- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
JoolsNOS #3527 üzenetére
Uugyanezt szerettem volna mondani.
Ezek nem gameplay képek, nyilván nem így fog kinézni a játékA játékokról kiadott videók nagy része is CGI (tehát géppel készített), nem gameplay videó. Általában azért elég egyértelmű szokott lenni a különbség
De haladunk a CGI grafika felé.
-
krecso
tag
válasz
JoolsNOS #3499 üzenetére
Azért, mert a motorháztetős nézetet (magát a kamera helyzetét) a műszerfaltól a fél centis szélvédő választja el. Nekem az mindig is műszerfal nézet volt, amikor a motorháztetőt látom. A sofőr szemszöge pedig simán belső nézet, ezen kívül több belső nézetet nem igazán tudok elképzelni, max ha még a csomagtartóból is lehet vezetni a kocsit. Elnézést, lehet én szenvedek fogalomzavarban, de valamelyik szimulátorban is így voltak hivatalosan fordítva a kameranézetek.
-
Puma K
nagyúr
válasz
JoolsNOS #3409 üzenetére
A Vice City után volt csalódás. Az SA nekem már átment hülyeségbe. Főleg mikor egyik barátom mutatta PS2-ön aki kivitte fullra, hogy milyen lila műbrokival lehet zúzni. Meg egyszerűen az egész nem tetszett, nem tudom jobban leírni, de teljesen felejtős számomra a SA, de mondom... lehet megint felrakom és megnézem sokadjára hátha változik a véleményem....
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
JoolsNOS #3342 üzenetére
GTA IV megjelenése előtt is ment a találgatás, anno ott is megmondtam, hogy lesz PC-re, lett is. Itt is lesz mindenre. Egyszerű üzletpolitika az egész. Ha most bejelentenék, hogy jönni fog a játék PS4/XBOX/PC-re nincs az az ökör aki most venne PS3-at meg XBOXOT. Csúnya dolog, de ki kell szórni a maradékot és aki ezt nem fogja fel ésszel, hogy mi folyik itt, az megérdemli, hogy az új konzol megjelenése előtt kiadjon X tízezer forintot egy 7éves platformért.
-
Jakesz
addikt
válasz
JoolsNOS #2970 üzenetére
A többség nem így gondolja. Sorolom a fő okait:
- túl komor történet
- sokkal kevesebb lehetőség az SA-hoz képest
- csak városban lehet mászkálni, amit nem sikerült megfelelően változatossá tenni
- a színvilág gyakorlatilag teljes hiánya, ami még tovább növeli Liberty City monotonitását
Egyedüli jelentős előrelépése a RAGE motor általi sokkal jobb grafika és fizika. Bár ebből is lejön egy súlyos negatívum, a rossz optimalizálás mind konzolon, mind PC-n. A legjobb GTA-nak az SA-t és a VC-t tartja a többség. -
Tenager18
senior tag
válasz
JoolsNOS #2897 üzenetére
Jaaa .... én meg már azt hittem, nem lesz
Jut eszembe ma kicsit nekiestem a next gennel kapcsolatos infóknak, és úgy döntöttem, megjelenés után beszerzek valahogy egy PS4-et
Bár eddig ezzel kapcsolatban az volt a véleményem, hogy várok a váltással legalább 1 évet ( vagy többet ), megvárom amig kiforr a cucc, lesznek rá bőven játékok .... de inkább mégsem így teszek. Főleg, hogy olvastam, lehet megoldják PS4-en a visszafelé kompatibilitást .
-
knoz91
tag
válasz
JoolsNOS #2048 üzenetére
Való igaz...nem hinném hogy ugyanazt megcsinálják mint az RDR-nél, max tényleg a tologatásig jutunk el. Mondjuk én az előrendelést tényleg csak fix dátumnál fogom megtenni. Csak ne lennének ennyire agyhúzósak hogy még E3-ra se mennek ki...
De még ez legyen a legnagyobb probléma.
-
icons
addikt
válasz
JoolsNOS #1970 üzenetére
Erről már korábban is volt szó, csak valaki idekeverte, hogy biztosan lehet egyedül is. Már több környi infóval ezelőtt mondták, hogy bizonyos küldetés(rész)eket bizonyos karakterekkel kell megcsinálni.
BTW a cikket elolvasva nekem ez nem teljesen világos:
"- Ezúttal "laposabbról" látjuk a térképet a radaron."
Pontosabban: "- The view of the land is flatter in the radar/mini-map, reminiscent of a GPS (whatever that means), ..."
Szerintem a magyar fordítás elég pongyola, de az angolnak se látom értelmét
Vajon arra céloznak, hogy a minimap GPS féle lesz? (tehát nem egy térkép felülnézetből, mint eddig, hanem mint egy rendes GPS, "madártávlatból") -
törölt tag
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
JoolsNOS #1457 üzenetére
a Vice City ragehez az episodes from liberty city kell.
Teljesen átalakítja, abba kell bemásolni, és utánna az eredeti nem fog futni. Én letöltöttem egy warezt direkt a moddolgatásokhoz.
Az eredetit olyankor törölni szoktam. Úgy szerettem volna hogy fent legyen az összes GTa rész meg az összes amit Rage motorra áttettek de nem sikerült sajna.
Sőt még an Liberty City stories amit csak PSP re és PS2 re adtak ki, na azt meg san andreas motorjára tették rá. Tök jó. -
icons
addikt
válasz
JoolsNOS #1418 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, nem véletlenül írtam, hogy mindezt konzolra értem.
de most látom,hogy a hír a PCs verzióról szólt!
(#1417) kpal
Ennek a kommentnek semmi értelmeEz olyan, mintha vennél egy dedikált VGAs gépet, amiben van egy integrált vidkari, és nem tudnád futtatni a dedikálton a játékot. Idézhetnék néhány cikkből, ahol azt állítják, hogy a legnagyobb teljesítményjavulást SSD használatával lehet elérni (például a legújabb Ph!s hardver körképben is ez szerepel
).
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
keIdor
titán
válasz
JoolsNOS #885 üzenetére
Csak olcsobb is, mint a PC, ezt nem szabad elfelejteni, valamint PC-n is 3-4 evig tartott, mire a hardver es a szoftver lehetove tette az elvezheto GTA 4 futtatasat. Nagyon sokaig az is szaggatott rendesen hardvertol fuggetlenul, bugos is volt...
Jaka: En pont a bill+egerrel vagyok igy. FPS jobb vele, de TPS vagy autos az jobb controllerrel, ha PC ele ulok ott is controller van sokat a kezemben.
-
-
CJ3
senior tag
válasz
JoolsNOS #751 üzenetére
Akkor van egy Xbox-od?
Nem eladó?
Dobj már egy privit ha megválnál tőle.......
Régen én feldobtam winyóra és akkor egyáltalán nem szaggatott.
Kijátszottam a fő story-t is, meg a 2 kiegészítést is...Sima lemezről tényleg szaggatott....
Jó nekem se tegnap volt már Box-om jönnek a z új játékok, és elméletileg jövőre valami új box
Majd az fogja megérni szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audacity - hangszerkesztés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest