- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
-
cigam
titán
válasz
somnia #32751 üzenetére
A Google, mert állítólag szándékosan lassítják a Firefox-ot a YouTube-on. Ugyanakkor az eredeti reddit bejegyzést az ottani moderátorok már eltávolították. Valószínűleg azért, met nem igaz.
-
Sonja
nagyúr
válasz
somnia #32444 üzenetére
Ennek sajnos nincs köze a böngészőhöz, Facebook tulajdonság. Egy megoldás van, ha ezt a linket használod, így mindig a legfrissebb hírek lesz elől.
-
snakebait
senior tag
válasz
somnia #22751 üzenetére
Könyvjelzőt tudok csinálni,nem is az a gond,hanem ha ehhez a restartos dologhoz,vagyis cím mezőbe beírom a chrome://restart szöveget és elmentem mint könyvjelzőt,attól én még egy gombnyomásra nem tudom újraindítani a chromot
Máskor volt egy kiegészítő hozzá,csak egy gomb,de azt nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest