Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    Hali!

    Tegnap az LCD.hu-nál kicserélték a notebookomban (Lenovo ThinkPad T450) a kijelző panelt (B140HAN01.2), viszont nem tudom a kijelző fényerejét Windows alól állítani, csak Linux és OSX alól.

    Erre a szerelés előtt figyelmeztett (részben), hogy alapból csak Linux és OSX alatt megy a fényerőállítás, de azt mondta, hogy Windows alatt is megoldható, csak át kell írni egy registry key-t, és ennek menete a Microsoft oldalán elérhető - LINK - de az csak általánosan írja le, hogyan tárolja a rendszer ezen információkat, ez alapján nem lehet megoldani és itt a fórumban azt írták, hogy csak az egyel frissebb revízióval (B140HAN01.3) van lehetőség a fényerőállításra a gépemnél. Erről nem informált az eladó.

    Az üzletbe előzetes e-mail váltás után mentem be, nem interneten keresztül rendeltem meg, mert raktáron volt . Ilyen eseteben van lehetőség elállásra, még úgy is, ha bukom a be/kiszerelés díját (ami 4500 Ft)?

    Nem mellesleg hibátlanul vittem oda a gépet, és mikor kihozta, mondta, hogy sajnos kicsit túlmelegítette a hőlégfújóval a keretet (ami a kijelző köré van ragasztva, azért kell melegíteni) és kifehéredett 2 helyen az amúgy szürke keret. Ezt egy sajnálommal elintézte, sajnos én nem tudtam mit tenni vele.

    Mit tanácsoltok, mit kéne tennem?

    Igazából nekem a lényeg, hogy ne kelljen még 1 panelt (30ezer) kifizetni, amivel megy a fényerőállítás. Szóval vagy elállnék, ha lehet, hogy visszakapjam legalább a kiejlző árát, vagy valami egyéb megoldásra van lehetőségem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák