Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Norby86
őstag
Nem is tudom hirtelen jóhelyre írom e a kérdésem, de végülis ssd-vel kapcsolatos ez is.
Mivel nekem 64 gigás samsungom van 64 bites windows 7 rendszerrel és szereték több helyet csinálni a telepített fájljaimnak, van esetleg olyan program ami totálisan kipucolja a windowst? Gondolok itt olyanra hogy pl beszédtámogatást meg anytime upgrade és hasonló dolgokat amik sosem kellenek kitudok venni a rendszerből? Használ valaki ilyesmit? Próbálkoztam egyedi windows 7 készítésével, de sosem lett tökéletes. -
Norby86
őstag
Sziasztok! Vásároltam egy Samsung 830 series sata 64GB SSD-t és érdeklődnék hogy kell e ezen firmware-t frissítenem? Igazából vettem alaplapot is (Asus p8b75-m-LX) és procit is hozzá, viszont rögtön feltelepítettem most a win7-t hogy kipróbáljam milyen, de még ahogy olvastam AHCI módba is át kell állítanom és akkor egy újratelepítés. Viszont ezek előtt firmware-t szeretnék frissíteni ezen a samsung ssd-n hogy minden a lehető leg gyorsabban működjön. Hogyan kell ezt elvégeznem, és honnan tudom hozzá letölteni a firmware fájlt?
Aktív témák
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Keresünk dokkolókat
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel nekem 64 gigás samsungom van 64 bites windows 7 rendszerrel és szereték több helyet csinálni a telepített fájljaimnak, van esetleg olyan program ami totálisan kipucolja a windowst? Gondolok itt olyanra hogy pl beszédtámogatást meg anytime upgrade és hasonló dolgokat amik sosem kellenek kitudok venni a rendszerből? Használ valaki ilyesmit? Próbálkoztam egyedi windows 7 készítésével, de sosem lett tökéletes.