- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Ami azóta történt: Edigital hárított, mert nem szólhat bele a TMX működésebe és mivel nem rajtuk keresztül adtam be a telefont, így nem is fog. Leadástól számított 30 nap letelte után újra ráírtam a TMX-re és ők megígérték, hogy kérik a gyártót a megfelelő dokumentum előállítására.
Most beléptem a TMX felületére, ahol meg lehet tekinteni a javítás állapotát (IMEI és munkalapszám kell hozzá).
Örömmel tapasztaltam, hogy 2 új dokumentum került feltöltésre az oldalra.
Egy TMX-es jegyzőkönyv Állásfoglalás címszóval, melyben kérik a készülék készletről való cseréjét, illetve egy munkalap.
Mi a következő teendő? Kinyomtatom a papírokat és elmegyek az Edigitalba és visszakérem a pénzemet? A típust ők már nem forgalmazzák, és nem találtam egyéb kedvemre valót, viszont máshol igen. Vagy ez nem minősül hivatalos dokumentumnak és el kell mennem Budaörsre a TMX-be, ahol kapok hasonló papírt lepecsételve?
Mennyiben nehezíti a pénz visszakérését a cseréről szóló mondat a jegyzőkönyvben?
"Alkatrész hiány miatt kérjük a készülék készletről történő cseréjét."
Vagy a Lenovotól kell jönnie erre reakciónak és az lesz a perdöntő?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
King Unique
titán
Üdv!
Rákerestem a topikban a bolti vs. gyártói garancia kérdésére, de most sem teljesen világos a dolog.
Tegyük fel, hogy van egy termék, amire van 3 év gyártói garancia. Ha a boltban adnak rá 1-2 évet, ami vsz bolti garancia és ez van feltüntetve a számlán is, attól én még a fennmaradó években kihasználhatom a gyártói garanciát A gyártó oldalán csak a sorozatszámot kell megadni [link], ami kiírja, hogy mennyi van rá, tegyük fel 3 év. Utána meg RMA ügyintézéssel kell kiküldeni az alábbi címre [link].Tehát a kérdés az lenne igazából, hogy az X éves gyártói garancia az alapból érvényes és független attól, hogy a bolt mennyit ad??
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz King Unique #15054 üzenetére
Eloszor is nezd meg a gyarto oldalan, hogy gyari szam + magyarorszag komboban ervenyes-e a tortenet. Mert ha a bolt kevesebbet ad, mint a wd adna, az felveti annak lehetoseget, hogy szurke cucc, az meg azt, hogy nem magyarorszagra szant, viszont ha nem ide szantat akarsz magyarorszagrol garizni, azzal elhajt a wd a fenebe. Ha a wd weboldal igy ervenyesnek mondja, de a bolti garid mar lejart, akkor 3-4 ezer ft postakoltsegert kimegy a nemetekhez, es a wd majd visszakuld valamit helyette.
-
King Unique
titán
Egyelőre elméletben kérdezném. A tapasztalatok alapján, a sorozatszámot beütve, a hivatalos 2/3 éves garanciaidőket szokta kiadni a WD oldala. Csak az a bosszantó, hogy itthon rengeteg webshopnál a hivatalosnál kevesebbet írnak, bolti vs. gyártói garanciával trükköznek stb. Azért is kérdeztem, hogy ettől függetlenül, lehet-e igénybe venni a gyártói garanciát?
Egyébként a WD oldala a Warranty Policy-ben minden régióban 3 év garanciát ír erre a termékre. Tehát már kapásból azt sem értem, hogy akkor egyes helyeken milyen alapon tudják 1-2 év garival forgalmazni? Max arról hallottam, hogy itthon 12 hónap a kötelező jótállás az ilyen IT-s kiegészítőkre. -
asdf_
veterán
válasz King Unique #15056 üzenetére
Ugy, hogy nem a magyar hivatalos disztributortol veszi meg a kiskered, hanem valami kerulouton mashonnan, ahonnan o is 1-2 ev garit kap, igy tovabbadni is csak ezt koteles. Ha a 3 evre bazirozol, akkor nem celszeru olyan helyrol venni, ahol ezt csak 1 vagy 2 evesnek aruljak, leven ha gyari szam alapjan nem magyarorszagra eladott termek, akkor a bolti 1 ev garin kivul az egvilagon semmid nincs. A gyari szamot viszont csak vasarlas utan tudod meg, tehat max ha kozel van a bolt, akkor netes rendeles, helyszini atvetel, mobilnetrol gyari szam csekkolasra magyarrorszagra, es ha nem hasal el, akkor megtartod, ha igen, akkor meg elallsz a szerzodestol (az elado meg akar 30 -vagy most mar csak 14?- napig ul a penzeden, mert jogaban all). Van annyi kulonbseg, a franko cucc, es a szurke kozott, hogy meg egy 4 ezer forintos postakoltseggel is megerje szorakozni?
-
Land
veterán
válasz ANDROID??? #15053 üzenetére
Kész, pénzt visszakaptam a boltban.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz ANDROID??? #15059 üzenetére
Kihoztam a maximumot.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
King Unique
titán
Igen, csak az a helyzet, hogy egyre kevésbé találni 3 évvel és akadnak szín és tárolókapacitás alapján is éltérések ilyen téren, ami megint abszurd. Sőt, volt hol egyik nap 3 év volt feltüntetve a webshop oldalán, másik nap 2. Aki akkor vette, amikor 3 év, annak gondolom utána is az érvényes.
Tehát, ha kerülőúton szerzik be, akkor elképzelhető, hogy esetleg a WD oldala is kevesebbet fog kiírni...ha viszont a hivatalos garanciaidőt, akkor meg nyugodtan mehet az RMA ügyintézés, ha jól gondolom. -
asdf_
veterán
válasz King Unique #15061 üzenetére
Kek, zold, 2 ev, lila, piros, fekete 3 ev (3,5", belso)
Tehát, ha kerülőúton szerzik be, akkor elképzelhető, hogy esetleg a WD oldala is kevesebbet fog kiírni...ha viszont a hivatalos garanciaidőt, akkor meg nyugodtan mehet az RMA ügyintézés, ha jól gondolom.
Rosszul. A WD oldala, a gyarilag adott garit, meg azt, hogy nem az adott orszagba szant termek, es hogy semmit nem adnak ra, nem tudod rma-ztatni naluk. Kevesebbet sosem fog mutatni (azt kiveve persze, hogy gyartas utan x idovel automatikusan elinditjak a gart, aminek kezdodatumat gyari szamos szamlamasolattal lehet felulirni RMA eseten).
kb. ilyesmi verziok leteznek:
- franko helyrol franko cucc, megkapod a gyari 2-3 evet
- szurkeimportos, de magyarorszagra szant cucc, a kisker 1 evet ad, a maradekot sajat koltsegen a wd-nel tudod ervenyesiteni
- szurkeimportos, nem magyarorszagra szant cucc, a kisker 1 evet ad, maradek nincs, mert a gyari szam alapjan nem ide szant cumo, igy a wd semmit nem csinal vele
- vagy a bonusz verzio, hogy a kisker megadja a 2-3 evet, ami jar, de a cucc kulfoldre szant, es mondjuk a masfeledik evben becsodol alolad a kisker, igy hiaba adta meg ami jarna, a wd megint elhajt a verbe.A konkluzio, hogy ne tessek fillerbaszni, hanem a rendes cuccot vasarolni.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
"Kek, zold, 2 ev, lila, piros, fekete 3 ev (3,5", belso)"
Ezt én is tudom, de külső merevlemezről van szó, ami több színben (külső burkolat) is elérhető. Erre gondoltam, hogy kicsit fura.
"- szurkeimportos, nem magyarorszagra szant cucc, a kisker 1 evet ad, maradek nincs, mert a gyari szam alapjan nem ide szant cumo, igy a wd semmit nem csinal vele"
Ilyet nem is lehetne hivatalosan itt forgalmazni, ha jól tudom? Tehát az olyan helyeket, ahol gyanúsan kevés a gari, azt jobb elkerülni. Érdekes ez az RMA dolog...tehát a WD oldala kiírja a 3 évet, de majd (utólag) "megtagadja / letiltja" a dolgot, ha nem stimmel a sorozatszám? Érdekes...
"A konkluzio, hogy ne tessek fillerbaszni, hanem a rendes cuccot vasarolni."
Egyáltalán nem erről van szó. Pont az az egészben a tré, hogy a normális és hivatalos gariidővel alig találni valahol, még a nevesebb és drágább helyek esetében is.
Eléggé kacifántos ez ez egész, de azért köszönöm az információkat!
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz King Unique #15063 üzenetére
ami több színben (külső burkolat) is elérhető. Erre gondoltam, hogy kicsit fura.
Semmi fura nincs benne. A szinu A beszallitotol erkezik A ev garival, B szinu B-tol, B ev garival.
Ilyet nem is lehetne hivatalosan itt forgalmazni, ha jól tudom?
Mar miert ne lehetne? EU, nyitott piac, szabad aruaramlas.Ha a nagykerben 10, utcan 12 kuvecsert arult 3 ev garis cuccot en maganuton importalom 7-ert es 10-ert arulom egy ev sajat garival, abba semmi belekotni valo nincs. Egy ev gari lett igerve, annyit is kapsz. Hogy a tovabbit esetleg nem lehet a gyartnoal RMA-zni, hat, igyjaras...
Érdekes ez az RMA dolog...tehát a WD oldala kiírja a 3 évet, de majd (utólag) "megtagadja / letiltja" a dolgot, ha nem stimmel a sorozatszám? Érdekes...
Semmi erdekes nincs benne. Egy Japanban vasarolt Olynpus fenykepezogeppel is elhajt a magyar szerviz a halal tokere. Semmi kozuk hozza. A WD nem vilaggarit igert, hanem azt, hogy ha az adott orszagban hivatalosan forgalmazott termeket vasarolsz, megkapod az x evet.
-
King Unique
titán
Igen, mondjuk ez első logikus.
"A WD nem vilaggarit igert, hanem azt, hogy ha az adott orszagban hivatalosan forgalmazott termeket vasarolsz, megkapod az x evet."
Ezt amúgy nem olvastam konkrétan, de biztos így van. Nagy xar ez az egész, hogy nem lehet valamit nyugodt szívvel megvenni, mert állandóan a garanciával kell szórakozni. Meg, ha beadja valaki, akkor ülnek rajta 1 hónapig, sőt lehet egy korábban más által visszaküldött cuccot sóznak rá...
-
n000rbi
senior tag
Szia,
pont belefutottam egy ilyenbe.
WD MyPassport Ultra 2TB ipontól, a számlán csak 2 év garancia áll (előtte e-mailben is rákérdeztem, hogy mennyi, akkor 3 évet írtak) Ma megjött, csekkoltam a wd holnapján is seriallal (Magyarországot kiválasztva): 12/19/2018 In Limited WarrantyÉrdemes variálnom, vagy ez így akkor oké?
Köszi!
-
Márton
nagyúr
Üdv,
tudja valaki, hogy a 14 napos elállás esetén, most akkor kipróbálható a termék vagy sem?Egyfelől:
"az elállási jog lényege, hogy indoklás nélkül elállhatok a vásárlástól, tehát akkor is, ha a méret tökéletes, és a termék pont olyan, amilyennek a képen láttam!"Másfelől meg:
"amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól"Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Topikgazda
válasz Márton #15067 üzenetére
Akkor is elállhatsz, ha 14 napig folyamatosan használtad a terméket, de ez esetben meg kell térítened a boltnak a termékben bekövetkezett értékcsökkenést. Az elállási jog csak annyira engedélyezi az ingyenes használatot, ami a termék kirpóbálásához feltétlenül szükséges.
A linkelt oldalon e szempontból pontatlan a szabály leírasa.
-
Márton
nagyúr
válasz bullseye #15070 üzenetére
köszönöm!
Továbbá:
25. § A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felelEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
nagyúr
Sziasztok!
A rövid sztori: Vettem a Deicm*nn-ban egy vízálló cipőt kb. 1,5 éve. Azóta kb. 20-szor volt csak rajtam. A problémám az,hogy az utolsó 3 használatkor vettem észre,hogy a bal beázik. Nem felülről, ha nincs eső, de vizes az út, szépen egy 10 perc séta után már tocsog belül a lábam benne. Valószínűleg a talpán lehet valami repedés, bár vizsgálva nem láttam rajta.
Kérdésem,hogy ilyenkor mit lehet tenni? Számla megvan (doboz már nincs), van egy tájékoztató, ami szerint a szavatosság 2 év, de ez nem tudom, mi jelent, erre hivatkozva kérhetem a cseréjét?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz ANDROID??? #15076 üzenetére
Fb-n van már kiss béla rajongói oldal, ő a playersroom szakértője, viszont sűrűn felmerül, egy másik szakértő, kb 6 ezerért csinál normális szakvéleményt.
Hirtelen nem találom.
Homaron, vagy a fennt linkelt csoportban, biztos megtalálod a nevét.Őt tényleg függetlennek mondják.
Viszont, a számlát, nem mindegy hova kéred, azt tudom."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
masterful87
senior tag
Tavaly november 27-én vettem a tatai Tescoban egy Doogee X5 készüléket, ami normál használat mellett egyik nap gondolt egyet és teljes egészében bemondta az unalmast, se kép, se hang, meghalt.
Bevittem a vásárlás helyére január 26-án, és átvették javításra.
Ma elkészült, a hölgy azt mondta, hogy nem tudták javítani, teljesen új készüléket kaptam, és a garancia változatlanul él a vásárlás időpontjától, mert nem tudnak új garanciapapírt adni hozzá.
Közben az is eszembe jutott, hogy a leadáskor odaadtam a blokkot és a gyártói garanciapapírt is, vagyis most semmilyen papírom sincs hozzá.Mit tehetek ilyenkor? Én úgy tudtam hogy cserénél az átvételtől újra kezdődik a garancia?!
-
313313
addikt
válasz masterful87 #15078 üzenetére
Blokkot alapból nem vehette volna át a hölgy...
Ha kaptál bármilyen papírt a javításról akkor azzal tudod igazolni a dolgokat. Én a helyedbe visszamennék és kérném a blokkot, ragipapírt és társait...
Valamint ha első évben cserélnek, akkor úja kell indulnia a garanciának.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
optikus
senior tag
válasz masterful87 #15078 üzenetére
papir nelkul el se lett volna szabad hoznod leginkabb a sjata erdekedben. alairattak valamt hogy atvetted? mert az meg oket vedene, hisz ha jovo heten bemesz hogy mi van a cuccommal akkor mit mondanak?
egyebkent meg elso even beluli vasarlasnal a gari ujraindul nullarol, ezert ezt a jotallasi jegyen at kell vezetni (vagy ujat adni). ne hagyd magad lerazni.Buy books not gear.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Microsd kártyát, illetve pendriveot hogy tudok itthon garanciáztatni? Leírná valaki részletesen hogyan zajlik ez?
Gondolok itt a transcend, kingston, sandisk stb... márkákra.Sok helyen olvastam, hogy érvényesíthető itt magyarországon a garancia. De mégis hogy?
Köszönöm előre is!
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Egy ügyfélszolgálatossal emailezgetek telefoncserével kapcsolatban, és azt a választ kaptam, hogy ha a második évben (azaz a jótálláson kívül) cserélik a telefonom, akkor a cseretelefonra 1 év jótállást kapok.A dolog érdekessége, hogy közvetlen a gyártó intézné a cserét, szóval semmi csereutalvány, hanem beküldeném a rossz készüléket, és szerintem a cseréltet kapnám vissza, a boltnak kb semmi szerepe nem lenne.
Ez így megtörténhet? Tudom, hogy a második évben minden a gyártón múlik, de a jog szerint megtörténhet-e ilyen, hogy én egy cserélt telefonra kapok jótállást?
A másik, hogy ha ez mégsem így lenne, én rohangálhatok-e valahova az emailekkel, hogy "nekem márpedig ezt mondták"?
Mindenesetre kérek egy kis pontosítást tőle, csak már kezdem kissé kínosan érezni magam, hogy mindenre rákérdezek
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
ANDROID???
addikt
válasz gyurkikrisz #15082 üzenetére
2 év, a jog szerint ha pl van még 4 hó garod a készülékre amit cserélnek, és kapsz egy origi készüléket, akkor a készülékre lesz 4 hó garod. Viszont, ha kapsz egy évet, akkor örülhetsz
Szolgáltatós tel?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz ANDROID??? #15083 üzenetére
Egy Nokia Lumia 920, független. Nagyon jófejek.
Bár ebben a jótállás témában nem vagyok biztos, még rákérdezek.
-
313313
addikt
válasz gyurkikrisz #15084 üzenetére
930-ra vagy 950-re cserélik?
Amúgy Microsoftnál ez a be vett szokás. Ha cserélik a készüléket, akár a 23. hónapban is, akkor is kapsz a csere készülékre 1 év garanciát. Valahol ez lenne a normális a többi gyártónál is.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ANDROID???
addikt
válasz gyurkikrisz #15084 üzenetére
Nem fogsz ezzel rosszul járni.
Mi volt a készülék hiba? (privátban is jó, csak kíváncsi vagyok)
-
bobalazs
nagyúr
Pont két hete lett beadva garanciás ügyintézésre msi vga. Érdeklődtem, de nem kaptam még választ.
3 év gari volt rá, úgy másfél év után krepált meg. Mire számíthatok? Megközelíthetőleg mennyi idő a kivizsgálás? Kötelező nekik ugyanazon az áron cserét beszámítani egy cserébe ha már nem gyártják? -
optikus
senior tag
válasz bobalazs #15090 üzenetére
milyen torvenyt sert? max szavatossag, az is 2 even belul. de amint mondtam, 1 ev kotelezon tul mar csak annyi a gari amit a gyarto/kereskedo vallalt. annak meg olyanok a kotelezettsegei amiket o kitalalt maganak anno mikor megvetted (valoszinuleg eleg lajtos, nezz utana a garipapiron). miert nem vitted a gyartohoz ha ennyire tudod mi a baja? te ket gepben kiprobaltad, szted hibas, ha majd ket honap mulva visszakuldik hogy szerintuk nem akkor mit csinalsz? mert eselyes (de ez csak felteteles mod, mert szeretnek igy kibujni).
Buy books not gear.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz optikus #15091 üzenetére
Sziasztok!
Február 5-én átvettem egy neten vásárolt terméket a bolt átvevõhelyén, és azt szeretném a 14 napos elállás keretében visszajuttatni nekik.
A törvényben az van, hogy 14 napon belül tudok ezzel élni. Akkor nálam a határidö február 19?
A terméket 13:30 körül vettem át, ha 19-én 13:30 után viszem vissza, akkor az jelenthet gondot? Mert akkor a 14 nap már órákban mérve letelt, viszont a nap még tart.
Azt gondoltam, hogy írok nekik egy mailt, abban közlöm hogy elállok, és néhány napon belül beviszem nekik. Ez így jó? A levélnek kb mit kell tartalmaznia?
Hopp, válasz lett, sorry
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz gyurkikrisz #15092 üzenetére
Én úgy tudom, hogy jelezni van időd 14 napig, és utána mihamarabb vissza kell juttatnod.
Hogy erre van-e határidő, majd mások megírják.[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
gyurkikrisz
őstag
válasz gyurkikrisz #15092 üzenetére
"Nem minősül a fenti
Kormányrendelet szerinti távollévők között kötött szerződésnek az az ügylet, amely során az
ügyfél a Webáruházban kosárba teszi a kívánt terméket, az internetes vásárlás során azonban
az Üzemeltető boltjában történő személyes átvételt és fizetést választja, tekintettel arra, hogy
a szerződés megkötése személyesen történik és az Ügyfélnek személyes átvételkor
lehetősége van a termékkel kapcsolatos kérdéseit feltenni és minden a termékhez tartozó
paraméterről megbizonyosodni."ez létezik? hogy ilyen esetben nem él az elállás?
-
asdf_
veterán
válasz gyurkikrisz #15094 üzenetére
Ez baromsag, amivel csak a tudatlanokat probaljak megetetni (mas kerdes, hogy amugy logika szerintem lenne benne, ha szemelyes atvetelnel nem elne a 14 nap).
-
Topikgazda
Úgy van, ahogy asdf írta előttem. Nem ők az első cég, aki ezzel próbálkozik.
Olvastam egy esetet, amikor egy hasonló ügy a perig és eljutott, de a bíróság a vevő javára ítélt és vissza kellett fizetnie a cégnek a vételárat.
-
bullseye
addikt
Ilyen boltban nem vásárlunk, mert a K. anyjukat.
De ha már megtörtént, csak hagyd figyelmen kívül. És örüljenek, hogy nem rendelsz 5 millió értékben, amit aztán nem veszel át a boltban, mert ezek szerint nem volt szerződés, ami kötelezhetne.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
tibike8
őstag
válasz Superhun #15096 üzenetére
Én is csatlakozok ehhez. Speciel az Edigitáltól vettünk pár éve egy mobilt webshopban, de a saját üzletükben lett átvéve. Mikor el akartunk állni, nem adtak vissza pénzt mert ez bolti vásárlás szerintük. Majd per lett és visszakaptuk a pénzt. Igaz, hogy 1 év volt mire ez rendeződött, de a tárgyaláson semmilyen ellenállást nem mutattak, hanem kijelentették, hogy természetesen igazam van és utalják a pénzt kamatostul. A tárgyalásig persze végig hajtogatták, hogy ez nem online vásárlás és nem jár vissza a pénz. Hülyének néznek mindenkit és nem hiszik el, hogy perre viszi valaki ami az esetek zömében be is jön a boltoknak gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest