Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
guest
veterán
Én azért nem szívesen játszadoznék a hűtővel, lehet, hogy működik a hővédelem, meg lehet, hogy nem.... A p3-p4 ''hardveres'' hővédelme azért meggyőzőbb, bár hallottam már szétégett CeleronII-ről meg p4-ről is... Arról viszont még nem hallottam, hogy egy rendesen felrakott hűtő csak úgy hipp-hopp leesett volna mondjuk quakezés közben. A venti megállását pedig szoftveresen ki lehet védeni. Szóval ez az egész ''mi történik, ha leesik a hűtő'' dolog szerintem csak arra jó, hogy a két tábor oda-vissza vághasson egymásnak, hogy ''szétég - nem ég szét - de igenis szétég'' ...........
-
guest
veterán
Az, hogy ti bebizonyítjátok, hogy nálatok nem égett el az Athlon, nagyon szép dolog, viszont engem nem vígasztal. Nálam most égett szénné egy Abit KG7-ben egy ezres Athlon, köszönhetően a cuspaceromnak. Az egészben csak egy szép dolog van, hogy az alaplapot legalább itt hagyta, nem vitte közös sírba magával.
-
guest
veterán
Tudtommal a KT7A-ban nem lehet hővédelmet beállítani a bioszban.(Csak ventilátor-figyelést, de azt is csak bekapcsolásnál nézi a lap). Vagy vmilyen szoftverrel, esetleg beta-biosszal csináltátok? Mert engem is érdekelne a dolog, nekem KT7E van.
-
guest
veterán
Nem! Nem, és nem! Nem elég az Athlon! Nekem Hammer kell!
Aktív témák
Hirdetés
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest