- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
Meguntam a kereskedések hívogatását, mindenhol az utolsó darabok vannak készleten, nagyon kevés autó érkezik, úgyhogy egy platinum white cr-v -t megrendeltem végülis. (feleségem feketét szeretett volna, az is van, de csak Sport Line felszereltséggel, aminél mi jobb felszereltséget szeretnénk). Ha vkinek van esetleg a tulajdonában 2021-es Exe CR-V kérem írjon PM-et, lenne néhány kérdésem. (jókor, mi?)
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #67905 üzenetére
A ceges fekete vt, kb 2 naponta vihettem volna mosni. A sajatomban meg a vilagos belso… Na az is koszmagnes.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
nandow
aktív tag
Accord is fekete. Nem szeretem, gyorsan koszolódik. És az autó egyes részletei sem jönnek ki ezzel a színnel. De anno nem nagyon volt választék, majdnem fél évig kerestem 2.4-est, ez meg nagyon megkímélt. Szóval be kellett vállalni a feketét. Előtte ezüst volt, azon nem látszódott a kosz, hálás szín.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #67905 üzenetére
A Lancia is hasonló, sötétbarna metál kívül és világosabb barna/bézs belül.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #67908 üzenetére
Beige belsos autom van, na olyat ne vegyel. Katalogus foton jol mutat de amugy iszonyatosan koszolodos.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
válasz tboldi #67910 üzenetére
Ez a belsőm van, hát mit ne mondjak.. És a könyöklő/ajtó is ilyen szín...
#67911Qru: van egy tippem, hogy a jelenlegi új autó elérhetőség (1 év várakozás) mellett nem én fogom eldönteni a színt (fekete, fehér vagy valamilyen szürke lesz, esetleg nagyon sötét kék)
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
félisten
-
tibor.sz
tag
Sziasztok!
7. generációs (2015-ös) 1.6 benzines CIVIC. Kb. 180.000 km- van benne.
Milyen motorolajat ajánlanátok bele?
Eddig Castrol Edge Titanium FST 5W-40 A3/B4 ment bele. Megfelel ez a viszkozitás ilyen idős korban és ilyen futásteljesítmény mellett is, vagy ideje lenne váltani? Ha igen, mire?
Köszi
-
nagyúr
válasz tibor.sz #67920 üzenetére
Tiedbe lehet. Nekem megvolt a civichez az osszes markaszervizes szamla, shell helix 0w20 ment bele a márkaszervizben. (honda eles, 2001 környéke)
Garantalom hogy par tizezer km alatt nullazod a motort 15w40-el.
5w30-nal semmikepp ne rakj bele rosszabb olajat.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként ez egy érdekes téma még mindig...
Nekünk Imi mondta az 5/40-et a Jazzbe és tette bele szóval lehetnek érdekességek amiről nem tudunk.----
Az egyik trafó gatya megint de hibakódot még nem dobott rá, ez a rángatás oka.
Komolyan lassan megérné fogni és mind a 8-at kibani a francba az autóból mert ez, hogy évente elhal 1 vagy 2 lassan komikus. Imi tippje, hogy az előző szett gyertya még gyári volt lehet nem áll messze az igazságtól.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #67931 üzenetére
Igen, a márkakerben is 5W40-et tettek a miénkbe végig.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
tibor.sz
tag
És ajánlod is? Ezt az Eco-Lite olajat 0w-20-al ajánlottad, 5w-30-al pedig az Eco-Nergyt. Ez pedig ugye Eco-Lite, de 5w-30.
Melyik lehet jobb, az Eco-Lite 5w-30 vagy az Eco-Nergy 5 w-30. Vagy ennyit már ne tököljek, mert mindegyik jó, és főleg jobb, mint az eddig használt Castrol 5W-40.
-
Ispy
veterán
Nem lett kész az autó 1 hét alatt, mert bontás után még egy rakat alkatrészt is kellett rendelni, 2.3 milla a költsége a javításnak, nem lennék most biztosító.
Mi lett volna, ha rendesen összetörnek, GTK?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz hülyegyerek #67942 üzenetére
Szerintem betegek ezek az alkatrész árak, nem sérült a motor, hütő, szerkezet, csak a borítás és az alatta lévő cuccok, egy fényszóró, meg 3 felni. Akkor ezek szerint egy honda alkatrészeinek az árából kijönne 2 honda? Fura.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Biqci
aktív tag
Ez pedig így van, ha alkatrészenként akarnád összerakni az autót 3-4-szeres szorzó lenne a végösszege. Főleg egy viszonylag alacsony darabszámú jármű esetében. Nálam még húzósabb lenne s helyzet, mert még ritkább a típus. Csak a fényszóró ami mégcsak nem is xenon, hanem halogén, több mint 1000Euro állítómotor nélkül és nincs bontott belőle gyakorlatilag...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #67947 üzenetére
Az a baj, hogy erre a lovet a tobbi biztositottol szedik be. Akkor nem is csodalkozik az ember hogy 40-50k/ev a bizti egy normalisabb autora.
#nincsbennetarcsi
-
Micsurin
nagyúr
válasz szabonagyur #67928 üzenetére
160-180 lett volna csak az alkatrész kapásból oda, + apróságok szvsz lett volna az alkatrész 200-250k + munkadíj. Azért egy 990-ért vett Jazz-re kihagytuk volna a feleslegesen idő előtt ráborított 3-400k-s árat. edit.: trafó darabja ugye 18-22k.
tboldi szerintem ehhez most én is hozzátehettem. Fater nyugdíjasan megy én meg közepesen tempósat várnék a bodétól szvsz van aki alapjárat felett 2k körül használja meg aki 3500 körül. Lehet nem szerették már az öreg trafók.
4. henger hátsója köszönt el...Qru nem valóban nem de akkor Imi miért ezt tölti bele? Csak emiatt dobtam fel a témát... meglepne ha Imi nem sorolná fel fejből 97-től 19-ig az összes típust és az olaj táblázatukat.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest