Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz salaam #63966 üzenetére

    Standard-en amúgy is vége volt a Freeze -nek, amikor kiesett a Scienetist. Nem maradt semmi amivel fixen be tudtad aktiválni a blockot. Healbot hiányában megbízható heal-ed sem volt, amivel tudtad volna húzni a játékot. A pirate paklik agyonvertek turn 5-6 ra, gyakorlatilag tökéletes doomsayer / frosthova húzások nélkül meghaltál nagyon hamar.

    Onnantól meg ugye, hogy Emperor kiesik nagyon-nagyon sok kombó pakli megszűnik létezni. Malygos kb. vele együtt fog kirotálni, mert 1 Emperor tick nélkül szinte használhatatlan lesz. Egyébként ha több olyan lapot gyártanának, mint a dirty rat nem lenne baj a kombó paklikkal. Loatheb / rat ezek mind meg tudják szopatni a kombó verziókat... Csak sajnos erre már nincs eszük..

    Craftolós téma !

    BE lehet törni lapokat a hall of fame után is...

    Tehát ha most törtem be 1 sima rag-et az +400 dust. Csináltam egy goldent az 0-ra jön ki, mert visz is 3200-t, meg majd hoz is. Viszont miután megkaptad a 3200 dustot a Hall of Fame-re utána is be tudod törni a megmaradó golden rag-et, tehát az +1600

    Nyilván ha valaki nem akar belőle megtartani 1-et sem, mert standard only, akkor ez 2k dust haszon 1 legón. A többi csak forog.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák