- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin
aktív tag
válasz yodamester10 #48551 üzenetére
Én úgy vagyok vele, h úgy igazából elég lenne az a turbós 129 Le, megy úgy, mint a mostani automata Accordom. De én a szedánt néztem ki, nekem már extrák is kellenek, no meg LED-es lámpa, és ez bizony csak 1.5-ös motorral van. Na azért annyira nem búsulok
-
Fkris
őstag
válasz Aladdin #48552 üzenetére
Soha nem értettem, hogy egyes extrák miért "nagyobb motor kötelesek".
Jó, egy sportfelfüggesztés meg recaro ülésszett legyen a nagyobb motor/sport kiszerelés kiváltsága, de egy alcantara belső, nagyzene, vagy egy fancy papucs ne már."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
hdanesz
őstag
válasz yodamester10 #48558 üzenetére
Ha már 17-es kerék.... Említettem, hogy szeretném lecserélni a gyári 16-os felnit, gyári 17-re. Szélességben 2cm különbség van a két kerék közt, ez nem hiszem, hogy sokat dobna a fogyasztáson. Viszont a kisebb oldalfalú gumi miatt vannak aggodalmaim: kátyú hamarabb kárt tesz a felniben, kényelmetlenebb lesz a rugózás...stb.
Viszont ilyenkor mindig meggyőzőm magam, hogy 1. a próbakörön 17-es kerékkel szerelt autóval mentem és 10-15perc alatt nem éreztem kényelmetlennek. 2. Nincs akkora nagy különbség sem szélességben sem gumi 'mélységben' , hogy gondot okozzon.
Neked ill. a többieknek mi a véleményetek?
-
Fkris
őstag
válasz Aladdin #48556 üzenetére
Persze, nyilván upsellingben gondolkodnak, de akinek lenne pénze egy kisebb modellre plusz extrákkal, de már a nagyobb modellre extra nélkül nem költene, az vagy megy és vesz mást, vagy a kisebbet veszi, kevesebb extrával.
És ez mind a kettő realizálatlan bevételhez vezet.Szvsz
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Bandi18
tag
Sziasztok
Eszrevettem egy kis olajparat a generator kornyeken. Szerintetek honnan johet ? Melle nem folyt az olaj amikor toltve volt. Nem most alakult ki megvetelkor is lattam.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Jaffa75 #48565 üzenetére
Hmm, érdekes, amit írsz. Én pont ellenkező dolgot tapasztaltam az 1.8-as Civickel, igaz UFOval. A 16-ossal sokkal folyamatosabb, könnyebben mozgásba lendül, rugalmasabb a kocsi, ezek mellett nem akar jobbra-balra elhúzni az oldalirányba lejtő felületeknél, meg a nyomvájuknál, illetve csendesebb is, fogyasztás meg jobb kb. 0.3-0.5 literrel 100 kilométerenként.
De a 17-essel körfogalmakban nem mászik kifelé, sokkal stabilabb, nem dülöngél és nagyobb tempónál is stabilabb a kocsi, jobb az egyenesfutása.16-os kerék lemezfelni + téligumi (17 kg/db), 17-es meg alufelni nyárigumival (21 kg/db). Mondjuk a 4 kiló többlet nem tűnik soknak, de gondolom amiatt váltak az indulások, gyorsítások szenvedősebbé.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #48568 üzenetére
Az a 4kg rugozatlan tomeg baromi sok ám!
-
Jaffa75
őstag
válasz BigBlackDog #48570 üzenetére
amit vettem EP3 felni, az könnyebb a gyári 16-nál! a pont Tboynál van!
-
yodamester10
őstag
válasz BigBlackDog #48572 üzenetére
Kis érdekesség
[link] -
őstag
válasz hdanesz #48549 üzenetére
A motoros részhez hozzászólnék: hol használom ki a több lóerőt? Ha nem is a plusz sebességre gondolok, mint tényezőre, hogy megy 130 felett is, de pl. autópálya felhajtónál, tegnap megszokásból az offos Zafirával (114Le), légkondival mentem fel 4-ben 60-nal és próbáltam gyorsítani, aztán még rá is kellett fékeznem, hogy a kamion ne tiporjon el (ugye ő nem tudott bemenni a belsőbe, így kénytelen voltam várni), míg ezt a Civiccel röhögve letudom, még be is tudok menni a belsőbe ha valaki előttem hasonlóan lassan tud csak felgyorsítani ahogy megy fel a pályára. Szóval azért nem mindegy, néha életet ment ha van power. 1 személlyel cuccok nélkül nem ment rosszul az off-os sem, de azért hiányzott előzéseknél a lóerő, mert a pályáig eljutni kb. 100km volt, addig meg harcolni kellett az úton, hogy tudjak haladni és ne 70-80-nal döcögjek Szentgotthárdtól Balatonszentgyörgyig, amikor számít is az idő, mert én megállás nélkül elmegyek fel Bp-re, előtte megtankolom tele, úgyhogy nem kell megállni semmiért, akár 1 órával hamarabb fent vagyok, mint ha döcögök.
Az autóhoz gratulálok, reméljük tartós lesz, én egyedül a 3 henger miatt nem venném meg.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #48570 üzenetére
Vannak kifejezeten könnyű japán versenyfelnik, meg is kérik az árukat Oldalról nem tudok, felnis topikban lehet érdeklődni, melyek a könyebb típusok. Nekem az Enzo H elég nehéz darab.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz yodamester10 #48573 üzenetére
"Ezért van az, hogy sokan használnak télen lemezfelnit, ami általában nehezebb, illetve nyáron alumínium felnit."
Jah, igaz a luxus márkákat kivéve mindenhol nehezebb az azonos méretű gyári alu felni mint a lemez.
#nincsbennetarcsi
-
XSiGma
aktív tag
Sziasztok! Tóth Imi számát elküldené valaki privátban? köszi
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy 7 gen accordon csak a hátsó tengelyen van xenon állító érzékelő?
-
Kobe
veterán
válasz yodamester10 #48584 üzenetére
Igen....nekem legalabbis a kezikonyv is azt irja illetve ha elore is szereltek volna akkor kellene a muszerfalra a VSA melle egy manualis magassagallito kapcsolonak is lennie, az enyemben nincs sajna
-
Kobe
veterán
válasz yodamester10 #48587 üzenetére
Elvileg a xenonosnal is lehet 5fokozatu magassagallito, kezikonyvben ugy irjak
-
_ak_
addikt
válasz zolynet #48494 üzenetére
"Az a jele, ha nem tudod hogy milyen öreg az olaj a váltóban!"
Ebbe akkor sem tudnék belekötni, ha muszáj lenne.
Köszönöm a többi választ is, sajnos ettől tartottam, hogy így nem lehet megmondani pontosan.Múlthéten voltam beiratkozni olajcserére, aztén szóba került a váltóolaj csere is. Az ember először simán mondta, hogy persze akkor érdemes ezt is lecserélni, majd tolatgatott egy sort és hallomás alapján azt mondja, hogy nem biztos, hogy az rossz vagy fáradt az olajam...
Gondolom innen az jönne, hogy váltó felújítás, de sajnos lehet simán lehet, hogy igaza van mert olykor főleg 1-2-3 elég nehézkesen jár. Ha úgy van kedve szinte kidobja az egyest, máskor meg jó hangos kattanással megy be ezekbe a fokozatokba, már ha nem kell 2-szer nekifutnom. Amúgy ha jó kedve van, akkor meg szinte tényleg 2 ujjal lehetne váltani.Most még lesz egy főtengely szimering cserém, meg egy jobbos szimering.
Let's begin, de gozaimasu!
-
paler
aktív tag
válasz Jaffa75 #48581 üzenetére
Köszönöm szépen. Az enyém is automata, csak igazai motor van benne, és nem traktormotor …bocsi, ezt nem tudtam kihagyni
Hi, tényleg …de jóóó ..köszi[ Szerkesztve ]
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
paler
aktív tag
válasz Jaffa75 #48595 üzenetére
Környezetkímélőbb is, szebben is jár, és lehet pörgetni is...tehát maradj te is a benyásnál
Nem tudom mennyit mész vele, nap mint nap, de szerintem a dízel csak akkor kifizetődő, ha napi szinten 80-100km-et utazol, főleg autópályán. A sok városi jövés menés megöli a dízelt szvsz.[ Szerkesztve ]
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
PartyNewl
tag
válasz zolynet #48433 üzenetére
Küld már el a linket ha megvan még ahol ezt találtad, vagy ahol nézelődni szoktál, ebay-en nem tudom mit baszok el de nekem mindig az amcsi cuccokat dobalja... van ismim odakint elhozatom vele, tegiwa-ról a cuccokat is így hozattam bár pont azt nem feltétlen lett volna muszály de nekem elhozta.
-
csabeee89
csendes tag
Üdv!
Nemrég lettem boldog tulajdonosa egy 1.8-as ufonak és esedékes az olajcsere.
Az előző tulaj Shell helix ultra 5w-40 et töltött bele. Kérdésem az lenne hogy mehet bele továbbra is a Shell vagy tudtok ajánlani valami jobbat? -
tboldi
nagyúr
válasz sticky35 #48592 üzenetére
Majd talán a hétvégén lemossuk apummal, aztán alkotunk valamit. Csak az időjárás ne szóljon közbe. Hétvégén esett, ma meg autópályáztam és legyilkoltam egy csomó bogarat, úgyhogy annyira nem is baj.
Most éppen a hátsó rendszámtáblatartót ragasztottam oda kétoldalú szalaggal, hogy ne zörögjön a csomagtérajtó lecsukásakor. Eddig jó, kérdés, hogy mennyire lesz tartós.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest