Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz micafighter #72372 üzenetére

    Őszintén szólva a Blizznél nincs semmilyen komoly E-sport játék jelenleg. Anno a SC 1-2 az volt, de aztán annak is kinyírták a közösségét a késve érkezett balanceokkal. OW hanyatlik nézőszámot illetően, pedig most jött ki 1 új karakter.

    Össze sem lehet hasonlítani a bajokságaikat a Valve által szervezettekkel. A HS esetében, még a hivatalos castereknek sincs spectator módjuk, nem ők irányítják a dolgokat, hanem a production team.

    CS-ben évek óta extrém módon fejlesztik a spectator módot, mára odáig jutottunk, hogy a nagyobb bajnokságok alatt egyszerre több játékost nézhetsz egyszerre. Ingame hallgathatod a castereket, miközben te irányítod a kamerát. De még tudnám sorolni.

    És nem mellesleg dobál a játék közben ajándék csomagokat is, amit később akár 20 euróért is el tudsz adni, ha szerencsés vagy és Cobblestone-on esik egy.

    HS-ben is lehetne körönként packokat dobálni a játékosoknak, értékben sokkal kisebb lenne, mint a CS:GO-s itemek, mégis rengetegen néznék emiatt a bajokságot. A blizznek évente van kb. 4 ilyen bajoksága, nem hiszem, hogy 100-200k pack szétdobálása fájna a Blizznek. CS:GO-ban 1 milliós nézőszám jön össze a bajokság döntőjében. Tehát még így is csak a nézők 1 nagyon kis százalékának kéne ajándékot adni.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák