- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4264adam
veterán
válasz Pyttawrx #51157 üzenetére
Szerintem meglesz a gond. Windows 10 telepítés után a háttérben automatikusan fut az update. 1-2 perccel rendszer felállás után megjenik a "Device manager" üzenete, hogy a hardverleíró eszköz frissítése megtörtént indítsuk újra a változás léptetéséhez. Ekkor már simán újraindítani nem lehet mert befagy a windows.
Megoldás: Telepítésnél nem aktiválom még a hálózat elérést, Update-ben csak a keresés és letöltést engedélyezem kézi telepítéssel. Remélem ezek megoldják -
veterán
válasz 4264adam #51158 üzenetére
VGA driver szokta befagyasztani win update után, bár nekem a mostani 840-eseket nem bántja, hibátlanul megy az update is. Próbáltad már a legújabb win release-zel?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
zolee001
őstag
Hátha hasznos lehet valakinek
Hp Spectre 4-8 generációs procis intel hd graphics video kártyáknál behalnak a gépek 1000% os gpu használat miatt
Az intel szerint van 2020 as driver ami elszáll hibával mivel a hp belegányolt vmit a hardware /vagy software be igy nem telepithetöMegoldás-intel hd vez pult-"Apllication optional mode=disabled
Multi SampleAuto=disabled -
krisz77
tag
sziasztok valaki meg tudja mondani hogy hp 2570p biosába hol lehet kikapcsolni az intel turbo boostot köszönöm
-
4264adam
veterán
válasz SeniorTilla #51160 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat
Kicsit összefügőbb dolog lesz mint a vga driver, mert az első telepítésnél engedtem a windows updateket. Arra gondolok, hogy úgy kellett volna mennie: 1-et telepít majd ujraindít, második és ujraindít. Ezt nem tettem meg, 4-5 darabos csoportban. a 2. ilyen csomag után már jelentkezett a random fagyás. Majd ismét 1-2 kör és utána már a login sem működött.
Ezzel oldottam meg: Update-ben csak a 15db driver automatikus telepítése, utána update stop és vga driver. Most így üzemel
HP ELitebbok 840 G1 Windows 10 fagyás, összeomlás.
U.I: Utosó sort csak azért hagyom itt ha más is küzd hasonlóval és később ezekre a szavakra keres rá.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zolee001 #51161 üzenetére
Köszi az infót.
Nekem Spectre-vel nem volt ilyen tapasztalatom, de Envy 13-asokkal igen. Olyan szinten fagyasztotta le a rendszert, mintha hardverhiba lett volna. VGa driver downgrade-del lehetett orvosolni.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
yossarian14
tag
Hali!
Egy ilyen HP lapost néztem ki. Azt tudja valaki, hogy a garanciális ügyintézés hogyan zajlik? Házhoz jönnek, elviszik futárral, vagy az én felelősségem eljuttatni szervízbe? Van erről valahol hivatalos infó?
Köszi!
-
veterán
válasz yossarian14 #51165 üzenetére
A SN alapján le tudod kérdezni a HP support oldalról, hogy milyen gari van rá
-
yossarian14
tag
válasz SeniorTilla #51167 üzenetére
A helyzet az, hogy még nem vettem meg és vásárlás előtt szeretném tudni, hogy mire számíthatok.
-
veterán
válasz yossarian14 #51168 üzenetére
Akkor kérdezd meg a boltot, ahonnan venni akarod, én egyből ezt tettem volna
-
Gergello
addikt
Erről a gépről mi a véleményetek ?
AMD Ryzen 5-3500U négymagos CPU (4x 2,1 / 3,7 GHz, 6MB cache)
- 8GB DDR4 RAM
- 128GB SSD
- 1TB HDD
- AMD Radeon Vega 8 Graphics VGA
- magyar billentyűzet
- 17,3" FullHD (1920x1080) IPS LED kijelző, csillogásmentes matt felülettel, gyönyörű képpel
Apukámnak keresek gépet, 15,6"-ról váltana felfelé rossz látás miatt. 17,3"-ra és 125%-os nagyításra. Most egy Elitebook 8570P-je van. Én még nézném a 8770W-t is a cool faktor miatt + még is csak egy workstation gép. -
veterán
válasz Gergello #51170 üzenetére
Probook 470 HD+ felbontással jobb lenne neki. A FullHD 17"-on is sok lesz, sokat nézve elfárad a szeme, ha idősebb. A HD+ csak 1600x900.
-
Gergello
addikt
válasz SeniorTilla #51171 üzenetére
Most 1366x768-as felbontást használ a régi Elitebook 8570P-ben (amúgy szép képe van ennek a kijelzőnek). Az én 17,3"-as Asus G731-emet próbálgatta rövid ideig 1920x1080 és 125% nagyítással.
Natív 1600x900 jobb lenne szerinted ?
-
veterán
válasz Gergello #51172 üzenetére
A natív felbontás mindig a legjobb. A felskálázásnál is natívban megy, csak a windows szoftveresen felméretezi az ikonokat, szövegeket, stb.
-
wutuka
aktív tag
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni! Vettem egy HP 15s-fq1036 nh vadiúj notebookot.
Sehogy sem tudom életre kelteni a toucpadot.Nulla,semmit sem csinál.
BIOS-ban sem látom, hol lehet letiltva, esetleg hol lehet véletlenül letiltani.
Eszközkezelőben sem jelenik meg a touchpad.
Mi lehet a baj? Harveres hiba? Zsír új készülékLionel Messi : The Best !
-
-
wutuka
aktív tag
válasz Pyttawrx #51175 üzenetére
Szia
Köszönöm, hogy segiteni pröbálsz.
Nincs pötty és Fn kombinációra sem látok fent az F gombokon lehetőséget.
Vészjósló hogy az eszközkezelőben nincs touchpad, csak egér és ujlenyomatolvasó.
BIOSban sincs ilyen.
Nagyon félek,hogy ez hardveres hiba, ami nagy gáz, mert ajándék lenne határidőre és most mehetek a boltba vissza, nem mellesleg tegnap mindent feltelepítettem usb egérrel,mert úgy nekem könnyebb és a végén vettem észre ezt a hibát,és sehogy sem tudom orvosolniLionel Messi : The Best !
-
veterán
válasz wutuka #51191 üzenetére
Ahogy a kolléga mondta, valszeg fizikailag nincs rádugva a touch pad. DE lehet más baja is, ezt csak szétszedéssel lehetne megnézni, az meg nem opció ennél a gépnél neked, gondolom, és a gari miatt sem a legjobb...
-
wreakz
tag
válasz wutuka #51191 üzenetére
Gyári HP-s rendszer van rajta ? Ha igen akkor indításkor F2-es gombot nyomkod. Ha nincs akkor egy pendrive-ra telepísd fel a HP UEFI-t, majd dúgd be a gépbe, és indításkor nyomkod a F2-es gombot. Előjön az UEFI ott letudod teszteni a Touchpadot. (https://support.hp.com/th-en/document/c06180396)
[ Szerkesztve ]
-
wutuka
aktív tag
Egy másik Windows-t telepítettem. Az első alkalommal nem vettem észre,hogy ez a noti 101 gombos magyar billentyűzettel van. Most a telepítésnél kiválsztottam.
Most sincs touchpad, de már az eszközkezelőben ott van.
De illesztőprogramot a HP oldaláról hiába engedek rá, nem települ azzal, hogy ez a driver ehhez a Windows-hoz nem kompatibilis. ( Win 10 pro )
Tanács,ötlet?Lionel Messi : The Best !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest