Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz whitezo88 #71347 üzenetére

    Szerintem amik biztrosan Tier 1-2 paklikban lesznek használva:

    - Paladin - > control palába már most fixen pakolható mindenféle combo nélkül
    - Rogue -> Miracle Rogue-ban healelsz magadon 5-öt, akár leszedsz valamit a fegyóddal az új epic lappal. Kövi körben pedig pörgeted a lethalt Leeroy-al / coldblooddal, esetleg boardot építesz giantokkal.
    - Druid -> Szintén minden druidban erős lap, akár Big Druidban, akár jade-ben. Iszonyatosan erős a hero power, és szinergizál fandrallal, valamint kaphatsz tauntot + mérgező bogarakat a boardra.

    Ezekben biztos vagyok, hogy lesz helyük.

    A Priest:
    Szerintem tier 3 lesz, viszont maga DK minden pakliba bepakolható, nyilván legjobban a Lyra-s verzióban fog műkodni. Sokszor jól jöhet, ha nincs kézben Dragonfire és tele van a board nagy minionokkal, vagy akár csak 1 nagyobb body-val, amit nem tudsz megoldani Death hiányában.

    Warrior:
    Nem tűnik rossznak egyébként a képesség, de leginkább tempo warriorba illik, mert Taunt warriorral mindenhogy anti szinergia.
    Egyébként a tempo warrior lehet nagyon jó, mert az új weapon és 1 manás damage-elős minionnal Grom simán visszakerül a metába. Simán tudsz setupolni egy 10-es damot.

    Shaman:
    Én nem vagyok benne biztos, hogy az evolve shamannak kell 1 ilyen. Először jobban tetszett, viszont valóban jobb opció 4-5 minionnal Bloodlustolni, mint ezzel szórakozni. Illetve a Totem hero power elvesztése szerintem a tokenes verziót teljesen kicsinálja. Ettől független lehet 1 kevésbé tokenes verzió, ami még működhet is midrange szinten.

    Hunter:
    Control Hunter LUL

    Warlock:
    Standard-en továbbra sem fog működni, mert nincs értelmes demon pakli, viszont wild-ra nagyon király lesz és nyilván a jövőben erre fognak építeni, mert a discard szinergia csúfosan megbukott.

    Mage:
    Ha lehet értelmes elemental verziót csinálni, akkor lehet jó, de nem látom, hogy ez miért lenne jobb, mint 1 Burst / Freeze mage.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák