Hirdetés

  • Elden Ring - Shadow of the Erdtree teszt

    gp Több, mint két évet kellett várni az Elden Ring első, és valószínűleg egyetlen kiegészítőjére. Megérte vajon a várakozást?

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    ja és új teremben vagyok (illetve ott ahova akkor megyek amikor a sajátba nem tudok) ugyanis felújítanak. Furcsa is volt hogy ennyien vannak a teremben, de egyelőre nem volt probléma. Annyi hogy nem találtam meg a 1.25-ös tárcsákat így némiképp nagyobb intenzitás volt mert felfelé kerekítettem.

    Az egyik rudat sikerült lemérnem az tényleg 20 kg (19.5) a másikat viszont nem mert valahogy azon a pontján a teremnek xarakodott a mérleg (lehet túl puha volt a gumiborítás) Mivel ma guggolás ezért valahogy meg kell határoznom a súlyát, az OHP alapján inkább 15 mert tegnap az első két szettben 35-öt raktam a rúdra és nem ment bele a 10 a második szettben, aztán 32,5-et úgy már igen a homegymben 47-el csináltam (17 kg-s rúd + 30) a 10-es sorozatokat.

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák