- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihar123
aktív tag
válasz szeljanos #20850 üzenetére
Szia!
Alkalmazd az itt leírtakat és rendbe jön a vétel.Ne feledd, minden piszkálgatás előtt MENTÉS!!!
[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
zsiga68
őstag
válasz K Norbi #20855 üzenetére
Az a gond hogy két éve nem frissülnek a térképek noha egy éven belül is több frissítést ad ki a térkép gyártója. Tehát legalább négy térképcsomag jelent meg a két év alatt amit egyszer se tettek elérhetővé az alkalmazásban. Viszont "folyamatosan dolgoznak" a frissítésen.. Szerintem meg ne dolgozzanak rajta két évig folyamatosan hanem feccöljenek bele egy napot és csinálják meg a friss térképcsomagot és a hozzá passzoló licenset. Pláne hogy fizetős alkalmazásról van szó és nem ingyenesről.
Ha pedig tényleg két éve dolgoznak rajta akkor a leggyengébb és leglustább munkatársuknak jutott a feladat. Ki kell rúgni..[ Szerkesztve ]
-
szeljanos
tag
válasz wihar123 #20854 üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni!
Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
K Norbi
addikt
Erre a GPS re rálehet tenni azt amit már megvettem IGO-t ami telefonomon is fut? [link]
Amennyiben szeretne többféle navigációs programot is futtatni készülékén, a WayteQ X995-tel ez sem akadály. A Google Play áruházban több tucat navigációs térképszoftver közül választhat és közvetlenül a GPS készülékre töltheti le őket WiFi internetkapcsolaton keresztül.
De nem értem, erről hogy tudok bejelentkezni a Play áruházba.
Sim kártya nélkül is megy?[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
És akkor összelehetne hozni navira is? Mármint ha nem lépek ki a play áruházból akkor menne?
És akkor erre lehetne tenni ha úgy alakul mást is.Vagy néztem a Navon A500 az élettartam frissítéssel, mert ezen van IGO Primo NextGen.
Ahogy kivettem a szavaidból [link] erre is meg kell ugyanúgy 1x venni mindent?
Aztán kapom a frissítést?[ Szerkesztve ]
-
DM43
Topikgazda
válasz K Norbi #20863 üzenetére
Nem! A Navont használatra kész szoftverrel és valamilyen content kiépítéssel veszed meg. Ezután semmilyen egyéb anyagi vonzata nincs a dolognak. Persze, ha akarsz, akkor lehet rá költeni. Ha jól tudom, akkor gyárilag Navteq térképek vannak rajta, de meg tudod rá venni pl. az NNG féle magyar térképet.
-
Fishor
senior tag
válasz plajos #20811 üzenetére
Szia!
Felraktam ezt a csomagot a megfelelő helyre, de a védákat nem jelzi a navim. Mi lehet a gond? A mobil sebességmérőket jelzi, szól előtte, a vasúti átjárókat is, de a fix trafikat nem, hogy lehetne megoldani, hogy azt is jelezze? Szinte azt mondom, csak annak lenne értelme, mert a mobilokat ahol jelzi az évek folyamán még sosem találkoztam trafival.
Üdv: Fishor
-
wagi
senior tag
Full európa speedcam fájlt honnan lehet beszerezni?
-
veterán
válasz jozsef973 #20868 üzenetére
Hogyan sikerült frissíteni a 2016 Q4-es térképeket frissebb térképekre?
(Mert azt írod, hogy megoldódott a navigáció kérdése, ebből arra következtetek, hogy frissült a térkép, mert a 2016-os térképekkel nem jutna messzire az ember )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
DM43
Topikgazda
válasz Donki Hóte #20872 üzenetére
Azt írta, hogy frissíthető - nem azt, hogy a jelenleg elérhető 2016.Q4-et frissítette. Ő még hisz a csodákban!
-
jozsef973
csendes tag
válasz Donki Hóte #20872 üzenetére
Ez nem tört szoftver. Jelenleg a 2016.Q4 a legfrisebb rajta. Így van. azt írtam, hogy frissíthető, ha megjelenik esetleg.
Amit mondani szerettem volna, hogy letölthettem az AppStore áruházból, és 12 euróért egész Európán keresztűl navigál traffipaxal, lakókocsi, és teherató funkcióval is.
Ennyit nekem megért, még ha egy éves térképeket is használ.Óvakodj a türelmes ember haragjától...
-
K Norbi
addikt
válasz jozsef973 #20874 üzenetére
Jól láttam hogy külföldre Here térképet használ? Magyarba pedig az NNG-t
Ez a mobil traffikat nem mutat egyet sem, nem értem miért.
Csak a fixeket.
Nem lehet állítani a jelzés távolságát sem.. Térképnézet is elég gyér.
Jó jó, de én nem ájultam el tőle.(#20869) Fishor
Erre Szabolcsba meg nagyon bejön a Mobil mérés.
Eddig mind bejött.[ Szerkesztve ]
-
jozsef973
csendes tag
válasz K Norbi #20875 üzenetére
Igen, így van. HERE térképeket használ MO kivételével.
A mobil mérőket, nincs értelme beletenni szerintem. Egy év alatt a bejelentett mobilmérők miatt, ha azt mind beletennék, nem állna másból a képernyő, csak kamerákból.
Egyénileg viszont hozzá tudod adni magadnak, ha úgy látotd jónak.Óvakodj a türelmes ember haragjától...
-
Fishor
senior tag
válasz K Norbi #20875 üzenetére
Szia!
Főleg Debrecenből megyek Szamosbecsre, egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam trafit, de sose volt még ott ahol a navi jelezte. Bezzeg a veda ami mindig ott van Pátyod után azt nem jelzi.
Este megnézem a leírást amire utaltak, hátha sikerül valahogy megcsinálni. Csak ezt tesztelni sem egyszerű, mert ritkán járok veda felé.Üdv: Fishor
-
K Norbi
addikt
válasz Fishor #20877 üzenetére
Akkor felém jársz
Mátészalkai vagyok, de sokat vagyok Nyíregyházán.Szalkán Opel magocsánál ott állandóan állnak, M3 nál is bejött 2 helyt.
Igaz itt ritkán állnak.
Meg Nyíregyen is jól mutatja.
És tetszik, na mondom ha megyek valami ismeretlen terepre és van megszokott helyük akkor jó ha jelez.Pátyod? Ott nincs fix traffi [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
k5.20
senior tag
Sziasztok, adott egy Primo egy Macrom multimédián.
A navi indításakor mindig feljön egy figyelmeztető ablak (ne babráljuk menet közben stb...), amit el is kell fogadni, hogy aztán elinduljon a navi.
Ki lehet ezt iktatni valahogy? -
hrabanc
tag
Sziasztok,
9.6.29.483387-et használok GJAK_V2.3_ARINE 5_TAJFUN+ skinnel.
Ismer valaki olyan skint, ami a képernyő felső-középső részére kiírja a következő érkezési címet (gyakran van 10+ címem egy útvonalon)?
Korábban használtam ilyet, de már nem tudom a skin nevét.
Válaszokat előre is köszönöm! -
zsiga68
őstag
Látom Kiss Norbert szó szerint bemásolta az itteni postom a Google Play hozzászólásaihoz. Ezek szerint most az NNG is tudja véleményem ha eddíg elsiklottak volna felette
[ Szerkesztve ]
-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy kínai (atc ac8227) Androidos fejegységet az autómba. A cuccon előre telepített iGO Primo van de csak Kínai, Angol és Német nyelvű menüvel ami nem is lenne nagy gond de a navigáció is csak az előbbi nyelveken hajlandó megszólalni.
Honnan tudnék Magyar nyelvet varázsolni rá? A frissítése nem működik, "A fájl nem tölthető be: i18n/800_480/naviextrascontent.xhtml" hibát jelez...
Kerestem téma összefoglalót de nem találtam!
Köszönöm! -
Juliuska
senior tag
-
veterán
OK, de ha nem illegális a fejegységen az iGO, akkor a fejegység gyártójának a supportja tud neked segítséget adni a különböző nyelvi csomagok telepítésében.
Ha viszont ők azt mondják, hogy nem lehetséges más nyelvi csomagot telepíteni, akkor meg azért illegális más nyelvet telepíteni
(Lásd pl. SzülinApp, az legális volt, de más ország térképét már illegális volt rá telepíteni.)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
ludus
aktív tag
válasz Donki Hóte #20899 üzenetére
"fejegység gyártójának a supportja" noname kínai fejegységnél? Innentől felejtős a dolog sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest