- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haapaet
csendes tag
köszi
lehet, csak pihennie kellett...
(wifi gombbal nem kapcsoltam ki, a wifi rendben működik/működött, bios-ban eddig is engedélyezve volt)Sokadik bluetooth-eszközökkel kapcsolatos hibák javítása windows funkció rendbe tette, kiírta, hogy bluetotth antenna hiba javítva.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Tudom nem teljesen ide való de mivel HP ban gondolkodom úgy döntöttem megkérdezem itt is.
Tudnátok segíteni notebook vásárlásba ?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2-4 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 155000Ft
(3) Felhasználás? irodai programok, játék,
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Semmi extra, kislányomnak szánnám hosszútávra. Most elsős, vagyis ezen ismerkedne meg a net világával. Mivel hosszútávra gondolok így később (pár év) valószínűleg apró játékok is érdekelni fogják
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
pasz ne legyen túl nagy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Valószínűleg szerintem szeretné hurcolgatni is magával de mindig fix helyen használná ahol van lehetőség táp csatlakoztatására
Vagyis utazás közben nem használná
(7) Operációs rendszer? Windows 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? SSD 320Gb minimum; memória 8Gb de ha bővíthető akkor elég a 4Gb is. Esetleg ha nem elég akkor majd bővítem
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Tudjam monitorra csatlakoztatni
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Lehet használt is de számlával, Magyarországi garanciával rendelkezzen.
Illetve ha lehet olyan klaviatúra lenne a jó, ha ráfolyik véletlen az ital ne legyen rögtön kuka.
Bár ez csak álom ebben az árkategóriábanItt nézelődtem de a sokaságban teljesen elvesztem.
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
principali
csendes tag
Helló!
Vettem egy HP Elitebook 840 G2 laptopot ,bekapcsoláskor ezt írja ki Machine is not in committed state! Ezt hogyan lehet eltüntetni?
Üdv! -
janos666
nagyúr
Ez egy elég abnormálisan felpuffadt akksi, ugye? [kép] [kép]
Milyenre érdemes cserélni, gyári vagy utángyártott? (Lehet venni jó áron gyárit?)
Abból vettem észre, hogy azt hittem én voltam hülye, és ráültem / rosszul pakoltam táskába a notit, mert nem záródik jól a fedél és alig lehet kattintani a touchpad-on. a HWInfo szerint még kapacitív az akksi, így először nem gondoltam erre, csak mikor levettem a hátlapot, hogy kiporszívózzam a hűtőventit.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz Pyttawrx #52757 üzenetére
A Green Cell kb. féláron volt (ebay-en és árukeresőn néztem szét), úgyhogy azt vettem. Láthatóan az eredeti HP sem bírta tovább ~3 évnél, és viszonylag ritkán használom a gépet akksiról, úgyhogy nem nagyon számít, ha kicsit gyengébb lesz a névleges kapacitástól, vagy kevesebb töltési cíklusnál kopik el.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Catman
aktív tag
Nem tudom, hogy csak én nyúltam-e bele, de úgy tűnik, hogy a második 15s laptopunk is szervizben fog kikötni alaplap hibával. Már nem is vagyok annyira elégedett a HP-val.
-
veterán
válasz Catman #52760 üzenetére
A 15s a legolcsóbb alapmodell. Igaz, nem kellene alaplahibásnak lennie, és az én statisztikám szerint nem is jellemző rá. Legközelebb vegyél magasabb kategóriát, nem fogod megbánni.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Catman
aktív tag
válasz SeniorTilla #52761 üzenetére
Magával a gép felépítésével és teljesítményével továbbra is elégedett vagyok, de remélem nem lesz rendszeres a szervizbe küldözgetés...
-
akipapi
tag
válasz Catman #52767 üzenetére
Szia!
Tudom ez nem vigasztal, 3 hete vettem a lányomnak egy HP 15s-eq1039nh laptopot. Kicsomagolás után az első bekapcsoláskor nem indult, csak a Caps Lock villogott 5/3-at. 3 napon belül voltunk, ezért cserélték alaplaphibával. Az első HP laptopunk és így egy kicsit nehézkesen indult az ismerkedés vele.
-
veterán
Srácok, legolcsóbb gép, nem ajánlott kategória (még én is ezt mondom pedig árulom őket). Nem véletlenül. Vegyetek Paviliont inkább.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Catman
aktív tag
válasz SeniorTilla #52770 üzenetére
A két gép így is félmilló volt. OK, hogy gyenge a műanyag, biztos a kijelző is valami olcsóbb fajta, stb. De azért az ember elvárná, hogy legalább működjön. Ez szerintem nem kellene, hogy árkategóriától függjön...
-
-
veterán
válasz Catman #52771 üzenetére
Igen ez igaz, nyilván hiába olcsó, működjön, ne legyen alaplaphibás. Ellég sok 15s-t eladtam már én is, de különösebben nem voltak velük problémák. Te valami nagyon rossz szériába nyúlhattál bele.
Új gépnél nem is értem, hogy lehet CMOS elem hiba.... ugye elég érdekes. Ezek az elemek évekig bírják használt gépekben is.
-
Catman
aktív tag
válasz SeniorTilla #52773 üzenetére
Szerintem vagy tényleg egy hibás szállítmányba sikerült belenyúlnom, vagy visszaküldött példányokat kaptam... Remélem, javítás után már nem lesz több probléma velük. Ha a 3 év gari alatt más gond nem lesz, akkor elégedett leszek.
-
veterán
-
Catman
aktív tag
válasz SeniorTilla #52775 üzenetére
MediaMarkt
-
veterán
válasz Catman #52776 üzenetére
Gondolom ott volt a legolcsóbb. Most is néztem egy modellt, ami náluk sokkal olcsóbb, mint máshol az árukeresőn. Nyilván visszavitt gép. Nem is ezzel lenne gond, hiszen olcsóbb, megéri. Csak működjön.
[ Szerkesztve ]
-
akipapi
tag
válasz SeniorTilla #52777 üzenetére
A mi hibás gépünk is onnan való
Nekünk el is mondták az okospultnál, hogy ha nem tudom ott a helyszínen prezentálni a hibát és kérem a cserét, akkor megy vissza a gép eladásra. Szerencsére bizonyítani tudtam az igazam.[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
válasz SeniorTilla #52777 üzenetére
De visszavitt, hibás gépet miért adnak el újra? Nyilván azt is visszaviszik.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Csápájev #52780 üzenetére
Dehogy! tudod van a 14 napos elállás pl. Ismerősöm is kifogta volna és mutattam neki, nézd itt a felhasználónév, valami külföldi vette meg ezelőtt, vissza is vittük mi is . Mondjuk ott az is probléma volt, hogy nem tudtam előcsalogatbi az nvidia karit, sehol és sehogy. Persze hülyénk néztek. akkor picit ráncoltam a szemöldököm, és tisztelettel megkértem, hogy akkor mutassa meg segítsen...... Visszaadták a pénzt mi meg megvettük máshonnan.
-
veterán
Welcome to the Real World
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok ! Valaki meg tudná mondani, hogy milyen dokkoló kompatibilis a Zbook 15 G2-vel ?
Keresgéltem a neten, de egyértelmű adatot nem találtam. Egy hirdetésből kivadásztam egyet, elvileg HSTNN-I11X számú dokkolóval használta az illető.
A másik kérdésem az lenne, hogy a dokkolók tápja másmilyen mint a laptop eredeti tápja ? Vagy kérdezhetném úgy is, hogy a laptop gyári tápjával használhatóak vagy másmilyen (pl. nagyobb) kell hozzájuk ? -
veterán
-
janos666
nagyúr
Egy használtan, "bolti" garanciával vett Envy x360-on széthullott mindkét USB Type-A csatlakozó. (Egy pendrive is tönkrement miatta, mert nem jött ki belőle egyben a benn ragadt műanyag hulladék.) Lehet ezeken a PCB-ken USB foglalatot cserélni (forrasztással). Vállal ilyesmit valaki hardeverapro-n értelmes áron, ha nem lehet / sikerül "leverni" a "bolton" (azt hiszem inkább csak apró bazáros, mint komolyabb üzlet).
A gyári garancia érvényes lenne erre? (Hogy normál használat mellett szétszakadt az USB port. Kitört a műanyag vezetősín, és ott lóg az érintkező.)
U.i.: Ez nem az enyém, ami ST-től van. Ez a húgomé, de én ajánlottam neki a gépet apróról.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
veterán
válasz janos666 #52785 üzenetére
Törésnél nem érvényes a garancia, ez fizikai behatás sajnos. Cserélni biztos lehet az usb csatit, egy jó szervizest kell találnod hozzá.
-
törölt tag
Sziasztok!
250 G8 notija van valakinek itt? Most jött egy ilyen, a billentyűzet QWERTZ kiosztás, de nincs Í billentyű lent az Y mellett Ilyen a hivatalos magyar kiosztása?
-
-
veterán
válasz #42308056 #52790 üzenetére
Igen ilyen már régóta. A bal shiftre is fel lehet tenni az í betűt.
HP Support Assitant a program neve, ez leszedi a drivereket nagyjából.
-
janos666
nagyúr
válasz #42308056 #52791 üzenetére
Manapság már a Win10 is le szokott húzni mindent, aminek van értelme, beleértve még a kezelőpultos programot (pl. ventilláto-szabályzás) is a Store-ból, sőt az UEFI firmware frissítőt is. (Néha kíváncsiságból megnézem ezeket a gyártói frissítéskezelő progikat, és inkább öregebb drivert kínál, ha nem ugyan azt, mint amit a Win10 feltett). Ergo inkább bloatware.
[ Szerkesztve ]
-
-
nyepi
tag
Sziasztok!
Nemrég kértem segítséget tőletek abban, hogy a laptopom az utóbbi időben elkezdte azt csinálni, hogy egyszerűen nem kapcsol ki. (HP Probook 650 G1)
Akkor többen is alaplap hibára gyanakodtatok.
Sajnos beigazolódni látszik, hogy alaplaphibás lett a gép.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy merre lenne érdemes elindulnom!
Javít ilyet valaki itthon? Vadásszak eBay-ről? Vagy keressek itthon újat? Esetleg bontottat?
Nem vagyok túl tapasztalt az IT-ben, nem igazán tudom, hogy melyik irányba induljak.
Köszi -
Predator2
addikt
Helló
Tapasztalatotokra vagyok kíváncsi.
Háttér világításos billentyűzetet szeretnék venni Probook notihoz.
Hol érdemes nézelődni, ahol nincsenek elszállva az árak? Csak magyar "nyelvű" érdekel.THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
neophyte79
tag
Sziasztok,
lenne egy hp 15s-eq1045nh notebook, wdc pc sn530 sdbp npz-256g nvme-vel.
Tudna vakaki egy read testet írni? Nálam 1200 mb/s, a gyártó szreint ennél többet kellene tudnia.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest