Hirdetés

Aktív témák

  • macikos

    addikt

    "Szia Bunny! Már régebben is meg szerettem volna ezt kérdezni, csak mindig elmaradt. Nos úgy látom, hogy a Scitec elég nagy hangsúlyt fektet Magyarországra, gondolok itt verseny rendezésre, tesztekre, és a magyar versenyzők magas számára a teamben. Más országból pl nem is láttam Scitec tesztet, itt viszont már idén rendezik a másodikat ilyen nagy létszám mellett. Érdekelne, hogy miért van ilyen hangsúly Magyarországon? Mellesleg én is a tesztelők között leszek és hihetetlen hogy milyen lehetőségeket nyújt a Scitec időről időre. Köszi a válaszod!"

    "azért ilyen nagy a hangsúly Magyarországon, mert itt van ilyen fasza csapat amely meg tudja "rentábilisan" csinálni. a kiosztott tápkieg magában tizenmilliós tétel, képzeld el, ha norvég költségekkel kellene levezényelni egy egész hetes fotózást, háromszor, kb. három hónap alatt. már csak a helyszín bérlése egy vagyon lenne."

    :U Miért van ilyen hangsúly Magyarországon? :W Azért B+ mert máshol nincsen Scitec. Ezek kajak azt hiszik, hogy ronikómen is dzsámbót iszik :W

    Ezen sírtam:

    "Szia! Olvastam a sárga kapszulát,és megértettem a lényeget.Én már 7 éve edzek végül is az alapdolgokat tudtam de tanultam belőle jo jo pár dolgot.A legnagyobb gondom a tömegnöveléssel van, ezért a tanácsodat szeretném kérni .Leírom egy napi étkezésem: 1: 2db bundáskenyér 10 dkg paradicsom 2: 30dkg csirkecomb 20 dkg sültburgonya 3: 30dkg csirkemell 10dkg rizs 10dkg kelbimbó edzés utáni 4: 20dkg csirkemell 10dkg kétszersült 5: 6db tojás sárgája kisütve 1 szelet pirítós A tanácsodat szeretném kérni h miben kellene változtatnom az étrendemen h hatékonyabb legyen a növekedés? A válaszodat előre is köszönöm."

    "akkor még olvasgasd egy kicsit, mert nem emlékszem fogyatékos kiadásra, amiben sültkrumplit, bundáskenyeret, meg a többi szart kell zabálni. ez nem étrend, ez egy szar."

    :D :DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák