Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz andorra #40416 üzenetére

    Szerintem egy nőgyógyász is képes érzelmi-esztétikai élményként tapasztalni a testi szerelmet, de néha kihívás, ha sok szakmai szempont jelentkezik...

    A hangmérnökök hallásában döntő szerepet játszik és szerintem minden hallásával élményt keresőnek, a lelki, szellemi, mentális belső alapállás, ami a zene értékét megfogni képes. Ez szerintem az alap. Nevezhetjük filozófiának is, de nem kötelező. Élmények, alkat, tanulás, tapasztalat mindenfajta műveltség nyitottság.... A hangoltság dönti el, hogy finomít-e érzékeinken egy tapasztalás, vagy beszűkít. Ezt keresni kívánni kell.

    A hangmérnök előnyben van a hatalmas motiváció okán, másrészt hátrányban, ha nem saját projektet valósít meg, hanem kiszolgálja más koncepcióját. Bele lehet fásulni, ahogy mindenbe. Ez belül dől el.
    Szerintem az alapkoncepcióban tökéletességre törekvő, hanghű felvételeket készítő cég sokkal több hangsúlyt engedhet a szellemi hatásoknak és ezt a filozófiába illeszthető felvételi eszközök, metódusok jóságával képes megtámogatni.

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák