- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz Dexar007 #16601 üzenetére
ez az,hogy zsír az még kevesebb lett. ekto vok,nagyon nehezen hízok. ugyanis a tesztó fokozó szálkásít.
ja,meg az! brutál jó cucc! reggel és edzés előtt iszok carnivor proteint. nagyon jót edzek,nagyon durrannak az izmaim..
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
törölt tag
válasz wertigo1984 #16603 üzenetére
Az ízével te hogy vagy? Nekem csak ez a kifogásom vele, amúgy tényleg fasza
Casanova metil? Az csak jó lehet, az a csodafegyver a topikban
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
Methyl Arimatest mellé plusz ez Tribulus Fuel e két hónap kúra után ez következik, a visszaállítás. Advanced PCT
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
törölt tag
válasz wertigo1984 #16609 üzenetére
Én finnyás vagyok Ok legközelebb úgy rendelem a pultos kislánytól
-
törölt tag
válasz wertigo1984 #16611 üzenetére
Úgy minden jobb
-
Casanova*
veterán
Bármit is szedsz ami megemeli a tesztoszteron szintet, ha érzékeny mellbimbót, serkenő melleket ilyesmit tapasztalsz akkor azonnal szedni kell PCT-t! nem feltétlen kell ezt szedni..
A hormonális egyensúly felborul egy pro-hormon ciklus alatt és után, és sokszor szervezetünk nem képes az endogén tesztoszterontermelés gyors helyreállításra, ami izomvesztéshez és a nemi vágy csökkenéséhez vezet.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
aham két dobozzal methyl. tribulus fuel 2x1 kapszula.
(#16616) Woodslave : ja nem pro-hormon, azért mondom nem feltétlen kell szedni a visszaállítót,ha nem érzékeny a bimbód,melled. de ha ilyesmit fogok érezni,szedni fogom, biztos ,ami biztos. nem hiszem szükségem lesz rá.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
láb volt, nem adta, de végignyomtam basszameg
szerintem jónak tűnik..
-
spammer
veterán
Do You Even Lift?
Do You Even Lift? Gym EditionMekkora troll a srác, nem félt, hogy jól pofánbaxxák
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Morris
veterán
No, mell, hát, bicepsz megvót. nagyon atta
Levezetésképpen 32km kerékpár (Békéscsaba - Gyula - Békéscsaba) . ez már a végére inkább elvett mint adott -
Dexar007
veterán
Lassan kifogyok a csirkemellből (van még kb 8kg), nem tudtok esetleg valami akciJós helyet?
Bubihusinál per pill 1100Ft benzinnel együtt 1200 lesz. De 3 hónapja még 980-ért vettem..Fú..most látom mit írtam..topikhoz méltó is kell.: koxerek,tudtok akciós csirkemellet?
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Casanova*
veterán
válasz Muscl3Pharm #16637 üzenetére
bizony,bizony! A Carnivor 20-szor nagyobb kreatin koncentrációt biztosít, mint egy szelet steak! nagyon jó cucc!
reggel,edzés előtt,este lefekvés előtt iszom Carnivort. edzés után 1 adag ultra gyors felszívódású intrapro proteint iszok.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
24 perc kocogás megvolt, hát elég nehezen vettem rá magam reggeli kelésre, de aztán jól esett. Fáj a vádlim, combom, csípőkörnyéki izmok, ráadásul tegnap még fegyenceztem is lábra egylábas guggolásokkal Holnap nem megyek, aztán vasárnap meglátjuk sikerül-e HIIT-elni, ma délután meg mell-bicepsz
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
siti
őstag
válasz Casanova* #16638 üzenetére
inkább a 20 szelet steak, ha bele is halok
mondjuk ezeket 3-an alig bírtuk megenni, de elfogyottamúgy jó ez a sok anim gif válasz, már olvasni se kell
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
meroly
veterán
Impossible is nothing
-
Casanova*
veterán
carnivor koleszterin, zsírmentes és magasabb a kreatin tartalma. Kényelmesebb a fogyasztása,meg árban is jobban megéri,mint a 20 szelet steak.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz meroly #16646 üzenetére
hát ez xar. Ezek közül nagyrésze a vádlija látszik csak, az alapján meg qrvára meg lehet ítélni. Monjduk nekem sincs vádlim, nem is foglalkozom vele, de inkább lenne atom kigyúrt felsőtestem nulla lábbal, mint fordítva
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok