Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    veterán

    válasz KaraDani #50355 üzenetére

    De tényleg... folyamatosan mindenért megy a sírás. Három kategóriát láttam eddig nálatok whitezo + h3lios-nál: rák, szar, és amit ti játszotok. Az utóbbiról két napon belül kiderül, hogy igazából az előző kettő egyike. És valahogy mégis legendek és rank5-ok az emberek azzal, amiről ezeket írjátok. És nem egy-két ilyen pakli, az ÖSSZES deckről elhangzott már, hogy "vállalhatatlan", "autopilot nobrainer rák hulladék" meg "k*rva gyenge".

    Arról nem is beszélve, hogy elenyésző százalékban van veletek az RNG, mindig amiatt megy a nyalóka. Értem, hogy a meccsek egy részét az bukja el, de azért a napi 3 post emiatt statisztikailag elég valószínűtlennek tűnik. Tudomásul kell venni, hogy az RNG benne van a játékban MÁSNAK IS, és nem tudsz rajta változtatni. Ha kikapsz miatta, akkor vagy valamit rosszul csináltál, és azon kell elgondolkodni, vagy jól játszottad végig, ilyen meg előfordul, és teljesen felesleges állandóan emiatt panaszkodni.

    [ Szerkesztve ]

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák