- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MATEO6600 #52602 üzenetére
Nem, ettől azért komolyabb a teszt. Hibák ott is, és azután is előfordulhatnak, a kár a kereskedelmi láncba eltöltött idő alatt...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
MATEO6600
őstag
válasz SeniorTilla #52603 üzenetére
A szervíz javítani akarja, én pedig komplett cserét. Jogomban áll ilyenkor azt kérni?
-
veterán
válasz MATEO6600 #52604 üzenetére
A bolttól kérheted, de ez nem a szerviz dolga 3 napon belül. Én ha úgy alakul, cserélem ha hibás a gép, vagy értékegyeztetéssel adok másikat. Céges vásárlásnál más a helyzet, ott a bolt jóindulatára vagy bízva, mert a cég nem minősül fogyasztónak. Más szabályok vonatkoznak rá.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Pano
addikt
válasz SeniorTilla #52608 üzenetére
Nekünk eddig minden gond nélkül cserélték 3 napon belül a céges vásárlást, ha hibás volt. Még az idei, új szabályok mellett is. Szerintem ritka szemét boltnak kell lennie ahhoz, hogy ha ilyen esetben nem cserél (jogszerűség ide vagy oda). Meg hát, a jóhírét sem éppen növeli, ami céges vásárlók körében azért még fontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
válasz SeniorTilla #52608 üzenetére
Céges vásárlás volt bizony, és remélem ez a 3 nap EU-s törvény mert nem Magyarországon lakom.
-
veterán
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Segítséget szeretnék kérni, de légyszi olyan írjon, akinek konkrét tapasztalata van, mert az internet eléggé megosztó ebben a kérdésben.Adott egy HP EliteBook 8470p, amiben procit szeretnénk cserélni. Jelenleg egy i5-3320M van benne, és egy i7-3610QM-re cserélnénk. A QM77 Express chipset támogatja, a HP oldalán is benne van a támogatott processzorok között, ugyanakkor a HP-s fórumokon páran arról számolnak be, hogy nem működik benne a proci, a support viszont kevésbé szakmai válaszokat ad ezekre a felvetésekre, csak úgy írnak valami töltelék szöveget.
Persze ki kell próbálni, de a laptop és a proci között 200 km távolság van, és kellene egy biztos tapasztalat, hogy ne postázzunk feleslegesen.
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Catman
aktív tag
Sziasztok, találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy a képernyőn valami villogó tartalom jelenik meg, majd miután megszűnik a villogás, egy ideig továbbra is vibrál a képernyő, mint amikor alacsony a refresh rate (de csak azon a területen, ahol előzőleg a villogó tartalom volt). Nem a szemem káprázik, mert ha csak a villogás megszűnése után nézek rá, akkor is látom.
-
Bossi
őstag
hp laptop esetén hol tudom megnézni a kijelző paramétereit?
Ugye a legtöbb típust több féle kijelzővel árulják... és eléggé eltérő paraméterekkel Pl. fényerő.köszönöm.
-
veterán
-
Bossi
őstag
válasz SeniorTilla #52616 üzenetére
köszönöm.
-
nyepi
tag
Sziasztok!
Hozzá nem értőként szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni.
Van egy HP Probook 650 G1-es laptopom, ami mostanában azt kezdte el csinálni, hogy egyszerűen nem kapcsol ki. Win 10 van rajta. Ilyenkor kikapcsol a kijelző a bekapcsoló gombnál a led világít és elkezdi borzasztóan pörgetni a ventilátort. Ha megnyomom a bekapcs. gombot akkor pedig újraindul a gép. Csak az akksi kivételével tudom "kikapcsolni" a gépet. Ez inkább szoftveres gond vagy hardveres lehet?
Tudok neki én csinálni valamit, vagy inkább vigyem szervízbe?
Előre is köszi! -
veterán
-
nyepi
tag
válasz SeniorTilla #52619 üzenetére
Azt nemrég frissítettem. Szerintem azóta nincs frissebb.
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Egy 6930p Elitebook néhány napja produkál olyat, hogy bekapcsoláskor a logo megjelenése után kb. 2 percig semmit sem csinál, csak a CapsLock+NumLock villog 5-ször ötöt. Utána egy picit vár, majd beindul, minden gond nélkül. Később semmi gondot nem mutat, úgy működik mint eddig. Mi lehet a gond?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Catman
aktív tag
Itt egy táblázat, hogy melyik villogás mit jelent: [link]
De általában x hosszú és y rövid villogás szokott lenni, pl. 5.3 általában alaplaphibára utal...
Nekem pont ez az 5.3-as villogás volt, 10-ből 6-7-szer nem akart elindulni. De ha elindult, utána tökéletesen működött. Cserélték az alaplapot.
[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz Catman #52626 üzenetére
Köszi a segítséget. Megnéztem a táblázatot, de nem tökéletesen értem. Tehát most az van, hogy 5-ször villan, majd kis szünet után újra 5-ször és ezt teszi 5-ször. Tehát 5.5 szerintem. Namost az első táblázatban csak 5.4-ig van. A második, ami nekem inkább passzol, mert jócskán 2015 előtti a gép, valami olyat ír, hogy "a következő táblázatban a villogások következetesek, az egyes szekvenciák között szünet van". Nekem ötször villog, tehát akkor ez a lényeg. Eszerint pedig alaplap gond van. Jól okoskodom?
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
válasz Catman #52630 üzenetére
Megmondom frankón, ez a gép már kiszolgálta az idejét. Már terveztem, hogy lecserélem, de eddig gyakorlatilag hiba nélkül nyomott le nálam 9 évet. Persze ssd került bele, a ram ki lett bővítve amennyire lehet, de csak az akksit kellett kétszer cserélni, pedig kapott rendesen. Amíg megy, addig ok, de ha beadja a kulcsot, ezt elhantolom és megkeresem az utódját
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
kispatak72
csendes tag
Sziasztok !
Van egy hp probook x360 g1 notebook, probléma a következő,
Kikapcsolás után ujra bekapcsolásnál bejön a ho logo majd egyet pörög a karika, majd ugy csinál mintha elindulna, majd szürke képernyő, semmi kép, olyan mintha háttérben futna a rendszer de nincs kép. Ezek után többszöri ki be kapcsolás utan meg elindul és bejön a rendszer rendesen. Mi lehet ssd, szoftver ujra rakva az nem hiszem. -
veterán
válasz kispatak72 #52633 üzenetére
futtasd le a rendszerdiagnosztikákat
-
kispatak72
csendes tag
válasz kispatak72 #52633 üzenetére
Hali
Ujabb fejlemény,ha be van dugva a töltő akkor simán bekapcsol, akárhányszor is van kikapcsolva, ha kihúzom és akksiról indítom akkor nem indul csak szürke képernyő van.
Szerintetek ? -
Tibi74
újonc
Sziasztok!
Van egy Hp elitebook 8760w laptopom. Egyszer csak leállt és azonnal újraindult. A következő indulásnál már az op.rendszer se tudott betöltödni, mert leállt. De azonnal újra is indul. Szervíz szerint déli híd chip hibás. Tudtok ajánlani megbízható embert, szervízt aki ezt el tudja végezni? -
HARDVERAPRÓD
válasz Ulenspiegel #52638 üzenetére
Szerintem az a szerviz főleg garanciális, készülékeket javít. vagy ha nem garos, akkor rendel a hp-től lapot, nem javítgat. Lehet nem jól gondolo/olvasom-veszem ki a weblapjukból.
-
veterán
-
Ulenspiegel
tag
válasz Pyttawrx #52639 üzenetére
Nemrég javíttattam náluk. A hiba nem tartozott garancia alá, bár a készülékem garanciális (HP hivatalos álláspont, vitatható, de felesleges, külön történet).
Hogy a javítás során milyen módszert választanak az csak a felmérés során derül ki.
Mindenesetre ez HP márkaszervíz.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Ulenspiegel #52642 üzenetére
Ez ok de csak nem mindegy, hogy csere drabot hoz, vagy javít, csak erre akartam utalni. Egy márkafügetlen szerviz, aki "tényleg" javít is, adott esetben pénztárcabarátabb lehet
-
veterán
válasz Ulenspiegel #52642 üzenetére
Ez hogyhogy? mi történt?
-
Ulenspiegel
tag
válasz Pyttawrx #52643 üzenetére
Világos az álláspontod. A probléma ott van, hogy igen kevés a valóban megbízható, jó márkafüggetlen szerviz. És ezeket meg is kellene találni, ami nem egyszerű feladat. Kísérletezgetni meg nem mindig van idő. Anyagilag sem kifizetődő.
Én inkább márkaszervizzel dolgoztatok, mert az sem mindegy milyen alkatrész kerül a gépbe.
Megrepedt a laptop alsó része (sebészi pontosságú egyenes vonalon a jobboldali USB csatlakozótól lefelé 2 cm-en át). Külső behatás nem érte, egyértelmű, hogy anyaghibás volt. HP közölte, hogy ez nem tartozik garancia alá. Érthetetlen, hogy miért, de van, amikor nincs értelme vitatkozni. Időtényező fontosabb volt.
-
veterán
válasz Ulenspiegel #52645 üzenetére
Hát igen, a fizikai sérülést általában elutasítják. De nem mindig. Egyszer volt egy ügyfelem, akinek egy Spectre 13-af (nagyon vékony gorilla glassos kijelzővel, az egész kijelző 3-4 mm vastag) megrepedt a gorilla üveg jobb alsó sarka, ami ugye elvileg törhetetlen. Egy kis magyarázkodás után a HP cserélte a kijelzőt garban, ezen még én is elcsodálkoztam, azt hittem, hogy kapásból el fogják utasítani.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Ulenspiegel #52645 üzenetére
Hidd el (sajnos) van hogy is megvezetik az embert, de még hogy, csak ugye ahogy te is (és ez lenne a normális) jobban, bízik egy ilyen szervizben.
Abba is igazat adok, hogy nehéz ezeket megtalálni, és ritka is. -
wreakz
tag
válasz SeniorTilla #52646 üzenetére
Prémium gépeknek (spectre, envy, omen) más az elbírálása mint a "sima" gépeké.
De ha panaszolja az ügyfél a sérülést karcot akkor általába kiajánlják, és ha elfogadod akkor kicserélik -
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Használtan vettem egy HP ProBook 6470b notebook-t.
Windows 10-et tettem rá, a wifi részét nem tudom életre kelteni, kéne egy kis segítség, a hp oldalárol letölöttem a driverét de kiáll hibával hogy csatlakoztassam a wifit...
[ Szerkesztve ]
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest