- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen a csuklyás "Zyzz-pótlék" az.
Feltalálta a borsóproteint! Figyelsz Fred? Nemsokára a Scitec is őt fogja másolni (tulajdonképpen erről beszél csak a perek miatt inkább "más gyártókról" beszél)
Senkinek ne legyen kétsége, hogy bérgyártásban készül a termék, Magyarországon csak a Scitecnek van saát gyára, úgyhogy akár még a Myproteinnél is készülhet az alapanyag
-
siti
őstag
válasz #11527168 #16152 üzenetére
ezt ők is írják itt. megrendelik a gyártótól, megmondják nekik mit keverjenek bele, ráteszik a logót és mehet ki a piacra. É mögött van 10 hónap kemény munka. kutatás, eredmény? hagyjál már...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Casanova*
veterán
válasz meroly #16146 üzenetére
ezt a tesztófokózót Methyl Arimatest
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
majd beszámítok milyen ez a cucc. állítólag jobb ,mint a t-bomb. plusz mellé még szedek Tribulus Fuel
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Ijk
nagyúr
válasz Polacheck #16145 üzenetére
Magam részéről ki nem állhatom ezt a kis önimádó buzi, de leírom a véleményem a tények alapján:
- Amit leír (legalábbis amit eddig olvastam) általánosságban a diétáról, fogyásról nem hülyeség.
- Még mindig jobb ha ehhez az anyaghoz nyúlnak tájékozódni lusta emberek, mint más egyéb facebookon kiabáló hülyeséghez.
- Úgylátszik ős is megtalálta az igényeket, célcsoportot, ami működhet is annak ellenére hogy mi hányunk tőle.
- A gyerek számomra teljesen hiteltelen, semmi különöset nem ért el, saját magát fényezi.
- Távol áll tőlem a filozófiája, még ha valamilyen szinten nyilatkozik és elismeri a küzdőszellemet, elsősorban a külsőségekről szól.Kíváncsi leszek ennek a csodafehérjének az egységárára, hol lesz az ízesítetlen májprotkóhoz képest. Gondolom ez olcsóbb lesz, ugyanis "nem sportolóknak" készül. LoL.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
brownus
veterán
ugyan, mindenki ezért csinálja:
-
Casanova*
veterán
Az eddigi leghitelesebb előtte-utána kép. kemény edzések,plusz sok szolárium.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
siti
őstag
nekem egy jó adag ziz utánzat az ember, csak még izomtömeg, szálkásítás kéne, meg pármilla tinilány rajongó. az meg hogy magán meg 14 lányon kipróbálta a módszerét hát nem tudom. fogyott a lány tény. kevesebb kalória bevitel, helyes étrend már csak ilyen, ehhez elhatározás kell. az hogy egyik képen sincs izmos lány, az meg egy másik dolog, 70 nap alatt nem lehet csodát tenni... Ha majd olyan módszerei lesznek, hogy mértéktelen mekis kaja mellett leszek full szálkás és izmos, na akkor. addig csak egy újabb Norbi a piacon, hogy dagi lányok edzetek...
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
shteer
titán
válasz shteer #16068 üzenetére
és itt a vége
Kérdés
Szia Bunny! Ha nem nagy fáradtság kérlek tedd ki \Beléptem\ agyömlését a tejről, mert most már komolyan kíváncsi vagyok, hogy ebben a témában még milyen kreténségeket lehet összehordani. Hátha tanulunk belőle... Az EV rovat egyébként szuper, minden reggel megcsinálja a napomat! (...És ezúton is köszönöm a Kapszulába, az Edző Válaszolba és a BB.TV-be fektetett munkádat, nagyon sokat köszönhetek annak a tudásnak, amit megosztottál ezeken a csatornákon keresztül.) További jó munkát és kitartást!
AsinVálasz
Szia. Kitöröltem, nem érdekelt. Általában elkezded olvasni egy ilyen szart, az elején megunom, átpörgetem a végére, hátha ott kiderül, hogy ez valami vicc és mégsem elmebeteg, de ez nem jellemző, így kuka.Gyökerek butaságait felesleges elolvasni.
Bunnyszerintem jónak tűnik..
-
Mikuland
tag
Azé se olvasok vissza! Fűnyírás volt két órában...addta, de k@rvára!
Betörtem a telóm kijelzőjét! Nem adja! Még jó, hogy nem olyan b@zis, szifonos, bömös fajta! UFF!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz Dexar007 #16172 üzenetére
Aszittem mindenki gyúr mint állat, így nyugodtan offolhatok, de öreganyánk megint kint ül a ház előtt és kukkol! deszar...
Végre merevedésem is van.....a h átamban!!
[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
spammer
veterán
Visszaolvastam, de minek... Ma annyit ittam, mint egy Nájtmer, most pótlom, csak nehogy pisálnom kelljen éjjel Látom van Lájftilt fehérje, nem sportolóknak való, mer' azok szarok, a lifetitlmátrix olyan, hogy az átlagemberek lesznek tőle szépek és izmosak. Sóbert Jr. egy igazi fitneszcézár, kár, hogy egy kis kötsög és rég hiteltelen. De az ilyen KirályViktorok majd úgyis megvesszik tőle a celebfehérjét, oszt jóvan
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BÁ Nutrition
addikt
itt vannak montönbájkosok is ugye?
vagy Jojó
vannak bicajhoz olyan zárhatótárolórekeszek amik esőben nem áznak be?
valami kis dobozra gondolok a csomagtartóra, ilyenből van nem gagyi kinézetű? szal nem postás sztájl[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Yeffy
veterán
jobban végiggondolva nálunk is kb 4 ember HA csinálja, holott járnak oda naponta nem kevesen...
nyembaj, olyan ez, mint a lábazás, azt se sokan művelik...de legalább van hely, kivéve, amikor egy két gyökérnek ott kell bicóznia, akkor lehet őket elzavargatni...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #16183 üzenetére
Mekkora kell? Kulacstartóba, kulacsba is lehet pakolni. az nem ázik be!
Csomagtartós cuccokkal nem vagyok képben. De itt lehet válogatni [link][ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Én ezzel tolom.: [link]
Szó szerint,mert emelkedőn nem tudok felmenni.Give me your cum,bull!
-
shteer
titán
-
Yeffy
veterán
válasz Coccolino_O #16190 üzenetére
nem tűnt még fel, hogy a világ nagy része kb ebből áll?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
MODERÁTOR
Valóban nem (mindig) mond hülyeségeket, a stílusa olyan amilyen. Van már elég követője ahhoz, hogy működjön (ill már most is működik) az egész. A tápkieges cuccait valószínű nem a hardkór gyúrosok fogják vinni, de nem is ők a célcsoport.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
shteer
titán
válasz Coccolino_O #16194 üzenetére
láttunk pár "kigyúrt" celebet is az utóbbi időben szóval aki kákabélű az már a megetetett többség szerint kigyúrt
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest