- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Épp hogy bejutott Hami.
Mi van vele?
Már kiégett? (gonosz vok )Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Oliverda
félisten
válasz 7Heads Drago #28052 üzenetére
Szerintem más.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
válasz venember83 #28051 üzenetére
A részidőt kellett volna nézned, akkor nem mondanál ilyesmit.az utolsó szektor elég nyílvánvaló volt.
Ahogy Kimi-nél a szabadedzésen...4 tized előny, majd 3 tized hátrány mert utolért valakit (nem kellett előznie) -
quby
őstag
na k veri oda elöször ahoz a falhoz???
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
AMD Power
titán
Ez most tiszta kőr volt.
-
D.Orion
veterán
Had idézzek most:
"Nem biztos, hogy a Torro Rosso Ferrari nem rosszabb, mint a gyári Ferrari, mert Monzában nem volt rosszabb."
Valaki nem akarja hátba vágni egy szívlapáttal, ne mondjon már ilyeneket, mert ettől még egy Merci drukkernek is kifurdulnának a szemei...
-
AMD Power
titán
Mi lesz még itt!!?? 200 a vérnyomásom.
-
quby
őstag
kovi nem fejezte be az 1. köréét??
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
AMD Power
titán
Massa-é lesz a pole.
Mondom én...
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Gyerünk Massa!!!!!!!!!!
Ez az, hozza valaki ki a Ferrariból azt, ami benne van!
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Kegyetlen Massa 1 szektor.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
soulcube
aktív tag
Jézusom !!! Massa hát mit művel.
-
quby
őstag
6 tizeeeed??honnan??
-
Shabranigdo
tag
Massa autójából leszívták a benzint
''Tudom, hogy naponta csak egy hülyét lehet kérdezni, de nekem ez ma az első''
-
D.Orion
veterán
Massa
Már megint mi? Az szép!
Hami szendicsben!Utolsó kör szektoridőket tud valaki linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
szép volt Massa
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Oliverda
félisten
válasz Shabranigdo #28071 üzenetére
Olyasmi. Vagy SC-re játszanak.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zolynet
veterán
Massa amindenedet
úgy lehet a 6tized hogy nem erőlködött, úgy értem hogy nem úgy mint pl Kimi akinél látszott hogy muszájmuszájmuszáj[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Oczu
senior tag
Well done Massa
-
AMD Power
titán
válasz Shabranigdo #28071 üzenetére
Más magyarázatot 1x nem tudok elképzelni.
De szép volt az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Holnap akkor két embert kell lerajtolnia Kiminek, aztán helyben is vagyunk .
Észrevettétek, hogy Heidfeldnek sikerült bejutnia q2-be, meg q3-ba, és nem is utolsó lett ? Gyula mindjárt elélvez Massára...Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
soulcube
aktív tag
6 tized Haminak, 8 tized Kiminek, 1 mp Kubicának. No comment.
-
pityeszka
őstag
szép volt maszat!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
LOTR
addikt
ha Kiminek jól sikerül a rajtja, hosszú idő után először talán nem lesz olyan, hogy feltartják futam alatt, így megfoghatja Hamiltont
Massa meg elég jó kört ment , reméljük futam alatt is sok ilyet megy majd
One Ring to rule them all
-
Oliverda
félisten
Raikkonen 1.4mp-t lassult a Q2-höz képest Massa pedig csak 8 tizedet.
Massa felesége úgy néz ki mint béjá ásszon.
-
aesir
veterán
Massa hazai pályája Sao Paolo balos pálya. Massa minden balos pályán agyonveri a mezőnyt, mert fizikailag jobban bírja a ritkább - balos pályákat mint a többiek. Ezért nyer Istanbulban is mindig.
Van saját életem...
-
törölt tag
így van, első szektorban 3 tized hátrány, aztán 0.29X azaz itt hozott, majd a végén 8 tized.
Elég egyértelmű. Kovalainen-nel még megpróbálták megnézni mi jönne ki a superlágyból, mert Hamilton nem tudta a Q2-ben megnézni (ugye az első gyors körében utoláérte a két autó közül az egyiket, de a megkezdett második körében még ott volt a másik utolért autó).Massa-nak grat, mert én könnyebb autóra számítok, ahol Kimi-nek kellett volna Hamilton elé jönnie, hogy fogja ezen a pályán a McLaren-t, és ez nem így lett.
De az '44-s kör nagyon szép minden körülmények között is a Q2-ben.[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
Ebben a körben se sok hiba volt. A 3 sikánt meg se csípte.
-
AMD Power
titán
De szép volt ez a helikopteres kép a pályáról.
-
Dzsozi0öt
tag
Sziasztok.
Elég érdekes futam lessz ez is!
Hajrá Ferrari!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
fekeandras
őstag
Érdekes a pálya.Van benne kihívás rendesen.Tetszik ez az éjszakai verseny ötlet.Massa szépet ment.Izgalmas verseny elé nézünk.
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz Iron Funeral #28091 üzenetére
állítólag órajárással ellentétes kanyarokat könnyebben be lehet venni, mert a szív is bal oldalon van - ebből nem tudom, hogy mennyi az igazság de lehet benne valami
One Ring to rule them all
-
7Heads Drago
veterán
Q3 vége:
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
copin
őstag
Hami és Massa üzemanyag szintje nem különbözhet nagyon, ha a Q2-ből indulok ki.
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest