- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhi78
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy az Android verzióban lévő Online TMC valós forgalmi információval szolgál, mint pl. a Waze? A Navigálás közben újra tervez, ha új információt kap?
Köszönöm!
-
Mezga Aladár
veterán
Hali!
Régóta nem foglalkoztam a dologgal. Most Magyarországra melyik a legpontosabb térkép? Ha pl a guggli play-en megvásárolom a szoftvert, választható, hogy melyik gyártó adatbázisával akarom használni?
Kösz előre is.
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Miért van, hogy a Nextgen szoftverben az online tmc alig mutat eseményeket, míg a Primo jóval többet mutat?
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
hunaqua
addikt
Csak kísérleti céllal ,csak próba képen felraktam az IGOr PALi-t. A telefon belső tárhelyére telepítve tökéletesen működik,viszont ha sd kártyára telepítem akkor hiányol dolgokat.Mi lehet ebben az esetben a megoldás,hogy az sd kártyáról is kezelje?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
wihar123
aktív tag
válasz hunaqua #21155 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem warez az esemény, de annyit azért elárulhatok, hogy kártyára nem lehet telepíteni. Az, hogy belsőre raktad jó, de elég 1db. térképpel tesztelni, ha jól működik minden, ki lehet tenni kártyára a content néhány tartalmát...
Ennél többet csal levélben, mert amin ülni szoktunk, székkel együtt szétrúgják..."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
-
gagyilovag
aktív tag
Sziasztok!
Mi annak a kis segédprogram neve amelyikkel a térkép,poi,stb adatait ki lehet olvastatni?
Értem ez alatt,hogy kiírja,hogy milyen gyártó,mikori kiadás,stb.Valamikor használtam(Jó sok éve)most kellene,de nem jut eszembe.
-
Somatom
veterán
válasz gagyilovag #21159 üzenetére
Nem elég infó, ami a programon belül, az egyebek -> súgó -> névjegy -> egyebek -> tartalom alatt van?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DM43
Topikgazda
válasz gagyilovag #21159 üzenetére
igoview
-
negist
tag
Melyek a legújabb térkép fájlok amik letölthetőek IGO Primohoz?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
zoli.69
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Hogyan lehet az aktuális helyzet kiírást a képernyő közepéről alulra tenni? -
TommyApu
újonc
válasz plajos #20504 üzenetére
Sziasztok!
Érdekelne a friss kamera adatbázis, főként a magyarországi telepített.
Valamint szeretném egy másik témában is a segítségeteket kérni.
A napokban szereztem be egy samsung Galaxy A8-at
. Igo Primo-t használok minden más eszközömön is, és ezen is ezt szeretném.
Sokat olvasgattam utána, több verziót is kipróbáltam, de nem sikerült elindítanom a programot.
Annyi világossá vált számomra, hogy a felbontással lehet a probléma.
Sok fórumbejegyzést átböngésztem, és ahol találtam valami említésre méltó dolgot, halott linkek sorozatába futottam bele.
Sajnos használható megoldást nem találtam.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TommyApu #21175 üzenetére
Szia! Bár remélném, hogy plajos (aki tényleg az a PLAJOS ) megoldja a gondodat, de vannak kétségeim.
A Primo nem fut oreo android alatt, tehát ha tényleg Primo verziójú IGO van a telefonodon és oreo verziójú android van rajta, akkor erősen kétséges, hogy sikerül-e működére bírni.
A google playről csak nextgen verziójú IGO tölthető le, ez pont ennek a problémának a kiküszöbölése miatt van így.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
CsaT
újonc
Sziasztok, iGo 8.3.5 -nél a kurzort le lehet-e cserélni pld. egy autóra, vagy azt csak a prímónál lehet?
-
Kezdő43
újonc
Sziasztok!
Szeretném visszaállítani a primo kurzorát az alapértelmezett nyíl alakra. Jelenleg egy piros autó mutatja a kurzor helyét a térképen. Lehetséges? Ha tud valaki segíteni, kérem segítsen. Köszi Kezdő43 -
snowdog
veterán
válasz osztszoroz #21190 üzenetére
Én köszönettel vettem, de ennek itt nem mindenki fog örülni.
-
veterán
válasz snowdog #21191 üzenetére
Borit teljesen felesleges lecserélni!
Az összes létező navigáción megtalálható hang közül messze Bori a legjobb. Érthető, tiszta, megnyugtató
A vezetés eleve stresszes tevékenység, ezt még Pákó hangjával fokozni az egy kisebb öngyilkosság
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Donki Hóte #21193 üzenetére
-
Jabby
őstag
+1
-
Somatom
veterán
Eleinte féfi hangot állítottam be, mert nekem egy nő ne dirigálja, hogy merre menjek. De, később rájöttem, hogy egy férfit nem lehet úgy szidni, mint egy nőt. A szapulás pedig fontos, mert levezeti a pillanatnyi feszülséget.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest