Látóhatáron a drágább HMD készülékek

Eddig belépő és középkategóriás modelleket láttunk a HMD-től, de jönnek a konstrukciók is, például a Skyline.

A HMD a Pulse szériával nyitotta önálló pályafutását, a sorozat három (illetve lehet, hogy négy) készüléke pedig egyelőre az egyetlen eredeti termékük, mivel a HMD XR21 strapamobilt és a HMD T21 táblagépet egyszerűen csak átcímkézték, mindkettő jó ideje ismert Nokia termék. A következő újdonság a finn Suomi Mobiili értesülései alapján a Skyline lesz, ami árban és képességeiben is egy magasabb kategóriának ígérkezik.

A TA-1688-as modellszámon futó Skyline 8 GB rendszermemóriával és 256 GB belső tárhellyel bukkant fel egy viszonteladónál 520 eurós áron, várhatóan pedig július 10-én mutatkozik be. Amennyiben a Skyline a Tomcat kódnéven ismert készülék, 120 Hz-es, FHD+ OLED panelre számíthatunk Snapdragon 7s Gen 2-es szettel, a hátlapon pedig 108 megapixeles főszenzorra, illetve IP67-es minősítésre, sztereó hangzásra és kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóra.

A finnek tudnak még egy készülékről, ami Nighthawk néven érkezhet, ez szintén 120 Hz képfrissítésű, FHD+ OLED panelt kínál majd, de a kedvezőbb, 300 euró alatti árért cserébe be kell érni a Snapdragon 4 Gen 2-vel, a 8 GB rendszermemória mellett pedig opció lesz a 128 GB-os memóriakiszerelés is. Kamerákból elvileg ugyanaz lesz a felállás, mint a Skyline esetében, ugyancsak 32 megapixeles előlapi egységgel és 108 megapixeles főkamerával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés