- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #67294 üzenetére
GD rozsda egyértelműen megvan, ezt nem vitatom.
Ja, ezért is döntöttem úgy a balesemény után, hogy inkább nem válok még meg tőle. Még így is, hogy az eleje és a hátulja is törött volt, sokkal jobb állapotú a kasztnija, mint sok társának. Szerencsére csak cserélhető elemek sérültek, szerkezetileg teljesen ép és szinte rozsdamentes. A hátsó híd is.
És úgy sem találnék még egy olyan példányt, aminek be van írva a forgalmijába az ültetőrugó.
Meg amúgy is annyi mindennel foglalkoztam már rajta, sajnálnám már elengedni a kezét.[ Szerkesztve ]
-
Zsombe
senior tag
válasz tboy93 #67300 üzenetére
Szerencsére a CRZ és Insight már más rendszert használ, mint ami a Civic hibridben van. Kevésbé érzékenyes és problémásak. Bár tény, hogy csak egyben cserélhető, de meg lehet úszni 300k környékén.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
félisten
-
Biqci
aktív tag
válasz Zsombe #67298 üzenetére
és Qru, tboy93
Ok, akkor ezeket figyelni fogom. Amúgy itt merre található a szellőző nyílás, mert az Insight-nál tudom, de itt ugyebár nincs hátsó ajtó. Ha pedig nem annyira érzékeny az akku pakk az csak jó hír, mert nem hiszem, hogy márkaszervizbe el tudom vinni. Egyrészt szombaton nincsenek nyitva, másrészt nem tudom a kereskedő belemegy-e egy ilyen átvizsgálásba. Ez csak a helyszínen fog kiderülni. De lehet nem is lesz rá szükség és a bejáratból visszafordulunk. Akkor legalább kirándultunk egyet..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
Na, nem jött össze az autónézés. Elvitték az autót lefényezni a hibás részeket. Majd a jövő héten lehet érdeklődni, hogy kész-e és mennyivel lesz drágább. Bár a kisasszony szerint, akivel beszéltem, az autó nagyon jó (tudjuk, mindig az...), de legalább azt mondta, hogy el tudom vinni márkaszervízbe megnézetni az aksik állapotát. Csak szóljak és tesznek rá addig rendszámot. Szóval a CRZ saga folytatódik. Vagy nem...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
Igen, bár már jártam úgy mielőtt az Accordot vettem, egy 9.gen Civicet néztem, hogy a telefonban még minden rendben volt, persze átnézethetem, azután mikor elmentünk a nepper meggondolta magát. Úgy otthagytuk, hogy mégcsak ki sem próbáltuk, mert így minek. Csak nem hagyok ott kb. 10E Eurot anélkül, hogy átnézetném. De jobban is jártunk, mert azután találtuk az Accordot, amit el sem kellett vinni sehová, mert a márkaker árulta garanciával és olcsóbban is mint a Civicet az arab...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Pfiucska
aktív tag
Bp.-n Toth Imin kivul van ajanlott szakember aki tudna foglalkozni a honda (7gen) civicem EPS problemajaval?
Megdoglott a szervo, az auto hasznalhatatlan viszont Imi valszeg 3 hetig kb ranezni se fog tudni..
szerk.: Bp + Pest megye
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
flegga92
senior tag
válasz Pfiucska #67309 üzenetére
Töltés van? Testkábelek állapota? Első körben egy villamossági szerelőhöz vinném, nézze át ezeket. Amúgy is oxidos az összes, nekem is ocsmányul nézett ki a 16 éves kocsin. Nem nagy pénzt a csere könnyen hozzáférhető helyen van és összesen kb 2m kábel meg pár saru. De döglődő akku is tud ilyet.
Mikor megadta magát félig a generátor nekem is dobta az EPS-t, töltés lámpát nem.[ Szerkesztve ]
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Hétfőn megyek megnézni egy Insightot és hahun fent van az alvázszáma. Láttam, hogy nem volt érintett visszahívásban. Esetleg alvázszám alapján még megtudhatok valamit a kocsiról, és ha igen melyik weboldalt javasoljátok erre? -
nagyúr
válasz adrian14 #67316 üzenetére
Német kocsikról, tapasztaltom szerint, semmit nem lehet megtudni ezekkel a lekérdezős oldalakkal (valós releváns infót).
Nagyon ritka amikor igen, de azt is csak hallottam már róla kategória.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok!
Van itt tapasztalata valakinek 8gen civiccel amely hagyomanyos (5 sebesseges) automatavaltoval van szerelve? Gondolkozom egy ilyen auto vasarlasan de eleg keves az info a neten rola. Annyi biztos h az i-shiftet mindenki szidja
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
zolynet
veterán
-
Biqci
aktív tag
válasz Pfiucska #67318 üzenetére
Van hagyományos olajos automata a Civicben? Ez nekem új. Tudtommal csak az Accordokat szerelték olajossal, a Civicet nem.
Bár lehet tévedek..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz BigBlackDog #67324 üzenetére
Ez jó kérdés. Az előttiekben csak I-Shift volt az tuti. De hogy utána? Őszintén, eddig annyira nem is törtem magam megtudni, Nekem az Accordban olajos van, asszem Aisin, tökéletes. De Civicet csak kézivel vennék, akármennyire is szeretem az automatát. A lányom Jazzében a kb. 200k km ellenére hihetetlenül jó a váltó és a váltásérzet
-
Biqci
aktív tag
válasz tboy93 #67326 üzenetére
Akkor győzzön utánajárni az ember, ha esetleg használtban gondolkozik
De ahogy írtam, nem ástam bele magam, valószínű, hogy akkor így van. De azt fenntartom, hogy Civicet csak kézivel vennék"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
nagyúr
Felhasznalas fuggo. En mar megbantam a kezi valtos accordot. Motoron kielem magam elegge, semmi értelme kavirnyalnom a valtot autoban is, ami az esetek 90%-ban dugoban all... Megfordult mar parszor a fejemben, hogy lecserelem a manual sedant egy automata tourerre, csak ilyen keveset futott es jo allapotu accordot meg egyet nem kapok.
-
Biqci
aktív tag
válasz tboy93 #67328 üzenetére
Elém véletlenül vetette a sors az automata Accordot, én nem is akartam, csak a nejem, pedig előtte majdnem 15 évig automata autóim voltak. De nem bántam meg, városban, dugóban istencsászár. Mostanában viszonylag sokat autópályázok és gyakran vannak balesetek, tartanak a felújítások mert itt van rá pénz ahol van hogy 10 km át tart az araszolás...
-
Feri003
újonc
Sziasztok!
Újabb zavaró hang problémával kapcsolatban kérnék ötleteket/segítséget. (Jazz II, 2008, Sport My. 2005).
Motorindítás után, álló helyzetben vettem észre kívülről a hangokat. (feleségem ment vele, ezért voltam kint :))
Mindkét hátsó keréknél, ütemes kattogó hangok vannak. A ma reggeli induláskor a feleségem még nem hallotta, de 15 km múlva, kiszállva ismét jelentkezett a hang. A linken meghallgatható ("Honda_hatso_kerek_kattogas"). A halkulásnál átmentem a másik kerékhez.https://drive.google.com/drive/folders/1pn-G1BYVJrSVW0A9eLPCsBB3S1FrqNj9
-
Biqci
aktív tag
Uraim!
Az 1.4 99Le motor mit mutathat 285k km után egy 8gen-ben. Első gazdás, 2010-es, LPG-vel súlyosbítva, de meglehetősen olcsón. Érdemes szerintetek egyáltalán rá is gondolni?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Pfiucska
aktív tag
Emlekeim szerint azon kivul h harmat gyenge lesz az auto (ami persze mindig viszonyitas kerdese) nincs baj azzal a motorral.
Meg hallottam mar olyanrol is, hogy a hondak nem szeretik a gázt de errol kozeli tapasztalatom nincsiPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Biqci
aktív tag
válasz Pfiucska #67340 üzenetére
Az Accord után biztos gyenge lenne, de a 83Le még gyengébb
Ez a "nem szeretik a gázt" dolog szerintem csak akkor igaz, ha nem hidrós, hanem lapkás a szelephézag állítás. Na ott lehet gond, ha nincs rendszeresen ellenőrizve. De ez csak a személyes véleményem"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz BigBlackDog #67343 üzenetére
A jappók eléggé maradiak ilyen szempontból, nagyon sok motorban lapkás, így igénylik a ráfigyelést. Szerintem ez is az, mert a régebbi 1,4 is az. Már csak az a kérdés, ránéztek-e néha
Pfiucska: Na majd meglátom, hogy leszek holnap idővel. 10-re megyek egy CRZ-et nézni, ez onnan vgy egy százas, nem tudom odaérek-e zárásra. Van két címem még, de azok magánszemélyek és különben is offtopik autók, de tetszenek
-
Biqci
aktív tag
válasz Pfiucska #67345 üzenetére
Ez még mind semmi, az egyik volt kollégám minden másnap más típusba volt szerelmes, hogy csak az a jó és biztos ez lesz a következő. Aztán mégsem...
Én leragadtam 4-nél, bár tudom ez is sok. De legalább van egy favorit, egy toplistás és két csak kéne ez is modell. legszívesebben vinném mind a négyet, egy néhány éves kompaktmodell árából kijönnének"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
tboldi
nagyúr
A 83-as mondjuk annyival jobb a napi közlekedés során, hogy nem a fordulatszám-tartomány végefelé adja le a csúcsnyomatékát, hanem már 2800-nál megvan. Városban, ahol amúgy sem pörgeti a Zember annyira, előnyösebb.
Városon kívül meg tök mindegy, a 99-es is sovány.[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz tboldi #67347 üzenetére
Eskü, de a városban sokkal jobb a Jazz, mint az Accord a dízel-automata kombinációval. Hihetetlen milyen helyen bír fordulni, ahol a naggyal tolatni, ipszilonozni kell, a Jazznek megy elsőre. Nem bennem van a hiba, mert hiába koppon van a kormány, a fordulókör sokkal nagyobb.
De most inkább az a kétséges az adott esetben, hogy mennyire adott annak a kis motornak a nehéz súly és a majd' 300k km amit maga után hagyott. Bár a CRZ-ben is majd 250 van, de ott legalább besegítenek az elektronok"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest