Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsuha

    aktív tag

    válasz rocket #58832 üzenetére

    Majdnem. Csak 1-2 helyen tévedtél.
    Persze tuti h töbször lehet, ez nem az a biznisz (itt valódi pénzt költesz).
    A lényeg az amazon.de-n való regisztráció, valid német cím megadás, bankkártya megadás. A valid német cím megadásával legyél körültekintő mert nézik. Coin vásárlás (ha mázlid van, nem fut az AVS - address validation system a kártyádra (lakcímet validálja, a bankodnál megadott címet azzal, amit az amazonon megadtál), és a vásárlást engedélyezi. )
    Ezután le kell tölteni egy androidos eszközre az amazon underground appot (a NÉMET amazon underground appot, és NEM az amcsit. Erről a linkről tudod letölteni az androidos eszközre az appot: [link] Onnan tudod h ezt sikerült, hogy megnyitása után németül fogad minden. Bejeletkezel az amazon adataiddal az appba.
    Ezután v előtt google play-es HS-t letörlöd az androidos eszközről, majd megkeresed az amazon underground app-ban a HS-t, letöltöd ezt,telepíted, megnyitod, és ott rámész a játékban hogy 40 classic pakk vásárlás 45 euróért, és feldobja azt az ablakot amit tnap belinkeltem.
    Kiválasztod h coinnal fizetsz. Látnod kell, hogy 2250 coint visszakapsz majd (ha nem látod akkor nem fog visszaadni semmit, mert lejárt az akció), meg persze azt is hogy 10000 coinod van, a jobb felső sarokban. Rámész h vásárlás ( kiválasztod h coinnal fizetsz, megveszed), megkapod a 40 pakkot, a coint is visszaadja pár sec után, örülsz és kinyitod a pakkokat.
    Known issues:
    - az underground app hajlamos pár percig szüttyögni míg megtalálja az HS alkalmazást az appban és le tudod tölteni azt
    - mielőtt megveszed a pakkokat meg úgy egyáltalán, NE töröld a bankkártád az amazon rendszeréből. Futtatnak egy csekkolást a coin ELKÖLTÉSE előtt is.
    - az is lehet, hogy a coin megvásárlásakor, de az is lehet, hogy a coin elköltésekor dob hibát a rendszer, mert lecsekkolták h nem német a bankkártyád. Mindkét esetben többé egyáltalán nem fogja engedélyezni, h vegyél coint a kártyáddal.
    Előbbi esetben megbukott az AVS, és valószínűleg blokkolják az egész accountod, mert azt feltételezik h loptad a kártyát. Ezután az accountod csak faxon lehet újra aktiváltatni (nem bonyolult). Utábbói esetben, ugyan megvetted a coint, meg is kaptad, le is vonta a pénzed, de elkölteni nem tudod. Refundot kell kérni és visszakapod a lóvét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák