Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aham! Olyan dieselbe is van

-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zsír képek
Az első képen mi van beleheggesztve a leömlőbe? 
-
bagyulajuve
addikt
hát asszem nem vb címmel búcsúzik maj a sportágtól sumi, de erre a pályafutásra méltán lehet büszke
-
Oliverda
félisten
[link]
''Nem szabad leírni ezt a srácot. A végsőkig elmegy, soha nem adja fel'' - folytatta Hill, aki 1994-ben az utolsó versenyen egy ütközés következtében bukta el a bajnoki címet riválisával szemben. ''Biztos vagyok benne, hogy el fog gondolkodni azon, miként tudná úgy megnyerni az utolsó versenyt, hogy közben Alonso kiessen. Ő ilyen, máskülönben nem Michael Schumacher lenne a neve.'' -
AMD!4ever
őstag
MAx 2 szeres Vb lesz Fernandó,ennyi. Habár 1évnél sokkal többet az ő temperamentumával nem lessz Mercis (szerintem)
Két ''Kimis-mercis'' lerobbanás jövőre neki és annyi! 2008ban hol lesz Alonso?
Szerintem kezdhetnek kesztyűzni a merci szerelők,mert ha elcseszik a dolgokat alonso csak néhány pofon után nyúl a pohárért ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToBeY
nagyúr
Ez az újságcím fejezi ki mit gondolok,csak szebben van megfogalmazva
El Mundo: ''Ismét Alonso mellé szegődött a szerencse.'' -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szépek

és a megérdemelt jutalom! [link] -
Calogero
addikt
Sőt vigyétek Alonsót is, mert most lesz akkora arca hogy elfér rajta egy zsák cement is.

-
wildrain
addikt
Akkor ezek után a kéréseket, érdekes videórészleteket a youtube-ra fogom felrakni. [link]
Már megnézhető a két belinkelt videóm is (Spyker kiesés, Schumacher motorhiba) -
nemcso
őstag
Japán Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja : [link]
...a francia L'Equipe értékelése a nevetséges kategóriába tartozik... -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rózsi két hét múlva már akár MS-el is mehet pecázni, JV-nek még dolga van a Nascarban.

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
poor old Májköl... így már a házát sem fogja tudni befejezni. megyek majd neki segíteni betonozni.

[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Hi-Res Pictures Formula1 2006 Round17 Suzuka Pitbabes: [link]
Képek a kelet szépségeiről
94 kép 
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hehe, akkor Neked a koporsó szögek is pirossak lesznek a fejük meg ferkó jel?

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de la Rosa mehet vissza tesztelni. Jön helyébe Hamilton
Ilyesmit inkább ne! Moderálva by Pompi -
-
Motion_Blur
félisten
Összetartásban verhetetlen a Ferrari
Schumacher a kudarc ellenére is tesztel: [link]
-
simonzé
addikt
Ha Talma autóversenyző lenne, a világbajnoki címre hajtana, és Tóth Imi meghallaná hogy a szintén magyar Talma egyetlen VB ellenfele kiesett, mit csinálna? Betartana neki? Ugye nem? Álszentkedni igen könnyű, előbb gondolkozhatnál. Nem azt mondom, hogy korrekt viselkedés, de 100%-ig érthető.
Egyébként az korrekt, hogy Massa 40cm mélyen benyal Sch-nak? Majdnem sírt hogy meg merte nyerni azt az egyetlen nyomorék futamát a nagy MSch előtt. Na EZ korrekt? Nem az, mégis szó nélkül elfogadjátok.
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
Schumacher kiesése összevágva: [link]
-
wildrain
addikt
Még ha csak a feje lenne a probléma... De hol volt tegnap a teljesítménye? Amíg Raikkönen a 11. helyről feljött az 5.-re, addig ő az egész verseny alatt csak stagnált, végül a 13. helyről a kemény 11-re jött fel, pedig még estek is ki előle. Ez nem teljesítmény egy McLarenben... Aztán ott van még az, amit már tárgyaltunk: két spanyol egy csapatban PR szempontból sem jó. Öreg is, stb. Ron Dennis hülye lenne, ha nem Hamiltont választaná. Jól meg kell teszteltetni az idény előtt, és elég felkészült lesz hozzá, legalább annyira, mint Kubica.
-
wildrain
addikt
válasz
matteo_szg
üzenetére
Még mindig jobb, mintha akadályozta volna a saját honfitársát. De azért ennyire nem kéne reklámoznia a dolgot...

-
wildrain
addikt
-
matteo_szg
őstag
A McLaren-Mercedes versenyzője, Pedro de la Rosa a Japán Nagydíjat követően beismerte, hogy boldog volt, amikor a csapat közölte vele, hogy Alonso átvette a vezetést.
''Ezzel egy hatalmas lépést tett a világbajnoki cím felé. Amikor lekörözött, egyenesen mentem a sikánban, hogy ne akadályozzam. Ha más jött volna, nem biztos, hogy megtettem volna.'' – jelentette a spanyol pilóta, aki bízik abban, hogy Brazíliában is rajthoz állhat.
Mekkora péló ez a de la Rosa!!!

boccs a de la rosa drukkerektől -
Kraptor
őstag
Ez nagyon jó

[link] -
wildrain
addikt
Valaki kérte a Spyker-Midland szétrongyolódását videón: [link]
-
Oliverda
félisten
Most nézem hogy MS össz. még csak 4szer nyert Brazíliában. Ez botrányosan kevés.
Meglátjuk hogy tud-e rajta javítani. -
sziada5925
aktív tag
szerintem megakarják oldani az Alonso problémát...nehogy befejezze a futamot...

-
deter
aktív tag
**********Friss HÍR!**********
A Ferrrari az utolsó Brazil GP-re szerződteti, Sato-t.
Az olasz istálló, megnem erősített információ szerint csak Kamikazee projektnek nevezi. -
brownus
veterán
válasz
simonzé
üzenetére
az aláírásodra

fúj
mikor fogják árulni csak a seggét a csirkéknek? (tudom-tudom bele van az darálva a csirkepogácsába) Mcprotac's falatok
(nálunk vidéken szittya parasztoknál így (is) hívják a csirke seggét: protács) na, erre iszom vmi erőset...
jól esik az a pezsgő: [link]
-
simonzé
addikt
Kiszivárgott infó: Coulthard a Ferrarinál!!!! [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
szállitó
üzenetére
Micsóda jósok vannak itt.
Csak aztán nehogy az arcokra fagyjon a mosoly ha netán a McLaren jövőre úgy kezdené az évet mint azt 98'ban tette. A McLaren-nek szinte mindene megvan ahhoz hogy egy győztes autót csináljon. Sőt, szerintem ők már régóta a jövő évre koncentrálnak. Új pilóták, új szponzorok, új image. Majd meglátjuk hogy mi lesz, jövőre sokminden változhat. Amikor a McLaren legutóbb teljes arculatot váltott akkor kapásból győzelemmel kezdték az évet (97' Melbourne).
Na és azért az akkori újonc BAR csapatot ne hasonlítgassuk már a McLaren-hez. JV ott b*szta el hogy bevállalt egy új csapatot.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
george11
üzenetére
Alonsoék készültek bevetni egy új ''szarráhúzott'' motort, de most, hogy elég az 1 pont is sztem maradnak a régi megbízhatónál.
Schuminak sem fontos igazán a bika motor, mert ha Alonso kiesik, akkor sztem a mostani motorral is simán nyeri a versenyt, ha pedig Alonso végigmegy akkor úgyis mindegy. -
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
(ezt is) rosszul tudod
Damon 1szeres, Graham(faterja) kétszeres vb -
george11
addikt
Az utlosó futamra új vagy használt motorokkal készlünek Renaulték,meg Ferrariék?
Nyilván Sumi autójában új moci lesz, de Alosoét nem tudom.
(csak azért ütött szöget a fejembe a dolog,mert ugye már csak 1 futamot kell kibírnia a mociknak
, és még érdekes eredmények születhetnek, ha az egyik egy új szarráhúzott mocival indul a másik meg egy ''leharcolt'' példánnyal.) -
válasz
ronaldo
üzenetére
Thx

TriackFeri: megjegyzem sose voltam Raikonnen fan,de ahogy megszívta már a mclarennél, pedig tud vezetni nemkicsit..
Régen szurkoltam a BMW-nek mint csapatnak,aztán senkinek..most pedig Schuminak, mikor 25 pont hátrányuk volt,mondom innen szép lenne nyerni és gondolom ez neki is nagy kihívás, és azóta Schumi szurkoló vagyok.
Ilyen az élet, mikor anno eldöntöttem fizikából hogy 3,5 helyett (félévkor), 4,5 akarok lenni ,mivel úgymár megadták az 5-öst. Megmondta a tanár ő ad lehetőséget..félévig szinte majdnem minden órán feleltem az utolsó hónapban csak minden 2.-on ..
23db 5-ös egy félév alatt, ennyi kellett
, meglett
Utána volt még egy témazáró amin valamit elnéztem, már régen volt nem tudom mit, az 4-es lett, 4,4* volt az átlagom. Így még muszály volt a végén egyet felelnem,aztán meglett az 5-ös..Hát valami hasonlót érzek Schumi esetében is, remélem neki is meglesz az 5-ös 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első képen mi van beleheggesztve a leömlőbe?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/95.gif)