- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icoj69
tag
válasz
spyspyspy #60937 üzenetére
A "trükközésen" Azt értem, hogy win 8 driverek szinte semmire sincs a lenovo oldalán. Amire szükséged van azt win 7 kompatibilitás módban tedd fel, tökéletesen működik. Az újlenyomat ólvasó lenovo driverét ne tedd fel, mert az nálam nem működött. Viszont a gyári driverrel tökéletesen működik az újlenyomatolvasó, szofvert pedig a win 8 szolgáltat hozzá. Szóval nem nagy durranás. Ami nem lesz: Hot Key, de az is csak a hang és fényerő. Viszont van a win 8-nak saját jelzője. A Hot Key-t azért telepítsd fel, mert a wlan, bluetooth, wwan (Fn+F5) választásnál kell, nekem az is működik!
Ha valahol elakadsz, akkor keress privátban, megpróbálok segíteni.
Ja, igen a x64-et tettem fel.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus M16
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest