Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#58851) Kanczy válasza NyxNyxNyx (#58849) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Persze, csak az aggro ellen hiába kapsz olcsó dolgokat, ha közben van egy üres 3. köröd. Túl nagy a tempo loss :(

KaraDani: "Na de részemről kár tovább ragozni"

Pedig szerintem nem rossz lap, én játszom több deckben is ;]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#58852) KaraDani válasza Kanczy (#58851) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

Reccs :C :R

(#58853) Jumbozorz válasza zsuha (#58843) üzenetére


Jumbozorz
(senior tag)

Értem-értem és megérdemeltem :DDD

Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

(#58854) SLYM válasza Cathfaern (#58819) üzenetére


SLYM
(PH! kedvence)

nem igazán értem, hogyan sikerült erre a következtetésre jutni :D . nyilván pontosan addig könnyű eljutni, ameddig a winstreak tart. azért látsz hónap végén mindenkit rank 5-ön és nem legend szinten, mert odaáig tol fel a win streak. legend az egy más játszóház. eleve az ellenfelek is kemények rank 5 alatt és 50% fölött kell verned a mezőnyt, hogy legend lehess. ott kezdődik a játék, innentől kell elkezdeni koncentrálni. a rewardnál pedig semmit sem kéne változtatni, csak legendnél kellene valami nagyobb láda és kész. vagy minden egyes rangot külön kéne díjazni

[ Szerkesztve ]

(#58855) itldj


itldj
(tag)

Ha már ennyire felkapott lett, 80-as play a friend questet cserélnék. (PÜ itt, mert amúgy ritkán járok fel)

(#58856) vzarmo válasza KaraDani (#58845) üzenetére


vzarmo
(őstag)

felhoztál példának egy olyat, ami ellen kimondottan jó az entomb bravó. az gondolom megvan, hogy nem a cw az egyetlen ctrl deck a játékban. :) játssz priestet és meglátod, hogy közel sem akkor op/broken/rosszul tervezett lap az entomb mint aminek folyamatosan beállítod.

(#58857) tomazin


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Uj kuldik ota szamolt mar valaki varhato nyereseget? Azaz meg mindig megeri kiikszelni az 50es kuldiket?

(#58858) Cathfaern válasza KaraDani (#58845) üzenetére


Cathfaern
(PH! nagyúr)

"Amit a rogueal elkezdtek azt is utálom, a legjobb kombóklasszból is random lopkodós szarságot akarnak csinálni :("
Igazából a rogue-nál lenne értelme ennek a lopkodós dolognak, legalábbis class alapján. Szerintem jó lenne hogy ha arra próbálnának designolni, hogy minden classnak legyen két "spece" (mint wow-ban, bár ott ugye 3 van nagyrészt). Ez alapján lehetne rogue-nak egy lopkodós meg egy kombó. Priestnek egy healelős meg egy shadowform-os. Paladinnak egy controll meg mondjuk egy aggro / token, stb... Nyilván szabad deck összerakással ezeket nem lehet fixre belőni, de szinergiákkal meg lehetne támogatni.

szalontai:
50-es küldiket szerintem eddig se érte meg kiikszelni :)

[ Szerkesztve ]

Please note that "oh, It works" it is not always the same as "it will always work" - From IT Support

(#58859) F-ECT$ válasza tomazin (#58857) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Első blikkre kevesebb 60-100g quest van, mint 40 goldos, így még éri meg cserélni.

Dive ever, work never.

(#58860) Kari1 válasza tomazin (#58857) üzenetére


Kari1
(senior tag)

Redditen számolták (én nem néztem végig) de ott a várható nyeremény 51.xx lett (52.xx lenne de mivel nem kaphatod vissza ugyanazt a küldit így lesz 51.xx) ezért az 50-est is megéri lecseréli..

(#58861) fogtunder válasza F-ECT$ (#58859) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

feltételezve, hogy mindnek ugyanaz a valószínűsége, amit én erősen kétlek, csak sajnos nincs rá adat.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#58862) NyxNyxNyx válasza Kanczy (#58851) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Persze agro ellen csak lategame tudod kijátszani. Agro metában rossz lap.

Comparison is the thief of joy.

(#58863) Cathfaern válasza SLYM (#58854) üzenetére


Cathfaern
(PH! nagyúr)

BB azt írta, hogy nagyon óvatosan kell hozzányúlni a ladderhez, mert ha túl könnyű feljutni legendig, akkor elveszik az egész értelme. Ezzel a módosítással gyakorlatilag lehetetlen mákkal feljutni, szóval nyugodtan lehet optimalizálni az alacsonyabb rankokat, mert ugye az a másik probléma, hogy a rank 18 az átlag player, miközben inkább 10-15 között kéne ennek lennie, hogy pszichológiailag jól hasson. Ennek ellenére nem cél, hogy a legend eléréséhez több meccs kelljen, ezért kéne csökkenteni a csillagokat.
Amúgy minden egyes ranknak külön rewardja van, azért említik csak mindig a 15-10-5 lépcsőket külön, mert itt nagyobb az ugrás, mint az egyes lépések között között. Legend-hez meg azért nem szabad jelentősen nagyobb rewardot berakni, mert akkor kötelezőnek éreznék sokan ("ha nem éri el lemarad"), és tudjuk hogy mennyivel nagyobb grind, mint a rank5.

Másik oldalról szerintem ez az egész ranked - win streak bonus - ládás rendszer hülyeség. Rankednek az lenne a lényege (ahogy BB is mondja), hogy tudd mennyire vagy jó. Ennek ellenére jelenleg a ranked egy dolgot jelent: mennyit farmoltál (lásd lentebbi post t1 - lightning bolt). Ez ugye a win streak bonusnak köszönhető, mivel enélkül ha béna vagy, akkor nem tudnál elmozdulni lvl20-ról se nagyon. Win streak bonus meg azért "kell" mert a rewardok miatt túl sokan éreznék úgy, hogy lemaradnak, ha nem jutnak semmire rankeden.
Mi lenne a megoldás szerintem? Win streak eltörlése, ranked rewardok eltörlése. Persze valahogy motiválni kell az embereket hogy játszanak (boostereket vegyenek), szóval be lehet vezetni havi (szezon) "questeket". Legegyszerűbb implementálás az lenne, hogy "nyerj X játékot rankedben", ahol úgy lenne a reward struktúra, hogy kb. megegyezzen azzal amit most rankednál kapsz (szóval ha most kell, hasalok egy számot, 300, r5-höz akkor a szezon végén nyertél 300 ranked meccset, akkor ugyanolyan rewardot kapsz, mint most r5-ért). De ennél ki lehet találni érdekesebbeket is, nyilván mondjuk abban a szezonban amikor új lapok kerülnek be, rögtön be lehet dobni egy "Játsz ki X lapot a legújabb kiegből" questet :)

Please note that "oh, It works" it is not always the same as "it will always work" - From IT Support

(#58864) tomazin válasza Cathfaern (#58863) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, h csak random otlet amit beirtal, de ezzel r19en farmolna mindenki a wint. De nincs jo otletem a megoldasra.

(#58865) Cathfaern válasza tomazin (#58864) üzenetére


Cathfaern
(PH! nagyúr)

Igen, ez nekem is eszembe jutott miután elküldtem, de hirtelen nem találtam jó megoldást rá. Lehet az egész laddert kukázni kéne, lehetnének helyette inkább rendszeres tournamentek, vagy valamiféle mozgó átlagos win rate-et nézni, passz.

Please note that "oh, It works" it is not always the same as "it will always work" - From IT Support

(#58866) KaraDani válasza Cathfaern (#58863) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

"Rankednek az lenne a lényege (ahogy BB is mondja), hogy tudd mennyire vagy jó."

Ez akkor egy skillrating lenne, azzal az a baj, hogy nem lenne meg a haladás érzése, ráadásul itt nem is lehet úgy játszani, mint egy fps-ben, hogy ha én top10 % játékos vagyok akkor tényleg 10-ből 10-szer el is verem a maradék 90%-ot simán. A mászós rendszerben pont az a szép, hogy mindenféle célt ki lehet tűzni, ha valakinek legend, akkor az, vagy rank 5, 10, 15 kinek milyen lapkészlete, ideje, tudása van. Szerintem az alapkoncepció legendig jó, csak nem dobnám ennyire vissza az embereket, hogy ne legyen akkora grind. Top legend hó végi eldőlése nem a legszerencsésebb, de azt meg nem tudom, hogy lehetne értelmesen máshogy, mint az aktuális mmr alapján, talán arra kitalálnak valami jobbat, nem tudom.
Valahogy ez a vegyes rendszer a legjobb szerintem, a casualabb játékosoknak úgy megvan a sikerélmény azzal, hogy valameddig eljutnak, a top playereknek meg kell valami komolyabb rangsorolás, ez van elvileg legenden belül, csak hát olyan amilyen.
Amúgy eddig ami kártyajátékot játékokat próbáltam mindenhol kb ez a rendszer volt, gondolom sokkal jobbat más se tudott még koncepcióban kitalálni.
Mindképp kíváncsian várom mire jutnak.

[ Szerkesztve ]

(#58867) salaam


salaam
(senior tag)

Továbbra is végtelenül unalmas a sámán, malchezaros cw-vel simán visszamásztam top100-ba, aztán megjött a sámán áradat, 4 meccs -> back to #200.

Nem sírni jöttem, csak sokadjára elmondani, hogy a mostani midsámán a legerősebb és egyben a legkevesebb skillt igénylő dolog az undertakeres hunter óta. Akinek fontos, hogy legend legyen, az rakja össze most és szánjon rá időt, mert ki tudja, meddig marad a ladder ilyen formában és ki tudja, hogy mi lesz a sámánnal a golem nélkül. (valószínűleg továbbra is brokeback lesz)

[ Szerkesztve ]

"Kérsz valamit enni? Durumliszt"

(#58868) Kanczy válasza salaam (#58867) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Játszol Geddont? Nagyon durvának tűnik sámán ellen, de gondolom igen :F

Én amúgy továbbra sem vagyok hajlandó midsámlit játszani. Undertaker huntert sem játszottam anno, és secret palát is csak hébe-hóba. Ez a top3 agyatlan pakli szerintem ever :B

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#58869) NyxNyxNyx válasza salaam (#58867) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Kéne valami tech lap shaman ellen. Pl. 5 mana 6/3 Battlecry: Destroy a Totem. ;]

Comparison is the thief of joy.

(#58870) salaam válasza Kanczy (#58868) üzenetére


salaam
(senior tag)

Ez a lista. Játszok Geddont igen, elég fontos most a sámánok miatt. Ha szánnék kis időt a paklira, valószínűleg lehetne javítani, de lusta vagyok, csak beledobáltam lapokat, amik szerintem jók :))

*Másik észrevétel, hogy a 18+ korosztály valószínűleg standardozik és wildon csak az iskolások nyomják, mindenki emoteokat spammel és ideges. Most épp a #3 freeze mage ropeol t1 óta, mert dühös, hogy cw ellen játszik. :)

[ Szerkesztve ]

"Kérsz valamit enni? Durumliszt"

(#58871) vzarmo válasza NyxNyxNyx (#58869) üzenetére


vzarmo
(őstag)

"Silence a Totem" valahogy jobb techlapnak tűnik. Lehetne 3 mana 4/3. Így tuti jó early lény lenne.

[ Szerkesztve ]

(#58872) NyxNyxNyx válasza vzarmo (#58871) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Kíváncsi lennék, hogy az beférne-e, de szerintem nem. 4/3 az rossz eloszlású és a silenced totemet még lehet használni flametongue-gal.

Comparison is the thief of joy.

(#58873) vzarmo válasza NyxNyxNyx (#58872) üzenetére


vzarmo
(őstag)

Pedig azt hittem "átmegy" a dolog.
http://hearthstone.gamepedia.com/Light%27s_Champion

(Méé' nem lehet telefonról normálisan linkelni?)

[ Szerkesztve ]

(#58874) NyxNyxNyx válasza vzarmo (#58873) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Nem esett le, pedig én kezdtem a hülyeséget. :D Nem vagyok a toppon mostanában.

Mondjuk az is hozzátartozik, hogy ez a lap annyira semmilyen, hogy még meme-nek is rossz. A Hemet legalább annak jó volt.
Teljesen elfelejtettem, hogy van egy vanilla 4/3 a játékban.

[ Szerkesztve ]

Comparison is the thief of joy.

(#58875) föccer


föccer
(PH! nagyúr)

Napi kipörgetve. 50 sámán lapos küldi. Sokáig tartott mert mindig nyertem 5-6 kör alatt. :D

~1500 gold van bankolva, remélem meglesz a szükséges, amire jön a kieg. Ez is 4 szárnyal lesz, lehet róla tudni valamit?

üdv, föccer

(#58876) feri1014 válasza föccer (#58875) üzenetére


feri1014
(senior tag)

Most nem adventure jön, hanem egy adag kártya új pakkban.

Huawei P20 Pro || Légy önmagad. Közhely inspired by Tibiajax™

(#58877) KaraDani válasza föccer (#58875) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

Pakkos kieg fog jönni. Minden évben tavasszal egy pakkos, meg télen egy pakkos, közte nyáron egy adventure ami szárnyas szólómódos.

(#58878) föccer válasza feri1014 (#58876) üzenetére


föccer
(PH! nagyúr)

jajaó, akkor megyek és elbaxom arénában az összeset. :D Nem tudok arénázni, de jobb müka, mint szimplán packot venni.

Egyébként az új féle packot meg lehet szerezni valahogyan, vagy csak a rewardokból és a shopból jönnek majd?

üdv, föccer

(#58879) NyxNyxNyx válasza föccer (#58878) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Mindig az aktuális packot adja az aréna, szóval én lehet várnék a kiegig ha nem megy az aréna.

Comparison is the thief of joy.

(#58880) K1nG HuNp válasza föccer (#58875) üzenetére


K1nG HuNp
(senior tag)

Ez a rendes értelemben vett kiegészítő. Bepakolnak X új kártyát az új szettbe, amiket csak akkor szerezhetsz meg ha kinyitod őket a szett paklijából, VAGY craftolod őket, szóval ha van elég dustod nyugodtan kraftolhatsz mindent az első naptól kezdve.

The fact that I still procrastinate and still get things done is the reason I still procrastinate.

(#58881) DaveNo1 válasza KaraDani (#58877) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Nem felváltva, vagy most már átálltak erre amit írtál?

You are not prepared.

(#58882) föccer


föccer
(PH! nagyúr)

Na jó, meggyőztetek, farmolok egy kis hunter xp-t.

üdv, föccer

(#58883) KaraDani válasza DaveNo1 (#58881) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

Én úgy értettem így lesz, vagy valaki javítson ki ha nem jól emlékszem.
Mondjuk felváltva egy adventure rotánál indításnak kevés is lenne szerintem.

(#58884) DaveNo1 válasza KaraDani (#58883) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Ja kezdőknek meg halál lesz ha egymás után két nagy kiegészítő jön.

You are not prepared.

(#58885) NyxNyxNyx válasza DaveNo1 (#58884) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Kíváncsi vagyok melyikkel jön be nekik több pénz. Adventure-re többen költenek, de a lapos kieghez, meg sokkal többet kell költeni ha rászánod magad. Gondolom utóbbival többet kaszálnak a külföldiek miatt főleg.

[ Szerkesztve ]

Comparison is the thief of joy.

(#58886) Kanczy válasza föccer (#58882) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Meg goldot is farmolj, nagyon kevés lesz az az 1500 ;)

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#58887) föccer válasza Kanczy (#58886) üzenetére


föccer
(PH! nagyúr)

Majd gyűlik hozzá az is

(#58888) salaam válasza salaam (#58867) üzenetére


salaam
(senior tag)

Így nyeri meg Malchezar a meccseket :)) Wildon teljesen legit ezzel játszani

"Kérsz valamit enni? Durumliszt"

(#58889) h3lios


h3lios
(PH! addikt)

Elmegy a csába a játék... Akármilyen NEM meta decket pörgetsz kapsz 5-10 countert zsinórban. Összeraktam 1 shadow priestet: 1. meccs Anyfin pala (megnyerhetetlen), 2. meccs C'thun warrior (szintén nyerhetetlen)...
Már csak 1 tetves freeze mage hiányzott volna a végére.

B-tag: H3lios#2825

(#58890) kchryss válasza salaam (#58888) üzenetére


kchryss
(PH! addikt)

Én elég sok deckben próbálgattam és eddig az a tapasztalatom hogy sokszor ad nagyon jó legendarykat és ezzel többet segít mint amennyire a deck konzisztenciáját rontja.
Sylvanast például elég sokszor ad, de volt olyan is hogy Cthun deckbe adott még 1 Cthunt vagy Twin emperort.

(#58891) NyxNyxNyx válasza kchryss (#58890) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Nem hogy nem adhat olyan legendet, ami már van a deckben?

Comparison is the thief of joy.

(#58892) KaraDani válasza NyxNyxNyx (#58891) üzenetére


KaraDani
(PH! addikt)

Ez nekem is fura, eredetileg tuti arról volt szó, hogy a decképítés szabályait követi, nem ad duplát és nem ad más classból.

(#58893) kchryss válasza NyxNyxNyx (#58891) üzenetére


kchryss
(PH! addikt)

Akkor lehet hogy a CThunt nem CThun deckemnél adta? :D
Az viszont biztos hogy Twin Emperort kaptam CThun mellé az viszont nem volt a deckemben, mert még nincs meg.
Egszer adott Yogg-NZoth duót azon jót röhögtem, de azok sem voltak a deckemben. Biztos igazatok van. :)

(#58894) F-ECT$ válasza vzarmo (#58873) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Lehet, csak ne a tré mobilra optimalizált oldalt nézd, hanem az asztali verziót.

Dive ever, work never.

(#58895) Jumbozorz


Jumbozorz
(senior tag)

Sziasztok!

Szerintetek az új kiegészítőt, legjobb esetben mennyi arannyal lehet megszerezni az összes kártyát? Mi a legjobb módja a dust szerzésnek? Kezdőként kihúztam minden class-t 10-re. Elkezdtem rankedezni standardon jelenleg most vagyok 19-en. Wilden még nem játszottam. 1600 goldom van jelenleg.Mi lenne a leghasznosabb számomra szerintetek?Nézzek ki egy szimpatikus decket és rakjam össze?Mert jelenleg ugye basic lapokkal tolom, bár siker élménnyel.

Köszönöm nektek előre is. :R

(#58896) tomazin válasza Jumbozorz (#58895) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Uj kieg "ara" attol fugg mennyi a hasznalhato leg/epic. Ha sok akkor 150pakk is kellhet,h meglegyen, ha keves akkor 60 koruli pakk is eleg (ezeket sajat megerzesre irtam).
Ne dustot akarj szerezni, hanem lapot, plane ugy, h nincsenek lapjaid igy jo esellyel nyitsz bele ujba, ami ugy nem 5dust,hanem 40comm eseten. Tobbire majd valaszolnak a tolem okosabbak.
ingyen paklikat megszerezted?

[ Szerkesztve ]

(#58897) Jumbozorz válasza tomazin (#58896) üzenetére


Jumbozorz
(senior tag)

Szia! Az iphone tablet kivételével az összeset elméletileg (iphone phone, android tablet, android phone,samsung note-s). Azért a 150 PACK elég sok :DDD

(#58898) ThySoul


ThySoul
(fanatikus tag)

Meglett életemben először a rank5 :DD
Wild Patron, kicsit elhúzódott a sok shaman miatt, de csak meglett.

(#58899) tomi20100


tomi20100
(kvázi-tag)

80-as quest cserére vár.

(#58900) rocket


rocket
(PH! nagyúr)

Tegnap csinalt Kripp egy FreezeMage decket standard laderre ShamanStone ellen, 14. game azota, egy Shaman se jott :)

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.