Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz deniro2 #15992 üzenetére

    a darazsos pelda jo volt, szemlelteti azt hogy az emberek alapvetoen miert altalanositanak es hogyan kepzodnek az eloiteletek. Amikor meg a fakon maszkaltunk akkor nyilvan nagyon hasznos volt hogy minden zummogo szart agyoncsaptunk inkabb, es minden sziszego kuszo biszbaszt agyonvertunk, fuggetlenul attol hogy az vizisiklio volt vagy kiralykobra.

    Csakhogy egy ideje mar az intelligencia lehozott minket a farol (oke, nehanyunkat inkabb a gravitacio ) es megprobalhatjuk hasznalni is az agyunkat meg ha az faraszto is. Mert az altalanositasnak meg az eloiteleteknek van egy hatulutoje: teljesen biztos hogy valamilyen csoportba mi is beletartozunk, ami ellen meg masok eloiteletesek.

    Itt van mindjart jo peldanak a testepites: sok ember azt gondolja, hogy a testepitok mind onbizalomhianyos, kisfaszu, hovatovabb latens homoszexualis, tukor elott feszengo gyokerek, akik azzal kompenzalnak, hogy megprobalnak nagyok lenni. Aztan ha az itt topikolok ezt meghalljak, egykent hordulnek fel a felhaborodastol, pedig biztos vannak ilyenek is a testepitok kozott, nade az osszesre ezt mondani eleg meredek es megalapozatlan altalanositas.

    Pedig en magam is ismertem ilyen sracot, 18 evesen amikor bekerultunk a kollegiumba, o mar gyurt egy ideje, persze koxolt is hozza, es hozzank, kis vekony gyikokhoz kepest nyilvan kivaloan nezett ki, ha felmeztelenul vegigcsattogott a folyoson, a csajok egybol nedvesedni kezdtek. Aztan az egyik csaj fel is probalta, es kiderult, hogy nagyon nevetsegesen kicsi pocse van es az is bizonytalan mukodesu. Ahogy kell el is terjedt rola, es elneveztuk Mikropéró-nak. Otodevre lett valami baja a koksztol es meg szarabbul nezett ki mint mi 5 evvel korabban.... Azota nem tudom mi lett vele, de nyilvanvaloan nem nyert Mr. Olimpiat.

    Ez alapjan egy feluletes szemlelo maris megalapozott iteletet tudna hozni a testepitokrol, nem igaz?

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák