Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • karmaresz

    senior tag

    válasz dgyuri0123 #87305 üzenetére

    A jó minőségű, megfelelő anyagú és átmérőjű kábelek (hangfal, RCA, hálózati, digitális) közötti különbséget magam sem hallom, de most mégis volt olyan élményem amit megosztanék veletek:

    Az alaprendszer bolygatása nélkül, olyan irányból ért mellbevágóan pozitív változás, amiben nem hittem.

    Teljesen átlagos hálózati elosztókat használtam, de most, mivel nem jött össze egy tervezett csöves erősítő megvásárlása, rendeltem egy kínai Bada LB-5600-at magamnak Mikulásra. Gondoltam, legalább kulturált kinézete lesz ennek is, meg majd védem a felszerelést a hálózati tüskéktől. Egy hét alatt itt volt az audiophonics-tól, nagyon masszív, utilitariánus, de a kék, analóg voltméterrel az elején mégis nekem tetsző a doboz. Múlt héten, hétfőn mindent át is kötöttem rá.

    Nem szeretek nagy szavakat használni, mert gyakran használva hamar súlytalanok és elcsépeltek lesznek, de erre meg egyébként sem tudok. Akkorát nyílt a tér, amire nem találom a megfelelő szavakat.
    Eddig sem volt a térérzettel problémám, most azonban konkrétan hátulról vagy a mennyezet irányból érnek hangok hozzám. Mindemellett pedig a hangszerek lecsengései is hosszabbak, finomabbak, részletezőbbek.

    Küzdöttem a kognitív disszonanciámmal; oda-vissza cserélgettem a kábeleket a rég elosztó és az új között, mert nem hittem ezekben a "porhintésekben" és mégis meg kellett adnom magamat: itt nálam, ebben a rendszerben valamilyen módon működik. Szóval most sorra hallgathatom újra a kedvenceimet, és kisgyerek módjára örülök az új élménynek. :))

    Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Új hozzászólás Aktív témák