érdekes ha a usb-ről szól a zene akkor tökéletes, mi lehet a probléma?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
Még egy kérdés, ha letöltöm az áruházból az appot, az nem fog összeakadni a gyárilag telepítettel, ( az szerintem tört)?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
-
DM43
Topikgazda
válasz kezman #21790 üzenetére
Ha jól tudom, akkor 7 napig ingyenes. Utána az alkalmazáson belül meg tudod venni a különböző földrészek térképeit. Igen, földrészekét és nem országokét. Viszont letölteni már országonként lehet. Megvétel után elvben élettartam frissítés lesz (van), bár hogy ez ebben az esetben mit jelent, azt nem tudom. A térképek, egyebek frissítése viszont nem nevezhető sűrűnek, bár épp 1-2 hete jelent meg a 2019.Q4. "Úrvezetőként" használható a dolog, a teherautós működésről nem tudok nyilatkozni.
Az árak az applikáción belüli áruházban szépen le vannak írva. Természetesen külön kell fizetni a 3D csomagért, a truck license-ért stb.
A programnak külön topicja van itt: [link] -
-
pocimix
újonc
Hali. Volna egy kérdésem. Van nekem egy Widowsos autós fejegységem. Fut rajta egy IGO primo 9.6.6.310512-es software. Az a bajom vele, hogy nagyon halk a jelzések hangereje. Teljes hangerőn sem lehet rendesen hallani, pedig leveszi a zenét is mikor beszél. Ez még nem is lenne nagy gond, de néha csinál olyanokat, hogy megszólaláskor óriási hanggal, vagy szinte durranással kezdi, majd egyből halkan folytatja. A szívbajt hozva rám. Mivel ez egy 3-4 éves konstrukció ( használtan vettem ) nem sok infó van róla. Felkerestem azt a céget, aki eredetileg beszerelte a kocsiba, de azt mondták, hogy emlékeznek a problémára, valamilyen software gond volt, akkoriban javították, frissítették a programot mindenkinek, aki kérte. Valószínűleg hozzám a rossz programmal került. Sajnos már nincs meg nekik a javítás, meg már nem is foglalkoznak ilyenekkel, így nem tudnak segíteni, ezért kérném a segítségeteket. Ha valaki tudna segíteni, vagy találkozott már hasonló problémával nagyon megköszönném.
-
wihar123
aktív tag
válasz pocimix #21793 üzenetére
Sziasztok!
Ha igaz a szerviz állítása, akkor a fejegység honlapján fent lehet a javító, frissítő csomag. Ehhez az kell, hogy lekérdezd a rendszer adatait és a fejegység pontos típusát. Az adatok alapján a Google-n, vélhetően rátalálsz, de szívesen segítek is a keresésében."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
vlevi
nagyúr
" bár épp 1-2 hete jelent meg a 2019.Q4"
Igen, ezt én is észrevettem.
Valamint az iGo nextgen alkalmazás is frissült.
Nem tudom, hogy előnyére-e, vagy sem, mert nekem korábban egy jóval régebbi verzió volt telepítve, ami viszont durcáskodott, mert nem szólt hozzám. Hangja volt, de a beszédnavigáció nem működött.
Ez a mostani frissítés már beszél, de talán túl sokat is, mert az utcaneveket is bekapcsoltam, és amíg végigmondja, hogy melyik utcáról melyire forduljak rá, addigra 2 sarokkal arrébb vagyunkNekem még mindíg ez a kedvenc navigációm, mert a többiben (vaze, google) nem tudom beállítani, hogy ne menjen le minden zergebaszta mellékútra, csak azért, mert arra látszólag 1 perccel rövidebb. Aztán persze a gyakorlat az, hogy sokkal hosszabb, mert mire a mellékútról kifordulsz balra a főútra, addig sokkal több idő eltelik.
Egyedül a rendes, 2D térképre átváltós navigációt hiányolom, ami utoljára az iGo 8-asban volt. Nem a 2D nézetre váltásra gondolok, hanem, hogy, ha nincs közelben útvonalpont, lefordulás, akkor átváltott egy több 10km2-t mutató 2D térképre, ahol nagyjából elhelyezhette magát az ember, merre jár. Most csak megyek az orrom után, mert kb csak a következő kanyart mutatja az összes fajta navi. Az iGo is csak arra hajlandó, hogy autópályán egy kicsit magasabbról mutatja a 3D nézeted, de 2D álló nézetre akkor sem kapcsol át.
-
kezman
őstag
válasz LamerGyuri #21792 üzenetére
Köszönöm a válaszokat és az építő hozzászólásokat, megértettem, teszteltem ma egy android fejegységen az autómba, nem rossz, legalább is az ingyenesekhez képest, viszont nem tudok rádiót vagy zenét hallgatni navigálás közbe mert amint megszólal Bori a rádió és a zenelejátszó elhallgat, ennek nem így kellene működni, nem tudom lehet venni kell egy külön navit ami rendesen működik?
-
-
kezman
őstag
válasz LamerGyuri #21799 üzenetére
Kösz de nem találom a rádió beállításait,
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok