Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Pólót rendelt már valaki? Jó az anyaga?
-
Archttila
veterán
Nemsoká megjön:
GUMIXED
GUMIXED 2
GU10£19.99 (spóroltam £15.98)
Ez 9 db lemez és nincs 10 ezer ft pk. ktg.-el!
-
-
-
konas
senior tag
Ja jo kis sorozat
En valahol a Dubfire resznel vasztettem el a fonalat,ugyanis szerintem onnantol mar a hangzasa nem annyira GU s.. -
Makaveli
senior tag
Valaki felvilágosítani, hogy tulajdonképpen mi is ez???

-
Archttila
veterán
esetleg abban tudnál nekem segíteni hogy hol tudom olcsón beszerezni mert hivatalos oldalról rendelve sokat kell várni na meg ugye posta... (darabokban)

Media Markt-ba (Nyíregyháza) szerencsére 1800 FT-ba 006, 013 kezem közé akadt meg is vettem gyorsba viszont jó lenne a neten is találni egy hasonlóan olcsó helyet ahol van futár kézbesítés.
-
Archttila
veterán
Na üdv
Mivel imádom ezt a zenei sorozatot gondoltam elkezdem beszerezni a jó öreg Tony (R.I.P) első nagy alkotásától amit mint tudjuk 1996-ban Tel Aviv-ban művelt.
Kíváncsi vagyok kinek mennyi van meg, HOL! vásárol, melyik a kedvenc anyaga stb. Szóval GU minden mennyiségben.Nagyon szépen kérek mindenkit CSAK és KIZÁRÓLAG eredeti anyagokról beszélgessünk.
(no tömörítés)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De én azért úgy veszem észre hogy egy Pako & Frederik - The Alert-je vagy egy Electric Calm V.4 az kárpótol! Utóbbinál nagyon azt mondtam hogy juj ez tényleg kellett
(függetlenül hogy csak mellékkiadványa a sorozatnak)
![] ]](http://images.play.com/covers/3300237m.jpg)