- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #35751 üzenetére
Valóban. Az egy kicsit sok doboz tiktakk.
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #35751 üzenetére
Én úgy tudom 1 tictacban is, 2 kcal, azaz kilokalória van.
Csak a köznyelv hívja kalóriának.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz JColee #35754 üzenetére
Második találat Nem kell ide bolt.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
JJános
addikt
-
JColee
őstag
válasz hunnylander #35759 üzenetére
igen
JJános
teljesítmény az az adott idő alatt elvégzett munka (p=w/t), 400kJ/6,67s=59.97kW[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
[CS]Blade2
addikt
válasz wildrain #35739 üzenetére
Idén tiszta lappal indultak, ezért nem mérvadó a tavalyi autó egyis csapatnál sem. Inkább a történelemben kell keresgélni, hogy mi volt eddig jellemző a 2 csapatra. A Ferrari az utóbbi 10-ből konstruktőriből 8-at megnyert. Nem csoda, hogy mindig számolnak velük, sok csapatnak a Ferrari a mérce, akit le kellene győzni. Ezért fura volt, hogy visszaestek 3. erőnek 2005.-ben. A Mclaren viszont nem nyert konstruktőri VB-t már 1998 óta, és gyakran volt jellemző, hogy megbízhatatlan, vagy nem elég gyors volt a kocsi. Ezek alapján egyáltalán nem lenne meglepő, ha visszacsúsznának a középmezőnybe.
A másik csapat akinek kötelező lenne ütőképes autót felmutatni, az a BMW. Eddigi szezonjai alapján csak javultak évről-évre. -
JColee
őstag
válasz [CS]Blade2 #35764 üzenetére
A másik csapat akinek kötelező lenne ütőképes autót felmutatni, az a BMW. Eddigi szezonjai alapján csak javultak évről-évre.
ez így van szvsz, és le a kalappal, tavaly év elején is nagy meglepit okoztak
remélem idén sem adják alább -
Qru
MODERÁTOR
Az idei évtől sokkal több háttér-információt kapnak majd a nézők a versenyek alatt: Link
#nincsbennetarcsi
-
AMD Power
titán
DC visszatér és megnyeri az első futamot.. feltéve ha az egyik pilóta nem tud vezetni a hétvégén.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pá
addikt
Már tényleg nem kell sokat várni!
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
Fotógaléria: Melbourne előzetes (mai fotók)
Már alig várom, hogy kiderüljön megverjük e legalább a Force Indiát.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #35776 üzenetére
Az a két félkör alakú kis íves cucc ott volt eddig is a szárny két szélén?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Tomics
addikt
Már csütörtökön feljelentik Brawnékat
A Red Bull és a többi csapat nem vár Melbourne-i nyitófutam végéig, diffúzor-szabály magyarázatot akar. Ha megvan, a károsult óv, így a vasárnapi leintéskor nem lesz hivatalos végeredmény.
PH! addikt since 2004
-
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Ezt a Button téma tiszta gáz. Azért mert gyengébb volt mint a csapattársa, ráadásul egy kukába való autóval, akkor már egyből ki kell rúgni? Ennyi erővel a mezőny jelentős része mehetne, mert gyengébbek mint a csapatársuk
Jó lenne, ha győzelemmel kezdené az évet és akkor hallanánk a szép angol himnuszt[link]Tud valaki Button 2006-os győzelméről egy podium videot? Nem igazán találtam jót a jútúbon.
Motion: Alonso meg Hami a Ferrarinál? Tudom baromság, de milyen gonosz gondolat
Üdv Szisz
[ Szerkesztve ]
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
AMD Power
titán
válasz hunnylander #35776 üzenetére
Jó látni DC-t is...
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #35787 üzenetére
Még csak szó sincs benne Ferrariról, csak arról, hogy végighallgatná/figyelembe venné/mérlegelné más csapatok ajánlatát. De hol van ez még... 2012 körül vagy után jöhet ez csak szóba, és ha akkor pl. jó lesz a McLarenje, nem valószínű, hogy vált.
Ez sokkal érdekesebb, Lee McKenzie a BBC közvetítés riporternője a következőket írta:
Spoken to Lewis who thinks 15th is a realistic starting place on the grid. He was very relaxed tho. Trying to do the traditional McLaren ... LeeMcKBeszéltem Lewisszal, aki úgy gondolja, hogy a 15. rajthely reális...
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
AMD Power
titán
válasz hunnylander #35790 üzenetére
Ez azért nem hangzik valami jól.
-
DigitXT
nagyúr
Ha a leintéskor is ez lenne a pozíciója, az odab*szna. Bár igazság szerint a rajtrácson is...
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #35792 üzenetére
Semmiképp nem hiszem el (tudom, nem számít) Szerintem az első hatban lesz, Kovalainen esetében reális a 15, még egy bajnok autóval is.
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #35787 üzenetére
Lewis így gondolta a dolgot, én finomabban ecseteltem:
"All I said was that for sure if someone did approach me, I wouldn't tell them to f*** off. I would think, 'wow'. [link]
(#35794) Markgx10: Ez az autó most nagyon tré. A kollektív taszten még a Force Indiától is le voltak maradva, tök utolsók voltak, ebból faragtak minimum egy másodpercet, de feltételezik, hogy másoknál sem állt meg az idő, ebből matekoltak egy 15.-et, Haug meg már tucatszor elmondta, hogy utolsó harmad. Nem akarnak koppanni, hanem valami pozitív meglepetést csak, de a Q3-ba kerülés már kemény dió lehet és nem is merik forszírozni, hogy reális esély lehet rá.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
törölt tag
Az lehet hogy időmérőn nem lesznek meggyőzők, de a futamon szerintem pontot fognak hozni, hogy mennyit nem tudom.
Egyedül a KERS-től tartok, még egy igen gyenge autóval is de a csapat taktikai tudásával/reagálásával én mindenképpen pontszerzőnek várom Hamilton-t. -
Oliverda
félisten
válasz #70869248 #35796 üzenetére
Na meg Hamilton elég jó rajtokat tud venni a jobb napjain, és a sok KERS nélküli autót szerintem nem lesz nehéz állva hagyni a rajtnál.
A McLaren a szabályok tisztázását kéri fellebbezés helyett
Kár hogy a többiek nem így állnak hozzá...
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
válasz hunnylander #35795 üzenetére
mondjuk arra kiváncsi vagyok hogy a 'f×ck off'-t miért 'b×zd meg' re fordították az A5-n
[link] -
-Mike-
addikt
Szép lett Dzsenzön))
Kimié meg kifehérült
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest