- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz Remekelek28 #52406 üzenetére
Ez ránézésre torx csavarfej.
Pl: [link]Persze ebből sokféle méret van. A megfelelő kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
wreakz
tag
válasz Remekelek28 #52408 üzenetére
Torx lesz ez, egyértelműen Praktiker, vagy Obi,
Szerintem T4, vagy T5 lesz. Esetleg egy model nevet tudsz adni ? Sok gyári HP-s Service videó van aminél odaírják pontosan a méretét. -
HARDVERAPRÓD
válasz Remekelek28 #52408 üzenetére
Praktikerbe kapsz, egy készletért nem sok a 4000. De vigyázz an gagyi is az 1x tudod használni.
-
veterán
Folio-d van és sok a 4000.- Ft?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #52412 üzenetére
-
Remekelek28
őstag
válasz SeniorTilla #52412 üzenetére
1 db kell belőle. És ugy igen. Valoban volt 4000 ft ért legolcsóbbsn,de holnap hozzájutok ingyen. Szülőknek vsn készlet. Ezért sok a 4000. Annyi értelme lett volna h ma meg tudtam volna csinálni. De már kibirom azt az 1 napot.
-
WhiteWalker
nagyúr
Van egy 840 G1 gépem. Mostanában azt vettem észre , hogy éjszaka lemerül teljesen , úgy hogy full töltéssel kapcsolom le a gépet.
Haldoklik az akkumulátor ? Vagy lehet hogy van valami app ami lehúzza Win10 alatt?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Remekelek28 #52414 üzenetére
1 normálisabb csavarhúzó 2-3 ft De igen, ha van akkor nem kell venni. Csak enni erővel ott is kezdhetted volna...
-
HARDVERAPRÓD
válasz WhiteWalker #52415 üzenetére
Szia.
A HP-nek a support assistant progija megmondja az akksid állapotát. Nézd meg
Plusz az energia gazdálkodásban az alvó állapotnál a felébresztési időt tiltsd le:[ Szerkesztve ]
-
Gus
aktív tag
válasz WhiteWalker #52418 üzenetére
A kisül azt jelenti, hogy éppen akkuról megy, és nem tölti.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz WhiteWalker #52418 üzenetére
-
HARDVERAPRÓD
válasz WhiteWalker #52421 üzenetére
-
HARDVERAPRÓD
válasz WhiteWalker #52423 üzenetére
Ez a régebbi.
-
HARDVERAPRÓD
válasz WhiteWalker #52425 üzenetére
am abba is kell lennie, ha jól tudom a microsoft storebol ingyen reg nélkül kell már leszedni
-
Sanyabá
senior tag
Következő lenne a kérdésem:
Van egy EliteBook 8540w 15.6 colos gépem és abból át lehet-e tenni SSD-t, és a HDD-t (mert nagyobb és jobb minőségűek) 17.3 colos Probook-ba? A Probook-ban is van az előbb említett dolgokból.
Addig nem akarjuk szétszedni, hogy meg nézzük.
Köszönöm!A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
veterán
-
kisskd
tag
Sziasztok!
Van tipp arra a felállásra, ha "szeszélyes" a Thunderbolt 3 dock, és nem tudok firmware frissíteni? Vannak ilyen dokkolóink, amire Zbook 15 G3 és Zbook 14u G6 van kötve.
Van amikor minden OK, de általában a 3. (TB-n a 2db DP mellé kötött) monitort nem látja, illetve igen gyakran nem/akadozva mennek a USB-n bekötött dolgok (egér, bill pl.). Kihúzogatás/újraindítgatás után idővel jó lesz, aztán megint nem megy.
BIOS-ok frissek, kábelek gyáriak (de van UGY is, a helyzet változatlan), aktív tápolt USB táp sem segít.
Próbáltam frissíteni a dokkolót, az SP96414 tűnik a legfrissebbnek, ezen szépen végigfutnak a frissítések, kivéve az utolsó, ami elvileg az "Intel Thunderbolt 3 Dock Firmware"-t firssítené a 0.0.3.1.3 verzióról a 27.0.x.x.x-re, de ez mindig hibára fut, akárhogy kombinálom a gépeket/dokkolókat.
Van bevált megoldás a hiba kiküszöbölésére/frissítésre? Elég kellemetlen, hogy itt a 2 gép kifejezetten dokkolósra tervezve, meg egy marék dokkoló, és "hol megy, hol nem", de inkább nem tökéletesen. -
veterán
-
kisskd
tag
válasz SeniorTilla #52430 üzenetére
Teszek egy próbát, de kicsit tartok tőle, hogy mivel a dokkolók nem garisak, nem fogunk sok helyre jutni.
-
HARDVERAPRÓD
válasz WhiteWalker #52432 üzenetére
Verzió: 9.7.238.0
-
Sanyabá
senior tag
válasz SeniorTilla #52428 üzenetére
Nos , próbáltam utána nézni de gyakorlatiasságom hiányában nem leltem meg.
HP Probook 4720s 17.3 vs. HP EliteBook 8540w 15.6 lenne szó.
Te lehet hogy fejből is tudod, amit én keresgélés után sem leltem meg.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
veterán
válasz Sanyabá #52434 üzenetére
Ezek már idősebb gépek, ezért kellene megnézni, hogy milyen SSD foglalat van bennük. mSata, vagy ilyesmi. Egyébként az a tuti, ha megnézed. Ezeket még könnyen lehetett szerelni, van szerelőnyílásuk. 1 csavarhúzó kell és pár perc.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
Tim82
félisten
válasz Sanyabá #52434 üzenetére
Biztos, hogy mindkettőben 2,5" SATA hely van csak (nincsen mSATA, m.2 SATA vagy más).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
-
veterán
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #52441 üzenetére
Rémlett, de lehet rosszul, hogy akkor is csinál lyet, ha nem tud bootolni, és hibaüzenet nélkül, de lehet rosszul emlékszem. Elvlik mi lesz ha jelez a kérdező
-
Petyás
tag
válasz SeniorTilla #52441 üzenetére
Köszönöm!
-
sssirius
tag
-
kbela365
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata 4K-s kijelzővel rendelkező HP notebookkal? A Spectre x360-amban egy 4K-s kijelző van, amit ha 4K felbontással használok, akkor a teljes alap grafikus megjelenítést használó alkalmazások (pl. passziánsz) esetében is kb. fél perc alatt 60 fok főlé megy a hőmérséklet (CPU és GPU is), bekapcsol a ventillátor és zúg. Zúg és zúg és zúg, egészen addig, amíg be nem zárom az érintett alkalmazásokat és le nem hül a gép.
Ha 1920x1080 felbontásban használom, akkor semmi ilyen nem jelentkezik, szinte soha nem kapcsol be a hűtés.Lehet, hogy a 4K felbontás ennyire megterheli ezt a gépet (Intel UHD videó van benne, semmi dedikált videókártya), hogy így melegszik?
-
veterán
válasz kbela365 #52445 üzenetére
Sok 4k-s spectre-t eladtam már, de ezzel a problémával még nem jelzett vissza senki. Mindenesetre érdekes. Próbáld meg felhívni a supportot, mi lehet az oka.
-
kbela365
tag
válasz SeniorTilla #52446 üzenetére
köszi, teszek egy próbát.
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem tudom találkoztatok-e már iylen problémával...
Adott egy HP Elitebook 8460p laptop... Win10 van rajta jelenleg. Lekapcsolom a gépet, kijelző kikapcsol, majd a CPU venti 100%-on fúj, a hardveres wifi/hangerő szabályzó gombok világítanak...
Vissza kapcsolni vissza lehet. el is kussol a venti, normál folyamat szerint indul is a gép...
HA akkuról kapcsolom le, akkor is csinálja, felnyomja a ventit koppra de kb 3 másodperc után elkussol és leáll a gép... -
bacsis
Közösségépítő
válasz donjohnson #52449 üzenetére
Legfrissebb BIOS van a gépen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Toshiba Satellite laptop i5/16 GB RAM/Új 500 GB SSD
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
- MSI Cyborg 14 A13VE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest